Creatiile mele
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lia33
Scris: Thursday, May 14, 2009 8:11 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/24/2008
t-mihaela wrote:
Deci am inteles ca se cheama crochet cotton, mie imi trebuie cu livrare in Canada sau State.O sa gogalesc un pic pe "crochet cotton" sa vad ce-mi iese.Vreau sa fac un top cu frumze ,asa cu tipar cum ai facut tu...chiar daca-l termin la vara cealalta ras Mersi de explicatii pupici

Cu placere. Cu siguranta o sa gasesti cu livrare in Canada sau SUA. Eu cred ca au si pe la mercerii. Numai sa stii tu ce sa ceri. Daca mai aveti nevoie de alte explicatii, cu mare placere.
Miha15
Scris: Thursday, May 14, 2009 12:19 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/12/2008
Nu inteleg, de ce, eu nu vad nimic.Nici o poza.
Lia, tu de unde cumperi firul pentru crosetat? Din Arad?
Lia33
Scris: Thursday, May 14, 2009 12:30 PM
Nivel

Miha15 wrote:
Nu inteleg, de ce, eu nu vad nimic.Nici o poza.
Lia, tu de unde cumperi firul pentru crosetat? Din Arad?

Daca ai internetul de viteza mai mica se poate sa nu le poata incarca si atunci iti vor aparea cu un x pozele. daca dai click dreapta pe ficare si apesi show picture se vor incarca. Dar trebuie sa ai rabdare sa se incarce una cate una. Daca e altceva nu stiu sa-ti spun.

Firele le cumpar direct de la agentul de distributie de la Coats. Am ajuns la varianta asta deoarece in Arad stau destul de rau merceriile la capitolul fire de tricotat si de crosetat. La Timisoara ai mai multe variante, probabil ca la Materna o sa gasesti destul de multe, cel putin asa era acum ceva vreme.
Miha15
Scris: Thursday, May 14, 2009 10:31 PM
Nivel

Lia, acum seara s-au incarcat pozele. Dimineata nu stiu ce a fost.
Sunt extraordinare.
Miha15
Scris: Thursday, May 14, 2009 10:35 PM
Nivel

La Materna stau cam prost cu aprovizionarea,deocamdata.Fire pentru crosetat nu prea gasesti.Numai acelea romanesti de Sibiu.
aissela
Scris: Friday, May 15, 2009 8:10 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2009
in timisoara nu gasesti fire decat la materna( putine si nu cine stie ce), in maria, vis-a-vis de paloma(ceva mai multe decat la materna) sau in terra ( putine si foarte scumpe... ce iei de la materna la 2,5 ron in terra cumperi cu 4.5-5 ron...)

alte magazine eu nu mai stiu...
Lia33
Scris: Friday, May 15, 2009 10:32 AM
Nivel

In Timisoara stateau mai bine ci firele, dar se vede ca nici acolo nu mai este cine stie ce si drept sa spun nu prea inteleg de ce merceriile aleg sa cumpere doar firele care sunt cele mai ieftine, ca sa isi poata pune adaos cat mai mare? Nu stiu.

O solutie ar fi daca stiti pe careva care are o firma si va poate da datele de la firma si sa le cumparati si voi direct de la distribuitorul de la Coats.

Eventual poate gasiti fire de crosetat pe magazinul de la 7 pitici.
ada_alexandra10
Scris: Friday, May 15, 2009 11:35 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/14/2009
lia e super tot ce faci sa te apalaud mi se pare prea putin. spor la lucru.
Lia33
Scris: Friday, May 15, 2009 1:41 PM
Nivel

ada_alexandra10 wrote:
lia e super tot ce faci sa te apalaud mi se pare prea putin. spor la lucru.

Multumesc Ada-alexandra.pupici
t-mihaela
Scris: Friday, May 15, 2009 6:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Lia, mi-am luat niste cotton crochet de pe ebay ,numarul 10 si acum fac frunze si flori de proba sa invat pana imi vine comanda hohot Referitor la tipar ,la noi se gaseste un material se cheama felt,nu stiu daca in Ro este, cred ca da ca e obisnuit.Ala cred ca e bun de tipar ca ce pui pe el practic se lipeste e foarte aderent la scame rasnu aluneca frunzele pe el.Whish me luck, sper sa termin si eu un top ca al tau ...in vara asta, nu cealalta . firstprize
Lia33
Scris: Friday, May 15, 2009 7:02 PM
Nivel

Mihaela, bafta la flori si la frunze. Nu cred ca e bine sa se chiar lipeasca, ca dupa aceea poti avea surprize ca-ti scamoseaza frunzele si florile sau iti raman cu lipici pe ele. Nu te risca. Eventual incearca sa le pui pe cele de proba si sa vezi cum le poti lua jos si cum arata dupa aceea. Eu le prind cu ace de gamalie de material, acolo unde este cazul.
Pentru tipar important e sa fie ceva material cat mai tare, poate fi ceva panza tare, in genul cum faceau mamicile noastre macrame, ca atunci e mai usor, si nu se trage materialul, ramane teapan.

Ce culori ti-ai luat?

Good luck sa il termini vara asta.pupici
t-mihaela
Scris: Friday, May 15, 2009 7:37 PM
Nivel

Da, incerc de proba tiparul de fapt totul e de proba ,invat eu pana la urma.Uite aici magazinul lui nenea de unde am luat firele, eu tre sa iau de aici de la mine aproape ca altfel platesc taxe postale de ma rupe. Am luat roz deschis si verde mint din gama Clea ,asa cum e Coats in Europa avem si noi pe ai nostri ras Abia astept sa incep topai

http://paraguaythreads.com/tienda/catalog/index.php?cPath=23
Lia33
Scris: Friday, May 15, 2009 8:40 PM
Nivel

Am vazut, cred ca e frumos firul.
Vrei sa faci doar din doua culori? Oricum si fara taxe postale nu este ieftin uff. Ne poti arata si ce incerci.
O gramada de modele de frunze si flori gasesti in revistele mod sau duplet rusesti. Cam sunt pe Picassa, sau
http://www.netvestnik.com/forum/showthread.php?t=27954&page=285 - reviste de tricotat
Si pt crosetat
http://www.netvestnik.com/forum/showthread.php?t=27980&page=180 - aici e ultimul nr. din Mod(520) 2009
http://www.netvestnik.com/forum/showthread.php?t=27980&page=185 - duplet ?????? 98
http://www.netvestnik.com/forum/showthread.php?t=27980&page=186 - alt duplet ?????? 5
Si aici ai un site cu rochii crosetate superbe http://juliatushnicka.lviv.ua/index.php
In cele doua linkuri de tricotat si crosetat de mai sus daca ai rabdare poti gasi cam orice revista de tricotat si crosetat pe care o doresti. Imediat ce apar sun puse aici. La crosetat ti-am dat si numele in rusa al revistelor ca sa le poti recunoaste care sunt.

Lilly of the valley
Scris: Saturday, May 16, 2009 12:02 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Felicitari Lia!bravo bravo bravo
t-mihaela
Scris: Saturday, May 16, 2009 12:08 AM
Nivel

Multumesc de linkuri Lia o sa rasfoiesc pe acolo sa mai vad modele.Deocamdata fac din doua culori si daca-mi place firul si cum iese o sa imi fac curaj la proiecte mai marialcool .O sa pun poze cand incep lucrul topai

PS-Mi-am descarcat cateva reviste si m-am imbolnavit ,ce de modele what Mersi mult de linkuri thankyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.