Creatiile mele
Subiectul anterior · Subiectul urmator
laly
Scris: Thursday, June 7, 2012 11:22 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/18/2012
lia trebuie sa faci tipar pt orice bluza sau doar pt cea in stil irlandez?
alinamm
Scris: Thursday, June 7, 2012 3:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2010
Lia,rochia este superba,arati foarte binebravo bravo bravo
Lia33
Scris: Saturday, June 9, 2012 10:32 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/24/2008
Multumesc Alina.

Laly, doar pt bluza in stil irlandez faci tipar pt ca trebuie sa prinzi pe ea.
Uite aici cum se face

Picture 077 by l_botezatu, on Flickr

Picture 079 by l_botezatu, on Flickr

Picture 078 by l_botezatu, on Flickr

Pentru celelalte bluze sau rochii crosetate trebuie doar sa vezi dupa o rochie cam cat de largi trebuie sa le faci.
laly
Scris: Sunday, June 10, 2012 2:41 PM
Nivel

Lia33 wrote:
Multumesc Alina.

Laly, doar pt bluza in stil irlandez faci tipar pt ca trebuie sa prinzi pe ea.
Uite aici cum se face

Picture 077 by l_botezatu, on Flickr

Picture 079 by l_botezatu, on Flickr

Picture 078 by l_botezatu, on Flickr

Pentru celelalte bluze sau rochii crosetate trebuie doar sa vezi dupa o rochie cam cat de largi trebuie sa le faci.
e material nu hartie nu?si dupa ce termini de prins daca vrei lasi materialul sau pui altul ?e f.frumos ce faci tu.daca vrei sa-mi trimiti si mie modelul,am sa incerc sa vad cde-mi iese.am sa fac ceva pt fata mea sa vad cum iese si apoi pt mineras
Lia33
Scris: Sunday, June 10, 2012 3:58 PM
Nivel

Da, este material. Sunt doua bucati de material prinse intre ele cu o bucata de sac de plastic. Dupa ce termini folosesti materialul la alta rochie.
Din pacate nu am un model, pt ca o fac rochia dupa cum imi vine inspiratia. Pana acum toate bluzele si rochiile le-am facut dupa cum mi-a venit mie. Doar cateva sunt dupa reviste.

http://mirknig.com/jurnaly/vyazanie/1181511466-zhurnal-mod-556-2012.html

Aici ai link-ul de la revista Mod. In dreapta pozei sunt cu albastru link-urile de unde poti sa descarci. Faci click pe unul din ele si ti se deschide pagina. Descarci in modul free, sau cu restrictii, altfel trebuie sa platesti. In josul pozei sunt niste poze mai mici unde sunt alte reviste Mod. Dai click pe link-ul albastru si fiecare revista ti se deschide si o poti descarca.

Aici este link-ul pentru revista Duplet. Procedezi la fel.

http://mirknig.com/jurnaly/vyazanie/1181512907-duplet-135-2012-miss-ocharovanie-vypusknogo-bala-15.html
laly
Scris: Monday, June 11, 2012 6:37 PM
Nivel

lia n-am reusit sa descarc nimik.totul e in rusa nu inteleg si nu gasesc link-ul.imi arata revistele si cand dau la titlu imi arata mai mare imaginea,dar pagina cu pagina nu si nici sa descarc
Lia33
Scris: Friday, June 15, 2012 10:49 AM
Nivel

Nici eu nu stiu ruseste, Dai click pe link-ul pe care l-am pus eu pe forum. Iti apare o poza. In dreapta eu sunt trei link-uri
??????? ? ifolder
??????? ? depositfiles
??????? ? turbobit

Adica descarci din depozifiles, turbobit sau ifolder. eu iti recomand ifolder si depositfiles. Dai click pe link-ul albastru cu depozitfiles si iti apare o fereastra in care ai doua ceasuri rosii. sub care scrie gold downloading si regular downloading. Apesi pe regular dupa care intra intr-o fereastra in care ai o contorizare de 60 de minute. dupa ce se finalizeaza contorizarea apare o casuta in care sunt scrise doua cuvinte. Le tiparesti in casuta in care poti scrie dupa care apare link-ul de descarcare. Nu poti descarca in paralel doua fisiere cu depozit. Un alt fisier il poti decarca doar dupa un timp de asteptare.

iFolder - apare o pagina in care este scris un rand cu rosu sub el apare un cuvant subliniat. apesi pe cuvantul subliniat si intra intr-o fereastra unde ai mai multe subliniate. Apesi pe care linie subliniata vrei tu si va intra pe o pagina unde sus in dreapta este un contor. Cand termina de numarat va aparea o pagina in care ai un cod de 4 numere. Il scrii in casuta si intra in alta pagina pe care deasupa unei linii punctate este cuvantul c??????. Apesi pe el si se deschide fereastra de descarcare.
In link-ul de pe forum intri apoi pe fiecare poza care este dedesubtul celei pe care o descarci, dai click pe ea si intra pe o alta revista, iar apoi poti rand pe rand sa le descarci pe toate.
Literele din ruseste apar cu semnul intrebarii.

Sper ca te descurci.

rucsy
Scris: Friday, June 15, 2012 2:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/24/2009
Lia, sunt o admiratoare a ta si te urmaresc de la inceputurile mele pe acest forum. Nu sunt eu prea vorbareata, dar va urmaresc din umbra. Imi doresc de mult sa-mi fac o bluza in acest stil. Acum fac flori si frunze si le-am prins in bolduri pe un maieu care-mi vine bine. Am citit ca tu faci tipar, dar imi poti explica ce rol are plasticul dintre bucatile de panza ?
felixthecat
Scris: Friday, June 15, 2012 7:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2011
Lia,sunt absolut superbe.newclap newclap newclap .De abia astept sa vad rochia neagra.Mult,mult spor.
laly
Scris: Friday, June 15, 2012 10:03 PM
Nivel

lia eu m-am impotmolit undeva unde imi cerea un cod si nu stiam ce si cum sa fac acum o sa urmez sfatul tau si pe urma iti zic ce am facutpupici
Lia33
Scris: Sunday, June 17, 2012 7:26 AM
Nivel

Multumesc Rucsy. PLasticul dintre panze are rolul de a face tot tiparul mai tare, altfel daca este moale lucrezi mai greu pe el.
Multumesc Felix, rochia neagra o sa mai dureze un pic.

Laly, sper sa te descurci. Tine-ma la curent cu ce ai reusit.
rucsy
Scris: Sunday, June 17, 2012 6:32 PM
Nivel

Lia, heeeeeeeelp !Am montat florile, frunzele, laseta pe tiparul de panza si am incercat acea plasa/retea dintre ele. Mi se pare ingrozitor de greu, nu-mi iese. M-am uitat pe youtube, privind, mi se pare tare usor, dar cand incerc sa fac, nu-mi iese, ma enervez si o las balta. Ma oftic, pentru ca-mi doresc tare mult o bluzita cu flori. Am incercat si cu acul. dar tot nu-mi iese. E chiar asa greu ?
Lia33
Scris: Sunday, June 17, 2012 9:39 PM
Nivel

Rucsy, este partea cea mai usoara.
Florile si frunzele le asezi cu fata in jos pe material si lucrezi pe dosul lucrului cu croseta. Ochiurile de plasa nu trebuie sa fie uniforme. Incepi dintr-o parte, de unde vrei tu, agati firul de o frunza sau de o petala de floare si faci un lant 3, 4 ochiuri, cate vrei tu, pe care poti sa-l prinzi de aceeasi frunza sau de alta petala de floare, apoi faci un alt lant si tot asa. Poti din lant sa te extinzi, sa prinzi cu picior dublu, nu este ceva regulat decat daca vrei neparat.
Uite aici un link de cum se face
http://www.youtube.com/watch?v=UGy1QrtFIdc&feature=relmfu
rucsy
Scris: Monday, June 18, 2012 10:48 AM
Nivel

Multumesc, Lia ! Exact acelasi filmulet l-am gasit si eu si mi s-a parut foarte usor, dar cand am incercat sa fac si eu, parca mi se impleticeau mainile. Cred ca dureaza putin pana ma obisnuiesc, o sa mai exersez, nu ma las ! Daca am timp diseara voi face o poza cu tiparul pe care am montat florile.
rucsy
Scris: Tuesday, June 19, 2012 9:16 AM
Nivel

Aseara m-am dus acasa si nu m-am lasat pana nu am reusit sa fac reteaua intre flori. Am reusit si pe masura ce inaintez imi iese destul de binisor, cred ca este chestie de indemanare, pana-ti intri-n mana.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.