Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2008 Mesaje: 406
| Multumesc din nou. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/21/2013 Mesaje: 45
| Lia , felicitari esti foarte talentata, faci lucruri deosebite. Mult spor sa ai si multa sanatate sa poti sa mai faci si alte lucruri frumoase. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Lia,intr-adevar,faci niste lucruri minunate.Sa le porti sanatoasa si mult spor. |
|
| Multumesc Eeli si Feli! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Felicitari ! Sunt absolut minunate. Rochia verde e ....waaaaw... |
|
| Multumesc, e frumoasa, dar cred ca trebuie sa pun o alta captuseala sa se vada mai bine. |
|

Inregistrat: 8/8/2013 Mesaje: 1
| Felicitari Lia, admir creatiile tale si rabdarea cu care ai realizat toate bluzitele, rochitele... De 2 zile m-am apucat si eu sa fac ceva si sper sa reusesc... nu e ceva de imbracat insa de inceput merge. Am o mica nelamurire si anume: De unde cumperi mai exact ata pt ca ma bate si pe mine un gand sa ma aprovizionez, daca ma duc la mercerie nu gasesc decat foarte putine culori (si alea sunt spalacite sau sunt asa zisele culori murdare). Mi-am luat eu doua bobine ANGELICA dar nu prea imi place cum iese ... Merci si felicitari! |
|
Inregistrat: 8/16/2013 Mesaje: 1
|
Lia.....am ramas uimita....ce frumos lucrezi...esti deosebita...si tu si creatiile BRAVO |
|
Inregistrat: 7/14/2013 Mesaje: 92
| felicitari! esti o maiestra in aceasta arta a crosetatului! |
|
| Medeea09 wrote:Felicitari Lia, admir creatiile tale si rabdarea cu care ai realizat toate bluzitele, rochitele... De 2 zile m-am apucat si eu sa fac ceva si sper sa reusesc... nu e ceva de imbracat insa de inceput merge. Am o mica nelamurire si anume: De unde cumperi mai exact ata pt ca ma bate si pe mine un gand sa ma aprovizionez, daca ma duc la mercerie nu gasesc decat foarte putine culori (si alea sunt spalacite sau sunt asa zisele culori murdare). Mi-am luat eu doua bobine ANGELICA dar nu prea imi place cum iese ... Merci si felicitari!
Multumesc Medeea. Le iau de la Coats, direct de la distribuitor. Folosesc foarte mult Puppets perle care este de fapt pentru brodat, si fire Anchor. Nu stiu daca o sa le gasesti in mercerii pentru ca nu prea le cumpara, mai ales Anchorul. Incearca in mercerii din orase mai mari. S-ar putea sa ai mai mult noroc. Mai folosesc si fir de matase, recent am gasit in ceva mercerie matase probabil pt brodat, este pe papiota si se poate folosi cu firul in doua. Spor la treaba
Multumesc Mariana, multumesc Brandusa. |
|
| O rochie cu care am fost recent la o nunta.
http://www.flickr.com/photos/lia_s_creations/9610093564/ |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Lia,nu se deschide nimic. |
|
| Am reusit in sfarsit

|
|