Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Waw!Lia zici ca-i de prin revistele rusesti rochia ta !E de vis si-ti vine ca turnata !Am ramas fara cuvinte !Felicitar!I |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
| [quote=Lia33]Am reusit in sfarsit
Wooooaauuu! Ce minunatie ! Este superba! Felicitari ! Dar ai muncit la ea . Este turnata pe tine.Felicitari.Sa o porti sanatoasa si sa ai puterea sa mai faci! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Lia, este o minunatie rochia!!!! Absolut superba, de revista! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Lia,intr-adevar,fara cuvinte.Este minunata si iti vine extraordinar. Te rog sa faci si poze in detaliu.Sa vedem ata,modelul(sa-l furam,cine se incumeta ). Inca o data,superba. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2008 Mesaje: 406
| Multumesc pt aprecieri. Am si muncit tare mult la ea, vreo trei luni. O sa fac si poze de detaliu. Modelul a fost desenat intai pe un tipar de hartie pe care l-am aplicat mai apoi pe panza pe care am montat rochia. |
|
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| La cat mai multe minunatii;pana la urma am sa ma incumet si eu(macar pentru fii-mea). |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Minunata rochita,ti se potriveste perfect |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| minunata...merita sa defilezi cu ea pe podium....felicitari!!! |
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Lia33 wrote:Am reusit in sfarsit Super , ,esti minunata si tu si rochita, cred ca ar trebui sa infiintezi un club si sa dai lectii de crosetat , ca ai ce spune multora.Bravo ! |
|
| felixthecat wrote:La cat mai multe minunatii;pana la urma am sa ma incumet si eu(macar pentru fii-mea).
Trebuie doar sa vrei si sa te apuci. Spor la treaba.
Multumesc ingerash, delfin, kmn.
|
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Lia,rochia este un vis.SUPERBA |
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Cum faci intai , faci un tipar sau cum , si apoi alegi modelul si .... |
|
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Lia,e absolut SUPRBA rochia!!!!FELICITARI!!! |
|
| delfin wrote:Cum faci intai , faci un tipar sau cum , si apoi alegi modelul si ....
Multumesc Alina, Andrushka.
Delfin, intai faci un tipar pe masuri exacte, fara pense, ca o rochie fixa pe tine. Il faci din ceva panza mai tare doua bucati si o bucata de sac de nailon. le cosi toate intre ele cu bucata de sac de nailon intre cele doua bucati de panza. Asta este tiparul pe care montezi. Eu fac separate un tipar din foaie mai tare (preferabila foaie pe care se fac desenele mari la plotter) si pe acel tipar incep sa desenez cu creionul tot felul de modele. Asa au fost facute rochia verde si rochia rosie. dupa aceea aleg culorile si incep sa fac florile, frunzele, snurul, etc. Pun tiparul desenat peste tiparul de panza si pozitionez pe el florile si frunzele cu ace din acelela lungi cu biluta de plastic in capat. Dupa ce le-am fixat pe toate incep sa fac plasa. Important! florile si frunzele le pun cu dosul in sus. Plasa este cel mai bine daca incerci sa o prinzi nu de marginea frunzei sau a florii ci putin mai inauntru. Atunci floarea si frunza arata ca si cand au fost puse peste plasa. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/22/2013 Mesaje: 195
| fascinant,... |
|
|