Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Fetelor,voi credeti ca exista cu adevarat fantome,spirite,demoni e.t.c? Eu una cred ca exista,dar inca nu am avut ocazia sa vad niceodata o fantoma pana acum.In schimb cand eram mica,la bunica la tara auzeam tot felu de povesti cu fantome.Nu va spun ca imi aduc aminte ca aveam in sat unul care spunea ca el vorbeste cu fantomele.In chema Mitica.Toti copii fugea de el.Il poreclise "Fantomaru" in fine.Voi ce credti,exista sa-u nu fantome? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| FANTOME,nu mi-i s-a intamplat pana acum sa vad,dar atunci cand a murit mama mea ,(o sa radeti de mine si o sa ziceti ca sunt scrantita),ingerul mortii m-a vizitat.Atunci pe loc am crezut ca am innebunit,am scuturat din cap si a trecut,dar peste 2 zile mi-am dat seama ca venise la mine sa-mi spuna ceva,iar eu ca o proasta si ca o necredincioasa nu am vrut sa admit ca era cine era!Am crezut ca am vedenii,dar DUMNEZEU stie cand sa ne trimita mesaje ,numai noi sa fim atenti.A venit ca un fluture,cu aripi din dantela neagra,...s-a oprit in fata patului meu de spital,a dat de cateva ori din aripi si a disparut.colega mea de camera a sesizat ca nimeni nu era la usa,dar usa s-a deschis,cu toate ca era o ora tarzie din noapte(asteptam alaptatul de ora 24)dar mi-a fost rusine sa-i spun cine fusese caci ma bagau la nebuni! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| marivic,ce ciudat! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Rody wrote:Fetelor,voi credeti ca exista cu adevarat fantome,spirite,demoni e.t.c? Eu una cred ca exista,dar inca nu am avut ocazia sa vad niceodata o fantoma pana acum.In schimb cand eram mica,la bunica la tara auzeam tot felu de povesti cu fantome.Nu va spun ca imi aduc aminte ca aveam in sat unul care spunea ca el vorbeste cu fantomele.In chema Mitica.Toti copii fugea de el.Il poreclise "Fantomaru" in fine.Voi ce credti,exista sa-u nu fantome? Da , eu cred in asa ceva.Cand eram mica , am vazut un fel de silueta , imbracata in alb , dadea din maini , fugea , eram la poarta , am ramas muta.Stau si privesc , pana cand se ascunse dupa un copac , si ma privea poe ascuns + scoatea un sunet ciudat.Am anuntat-o pe mama si nu ma crezut + si sora mea a vazut ceea ce am vazut si eu. |
|
| Rody wrote:Fetelor,voi credeti ca exista cu adevarat fantome,spirite,demoni e.t.c? Eu una cred ca exista,dar inca nu am avut ocazia sa vad niceodata o fantoma pana acum.In schimb cand eram mica,la bunica la tara auzeam tot felu de povesti cu fantome.Nu va spun ca imi aduc aminte ca aveam in sat unul care spunea ca el vorbeste cu fantomele.In chema Mitica.Toti copii fugea de el.Il poreclise "Fantomaru" in fine.Voi ce credti,exista sa-u nu fantome? Nu stiu cu ce sa incep , asi avea atatea de zis , dar momentan nu prea mai imi amintesc , Eram in camera mea si ma uitam la un film , era in jur de 03.00 nopatea.Pana cand am observat cateva zgarieturi pe mobila , pe un sertar chear langa Tv.Am ramas cateva minute nemiscata , cu privirea acolo , ma gandeam, ce sa intamplat , ce se intampla.In final am adormit cum am adormit dar ma simteam ciudat dinainte sa vad urmele alea...Dimineata ma simteam foarte naspa.Priveam in jurul meu , in camera si nu imi dadeam seama...Ceva era , dar nu stiam ce.Sa nu mai zic ca adormeam dimineata dupa ora 03.oo si ceva ma trezea , priveam intr-un colt al casei ca si cum era ceva acolo dar nu vedeam nimic.Dimineata din intamplare , trec prin locul unde am privit chear cand ma trezisem si vad iarasi urme , dar era zgarieturi in forme nu asa la intamplare ( nu am pisica sa fi zgariat ea + chear si o pisica nu ar zgaria in cercuri sau stiu eu ..)Mi-a fost asa de teama , nu am putut zice la nimeni nimic pentru ca stiam ca nu ma vor crede.Am stat si am suportat.Ce frig era , ma luau asa cu fiori pffff stateam langa foc si ma simteam tot mai rau si frig , ma mai incalzeam cateodata si iar stateam in camera mea si simteam valuri de aer rece , ca si cum ar fi fereastra deschisa si afara ar bate vantu .Fereastra era inchisa.Am stat asa cam aproape 3 luni , nu dormeam , nu mancam.In zilele aleaam mers la magazin si mi-am luat lumanari si aprindeam lumanari , nu stiu , asa imi venise mie , cu toate ca eu nu aprindeam lumanari.Ma simteam mailinistita cand vedeam flacara cum arde de la lumanare Parca totul era mai linistit...Si am uitat sa zic , perdeaua era sfasiata , ca de ghiare , erau forme pe ea uneori si un fel de M sau V...Perdeaua se misca singura , desi nu era geam deschis , se aduna cate putin .pe urma dimineata era dreapta , cum era de obicei.Asa fica mi-a fost dar cu toate astea , am rezistat.Simteam ca o iau razna , uneori.Aveam vise , ce imi aratau , diferite numere , forme , dar chestia era ca nu vedeam cine scria , pe pereti aparusera inscriptii.Mam trezit , si era doar un vis , un vis ce imi tragea semne de intrebare.Daca nu ma insel cam de 7 ani sau mai mult am avut un vis , exact ceea ce am patit eu , eram tulburata , visu ala nu il puteam uita.De 3 ori am visat tot aceiasi schema.Pana cand mi se intamplase cu adevarat , dupa 3 zile , mi-am dat seama ca eu am visat si sa adeverit.Eu mai traisem acele sentimente...Mai multe chestii am patit si eram si atentionata in vise , etc ...recunosc ca si in zi de azi mai imi este teama , uneori , dar accept .Uneori ma simt atat de linistita de bine , da alteori cand se misca unele chestii intru in panica si stiu ca nu ar trebuii.Uneori reusesc sa nu imi fie teama , pentru ca ma rog , in ultimu timp , mie mult mai bine.Multe chestii am simtit pot zice + am vazut. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Si eu cred ca exista fantome cu toate ca nu am vazut niciuna.Mi se mai intampla sa visez ceva noaptea cu o anumita semnificatie si sa se intample ceva rau.Ex:am visat ca-mi cad toti dintii din gura si in 3 luni am avut 3 inmormantari: ambii bunici si un unchi.Ciudat e ca toti au murit martea (cica 3 ceasuri rele) Apoi cand fata avea cateva zile tot visam in fiecare noapte ca-mi cade din carut,apoi ca-mi cade de la balcon.Noroc ca am fost cu ea la dr si a si internat-o ca avea o infectie in corp si daca mai intarziam putin nu o mai putea salva. Ma gandesc totusi ca poate sa fi fost si ingerul meu pazitor sau al fetei. |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| aceea wrote: Da , eu cred in asa ceva.Cand eram mica , am vazut un fel de silueta , imbracata in alb , dadea din maini , fugea , eram la poarta , am ramas muta.Stau si privesc , pana cand se ascunse dupa un copac , si ma privea poe ascuns + scoatea un sunet ciudat.Am anuntat-o pe mama si nu ma crezut + si sora mea a vazut ceea ce am vazut si eu.
Da ,cred ca era singur un vecin care vroia sa va sperie !Faceam si noi tot asa experientze cu fantome pe diferite persoane!O fantoma sau cum o numiti voi nu are de ce se ascunde de voi ,ea nici nu are interes sa se ascunda si sa se faca vazuta!Asa ca voi ati vazut niste prostii facute de alti sa va sperie! |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| nikmiki wrote:Si eu cred ca exista fantome cu toate ca nu am vazut niciuna.Mi se mai intampla sa visez ceva noaptea cu o anumita semnificatie si sa se intample ceva rau.Ex:am visat ca-mi cad toti dintii din gura si in 3 luni am avut 3 inmormantari: ambii bunici si un unchi.Ciudat e ca toti au murit martea (cica 3 ceasuri rele) Apoi cand fata avea cateva zile tot visam in fiecare noapte ca-mi cade din carut,apoi ca-mi cade de la balcon.Noroc ca am fost cu ea la dr si a si internat-o ca avea o infectie in corp si daca mai intarziam putin nu o mai putea salva.  Ma gandesc totusi ca poate sa fi fost si ingerul meu pazitor sau al fetei.
Visul este vis ,fantoma este fantoma .Visul poate sa te anuntze sau sa te avertizeze de ceva ce poate sa ti se intample!Fantoma sau cum-i spuneti voi vine si se arata numai pentru ea si in interes personal ori sa-si viziteze teritoriul care i-a fost in stapanire ori fiindca a murit in locul respectiv ,dar ea are interes personal mai mult decat sa avertizeze pe altcineva. |
|
| shirel wrote:
Da ,cred ca era singur un vecin care vroia sa va sperie !Faceam si noi tot asa experientze cu fantome pe diferite persoane!O fantoma sau cum o numiti voi nu are de ce se ascunde de voi ,ea nici nu are interes sa se ascunda si sa se faca vazuta!Asa ca voi ati vazut niste prostii facute de alti sa va sperie!
Nu era nici un vecin , seara am iesit asa intamplator.Si la cativa metri este un sant cam mare cu apa , nimeni nu sar baga pe acolo.Sincer chear nu stiu ce a fost chestia aia... + mi sau intamplat multe chestii si am vazut ...nu doar odata , sa zic ca este imaginatie...ca nu este |
|
|