|
|
Wednesday, July 6, 2016 |
Thursday, September 1, 2016 1:24 PM |
1 [0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi] |
|
|
Buna mamici,
am o minune de fata de aprox. 4 luni. Am nascut natural cu epidurala. Sunt diagnosticata de 5 ani cu o boala autoimuna (spondilita anchilozanta). Multi doctori mi-au spus ca pe timpul sarcinii boala nu se va manifesta, dar dupa ce voi naste, boala va reveni in forta. Mi-am dorit foarte mult acest copil (acum sunt sigura ca nu pot sa il mai fac nici macar pe al doilea) asa ca am "riscat". La o saptamana dupa nastere abia daca ma puteam da jos din pat, de dormit nu prea dormeam si eram un pic deprimata. De 2 luni fac recuperare medicala, fac si injectii cu venin de albina. Imi doresc sa mai imi pot alapta copilul macar pana la 6 luni. Imi cer scuze ca am dat atatea detalii si ca m-am abatut de la subiect, dar am incercat sa spun in mare povestea mea pentru a fi inteleasa mai usor si pentru a primi raspunsuri care (poate) ma vor ajuta. Intrebarea mea este daca mamicile care au nascut tot natural si cu epidurala au avut dureri si usturimi la nivelul vertebrelor de pe sira spinarii. Simt ca imi plesnesc oasele la fiecare dat jos din pat sau indreptat coloana. Vreau sa stiu ca este de la epidurala si ca poate intr-un an trece. Vreau sa sper ca boala mea nu a avansat atat de mult dupa sarcina. (din pacate aceasta boala nu se poate trata si sunt foarte putini medici sau chiar deloc care sa cunoasca boala si sa o fi studiat cu adevarat).
Va multumesc pentru timpul acordat ! :)
|
|