Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Intru foarte rar pe la subiectele dedicate crosetatului pentru ca nu se numara printre pasiunile mele, dar am ramas tablou... WOW!!! Lia, superb ce a iesit din manutzele tale! Wow, wow, wow!!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Anelise wrote:Intru foarte rar pe la subiectele dedicate crosetatului pentru ca nu se numara printre pasiunile mele, dar am ramas tablou...  WOW!!! Lia, superb ce a iesit din manutzele tale!  Wow, wow, wow!!!
Sunt de acord in totalitate! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| superba ,la cat mai multe |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| O rochie superba. Mereu ne surprinzi cu cate ceva minunat, felicitari. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ce sa mai zic in plus? |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Este putin spus frumoasa cred ca toti sant cu ochii pe tine cand le imbraci |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2008 Mesaje: 406
| Multumesc fetelor pentru aprecieri |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/4/2010 Mesaje: 37
| Lia esti super magiciana,indraznesc prea mult daca te invit pe forumul:lucru de mana sa iti arati creatiile acolo?Sunt convinsa ca vei starni admiratie si invidie in aceeasi masura. |
|
| Elena, Multumesc de aprecieri si de invitatie.
Am postat la un moment dat si pe forumul lucru de mana dar apoi m-am lenevit.
Probabil ca ma voi mobiliza si o sa postez. |
|

Inregistrat: 10/25/2013 Mesaje: 6
| Nu stiam ca exista si la noi cineva care face asa frumuseti, Lia! Sunt superbe toate. Eu ma chinui de ceva timp sa fac o bluza din dantela irlandeza si acum am gasit acest forum. Nu am stiut cum sa fac tiparul sa imi fie mai usor sa fac plasa,asa ca o sa o duc la capat asa ,doar pe material,fara folie,sa vad ce o iesi, ca imi cam fug elementele. Bine ca pentru urmatoarea stiu ce am de facut. FELICITARI
Asta este doar o bucatica din ea(si prima facuta in viata mea ) pe care am facut-o cu boldurile infipte in canapea Redali attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| redali....arata ff frumos, mult spor in continuare!! |
|

Inregistrat: 10/25/2013 Mesaje: 6
| multumesc,Carmen,sper din tot sufletul sa imi iasa si mie ceva pun poze cand va fi gata,indiferent de cum va arata |
|
| Multumesc. Foarte frumos ceea ce faci, Redali. oricum ar trebui sa iti faci tipar si pentru ceea ce faci acum, ti-ar fi mult mai usor. Mai ales ca trebuie sa fie facuta dintr-una, fara cusaturi. Daca ai ceva nelamuriri, te rog intreba-ma. Pe tipar prinzi floricelele si frunzele cu ace cu gamalie de plastic, din acelea lungi. Se gasesc la mercerie pe rotite albe. Sunt curioasa sa vad cum progresezi. |
|
| O bluza alba crosetata din fir alize de bumbac.
 060 by l_botezatu, on Flickr |
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Lia,ca de obicei,fara cuvinte;sa o porti sanatoasa. |
|
|