![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Eu am ramas gravida cu Darius in postul Craciunului. Niciodata nu m-am gandit c-as fi pacatuit cu ceva . Imi iubesc sotul enorm, iar iubirea este un dar de la Dumnezeu. Deci... Multa bafta la bebe care va fi un sau o . |
|
![Avatar](/i.ashx?u=126)
![Nivel](/images/ranks/emerald1.gif) Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Foarte bine spus. |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Alyna wrote: ![nervi](/images/emoticons/nervi.gif) Mai este muuuuuuuuuuult pana cand romanul o sa scape de ideile tampite impuse de babele satului si batranii preoti educati in stil comunist...si nu numai...Copilul e ceva SFANT.Daca ramai gravida in post,Dumnezeu e cel care a ceeat acea viata,si o data ce a creeat e clar ca e de acord cu asta si nu e pacat.Un copil,indiferent de perioada cand e conceput,e cea mai mare minune existenta.Postul se tine altfel,nu neaparat renuntand la tot ce-ti face placere(alimente si altele)..stiu persoane care se lauda ca postesc(si intr-adevar nu mananca de frupt,nu fac hata-hata ![ras](/images/emoticons/ras.gif) merg la biserica,la spovedit etc..)si sunt cele mai rautacioase,egoiste,clevertitoare din cate am vazut...Postul inseamna mai mult curatirea sufletului decat cea a trupului.Insusi Iisus a pus mai presus sufletul decat trupul atunci cand s-a jertfit pentru noi.Eu,personal,nu mai pun deloc pret pe ceea ce spun preotii...majoritatea au un comportament si o mentalitate indoielnica.Credinta si convingerile mele vin din adancul sufletului meu si vorbele lor nu valoreaza nimic.Eu una nu am nevoie de mijlocitor in relatia pe care o am cu Divinitatea ![nono](/images/emoticons/nono.gif) .Tocmai pentru ca era cat pe ce sa fiu si eu indoctrinata cu aberatiile scornite de fetile bisericesti.
Bravo, Alyna Esti foarte inteleapta! Subscriu in totalitate |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Hai ca m-am apucat sa fac niste socoteli sa vad si eu care-s cele mai pacatoase zodii, oameni nascuti din pacat carevasazica... Daca luam postul Pastelui dupa cum pica anul asta, copilul are toate sansele sa iasa Capricorn, eventual Sagetator sau Varsator, ca sa nu mai zic ca s-ar putea naste taman de Craciun... Daca luam postul Craciunului, care barem e fix, ar iesi mai degraba Fecioara, eventual Leu sau Balanta, iar copilul ar avea sanse mari sa se nasca de Sfanta Maria... Am identificat iata doua zodii tare pacatoase (si cele mai austere, culmea) si patru zodii mai putin pacatoase. Dar asta fara sa iau in calcul inca vreo cateva posturi mai mici, pe care nu le stiu cand pica, ca le-as socoti si p-alea...
Socoteala de mai sus a fost una glumeata, sper sa nu se simta cineva lezat, eu nu cred in astfel de pacate, exista destule pacate adevarate la care avem ce medita intradevar, daca chiar vrem sa o facem. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=126)
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Miru wrote:Hai ca m-am apucat sa fac niste socoteli sa vad si eu care-s cele mai pacatoase zodii, oameni nascuti din pacat carevasazica... Daca luam postul Pastelui dupa cum pica anul asta, copilul are toate sansele sa iasa Capricorn, eventual Sagetator sau Varsator, ca sa nu mai zic ca s-ar putea naste taman de Craciun... Daca luam postul Craciunului, care barem e fix, ar iesi mai degraba Fecioara, eventual Leu sau Balanta, iar copilul ar avea sanse mari sa se nasca de Sfanta Maria... Am identificat iata doua zodii tare pacatoase (si cele mai austere, culmea) si patru zodii mai putin pacatoase. ..... [/i]
Deci inseamna ca ai mei parinti au pacatuit tare mult ca sa ma conceapa....si au facut o leoaica pacatoasa |
|
![Avatar](/i.ashx?u=147)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| petro wrote:Eu am ramas gravida cu Darius in postul Craciunului. Niciodata nu m-am gandit c-as fi pacatuit cu ceva ![pupici](/images/emoticons/pupici.gif) . Imi iubesc sotul enorm, iar iubirea este un dar de la Dumnezeu. Deci... ![ras](/images/emoticons/ras.gif) Multa bafta la bebe care va fi un sau o ![angel](/images/emoticons/angel.gif) . Si eu cu Elo la fel |
|
![Avatar](/i.ashx?u=147)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Alyna wrote: ![nervi](/images/emoticons/nervi.gif) Mai este muuuuuuuuuuult pana cand romanul o sa scape de ideile tampite impuse de babele satului si batranii preoti educati in stil comunist...si nu numai...Copilul e ceva SFANT.Daca ramai gravida in post,Dumnezeu e cel care a ceeat acea viata,si o data ce a creeat e clar ca e de acord cu asta si nu e pacat.Un copil,indiferent de perioada cand e conceput,e cea mai mare minune existenta.Postul se tine altfel,nu neaparat renuntand la tot ce-ti face placere(alimente si altele)..stiu persoane care se lauda ca postesc(si intr-adevar nu mananca de frupt,nu fac hata-hata ![ras](/images/emoticons/ras.gif) merg la biserica,la spovedit etc..)si sunt cele mai rautacioase,egoiste,clevertitoare din cate am vazut...Postul inseamna mai mult curatirea sufletului decat cea a trupului.Insusi Iisus a pus mai presus sufletul decat trupul atunci cand s-a jertfit pentru noi.Eu,personal,nu mai pun deloc pret pe ceea ce spun preotii...majoritatea au un comportament si o mentalitate indoielnica.Credinta si convingerile mele vin din adancul sufletului meu si vorbele lor nu valoreaza nimic.Eu una nu am nevoie de mijlocitor in relatia pe care o am cu Divinitatea ![nono](/images/emoticons/nono.gif) .Tocmai pentru ca era cat pe ce sa fiu si eu indoctrinata cu aberatiile scornite de fetile bisericesti. Ai perfecta dereptate.Si apropo de post.Eu stiu ca e mai pacat e ce scozi din gura decat ce bagi in gura.Post,e na sa zicem ca nu manaci de dulce sum se zice.Degeaba daca ai inima rea si faci alte nenorocici mai complicate,e ca si cum mai facut nimic.Sincer eu nu am tinut post never si nici nu o sa tin never finca nu conteza ce manaci si cum e inima ta pe dinauntru!Parerea mea! |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Miru wrote:Hai ca m-am apucat sa fac niste socoteli sa vad si eu care-s cele mai pacatoase zodii, oameni nascuti din pacat carevasazica... Daca luam postul Pastelui dupa cum pica anul asta, copilul are toate sansele sa iasa Capricorn, eventual Sagetator sau Varsator, ca sa nu mai zic ca s-ar putea naste taman de Craciun...
Aoleuuu, deci eu fiind Capricorn si sotul Varsator, inseamna ca prin excelenta suntem pacatosi, nu?
|
|
![Avatar](/i.ashx?u=1681)
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Ce simpatice sunteti fetelor...Si eu consider ca sunt pacate mai mari decat sa-ti iubesti "sotul" in post, mai ales daca este pt o cauza nobila cum este un bebe pe care ni-l dorim cu disperare amandoi.... Va multumesc mult pt toate parerile voastre... |
|
![Avatar](/i.ashx?u=1716)
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Pe Teodor l-am conceput in postul Craciunului si a iesit un copil sanatos si voios si uite ca acum sunt iar insarcinata si nu stiu cum s-a facut dar tot in postul Craciunului am ramas insarcinata. Nu cred c a e un pacat.Imi iubesc sotul, copilul si viitorul bebe foarte mult. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=2049)
![Nivel](/images/ranks/Diamond.gif) Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Alyna wrote: ![nervi](/images/emoticons/nervi.gif) Mai este muuuuuuuuuuult pana cand romanul o sa scape de ideile tampite impuse de babele satului si batranii preoti educati in stil comunist...si nu numai...Copilul e ceva SFANT.Daca ramai gravida in post,Dumnezeu e cel care a ceeat acea viata,si o data ce a creeat e clar ca e de acord cu asta si nu e pacat.Un copil,indiferent de perioada cand e conceput,e cea mai mare minune existenta.Postul se tine altfel,nu neaparat renuntand la tot ce-ti face placere(alimente si altele)..stiu persoane care se lauda ca postesc(si intr-adevar nu mananca de frupt,nu fac hata-hata ![ras](/images/emoticons/ras.gif) merg la biserica,la spovedit etc..)si sunt cele mai rautacioase,egoiste,clevertitoare din cate am vazut...Postul inseamna mai mult curatirea sufletului decat cea a trupului.Insusi Iisus a pus mai presus sufletul decat trupul atunci cand s-a jertfit pentru noi.Eu,personal,nu mai pun deloc pret pe ceea ce spun preotii...majoritatea au un comportament si o mentalitate indoielnica.Credinta si convingerile mele vin din adancul sufletului meu si vorbele lor nu valoreaza nimic.Eu una nu am nevoie de mijlocitor in relatia pe care o am cu Divinitatea ![nono](/images/emoticons/nono.gif) .Tocmai pentru ca era cat pe ce sa fiu si eu indoctrinata cu aberatiile scornite de fetile bisericesti.
Total de acord! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=887)
![Nivel](/images/ranks/Rubin.gif) Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Biblia spune ca barbatul sa nu se lipseasca de femeie si femeia sa nu se lipseasca de barbat , decat prin buna intelegere pentru post(negru , care dureaza o zi)si rugaciune. Deci sa te lipsesti de barbatul tau pentru n zile, este o incalcare a poruncilor lui dumnezeu. Ca si rody eu nu tin post, nu-i vad rostul, mai ales ca biblia nu specifica nimic de asa ceva. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=852)
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Eu si sotzulache suntem pacatosi carevasazica balanta si leu, daca stau bine si magandesc Leea e conceputa tot in post (cel al Sfintilor Apostoli Petru si Pavel). Babele spun ca e pacat sa dormi cu barbatul in aceeasi odaie in timpul postului. Subscriu la ideile Alynei, multe mituri legate de biserica mi-au fost daramate in decembrie, cand am botezat, un preot m-a "luminat". Eu nu sunt o crestina practicanta, dar cand am ceva greu pe suflet merg la un preot, unde ma spovesesc, preot calugar batran si niciodata nu mi-a dat canon pt. ca m-am culcat cu barbatul in post. Postul alimentar are scop de eliminare a toxinelor, de curatire a trupului de rau. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=988)
![Nivel](/images/ranks/4.gif) Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/10/2007 Mesaje: 552
| deci si noi suntem nascuti din pacat.. eu (fecioara) sotul (sagetator)..ufaa
se pare ca si Elena..conceputa in postul sf.marii..luna august..nascuta in mai.. |
|
|