Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumoasa |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2008 Mesaje: 406
| Multumesc Felix, Cristina. |
|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Ca de obicei,superba |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/25/2013 Mesaje: 6
| ce frumoasa ! iti multumesc pentru ajutor lia, nu stii cat ma bucur ca are cine sa imi spuna ce trebuie sa fac cand am nevoie. cat despre bluza pe care o fac, dupa ce sunt neindemanatica,am ramas fara fire asa ca o sa mai dureze pana o termin. e asa greeeuuu sper ca intr-o zi o sa reusesc si eu sa fac o minune precum creatiile tale |
|
| Multumesc Alina.
Redali, greu este doar ceea ce nu stii , si de obicei asta este la inceput. Apoi este din ce in ce mai usor. Cumpara fire si Spor la treaba. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Am ramas cu gandul la rochia rosie,e superba!!!! |
|
| Poti sa faci si tu una, trebuie doar sa vrei |
|
| alte cateva mai de toamna
 002 by l_botezatu, on Flickr
 003 by l_botezatu, on Flickr
 005 by l_botezatu, on Flickr
 006 by l_botezatu, on Flickr |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumoase toate |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| superbe....felicitari!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| superbaaaaaaaa rochia rosie |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Superbe toate |
|
| Multumesc fetelor. Le-am facut poze la repezeala ca nu am avut timp si rabdare, asa ca modelul arata cam ciufulit. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/16/2013 Mesaje: 8
| Lia crezi ca ma poti ajuta si pe mine la aceasta bluza? Sa imi explici cum se face?O vreau pentru sora mea ,m-a rugat sa-i fac una Eu mai impletesc,insa cela mai mult fac pentru bebelusa si ciorapei!Insa daca imi este explicat stiu ca pot sa fac! Va rog,daca poate careva sa ma ajute as fii tare recunoscatoare!

|
|
| Da, cred ca te pot ajuta., dar este destul de greu de facut. Daca o gasesti de cumparat nu te mai chinui (cea din poza nu este facuta de mana). Ar fi mult mai usor crosetata. Faci o banda tricotata cu ce model vrei tu, o pui pe langa o bluza sau pe langa tine, de la jumatatea spatelui in jos, apoi vine pe rotund in fata , pe langa pipet, maneci si o inchei in spate, dupa gat. trebuie sa ai grija sa aiba lejeritate suficienta. Apoi bagi acele si iei ochiuri in partea care este jumatatea de sus a spatelui. tricotezi, ai grija sa rascroiesti la maneci, si te duci pana sus si o prinzi de partea de sus a benzii tricotate. Apoi bagi acele pe marginea exterioara a benzii tricotate si faci elasticul. trebuie facut destul de larg, ca sa nu stranga. Apoi faci manecile si le cosi. Sper ca este cat de cat inteligibil. |
|
|