Creatiile mele
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Monday, May 11, 2009 7:27 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
LIA eu abia astept maine explicatiile.computerlove computerlove computerlove
AdrianaC
Scris: Monday, May 11, 2009 7:52 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Stiu ca cele crosetate se fac foarte greu si cer multa migala. Se face fiecare floricica, frunza, etc in parte si se prind una de alta in final pentru a obtine forma dorita. Se cheama parca free-form.

Oricum, eu nu as avea in veci rabdare sa ma apuc de asa ceva.

newclap
raly
Scris: Monday, May 11, 2009 11:30 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Lia,felicitari sunt foarte frumoase!bravo bravo bravo
S.ELENA
Scris: Monday, May 11, 2009 11:44 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Lia felicitari!!!!firstprize firstprize bravo bravo Ce de minunatii iti ies din maini!!! Toate sunt superbe, dar cele crosetate sunt pe locul I!!! Iar pe un model ca tine, vin absolut super!!!!firstprize hearts
ingerash
Scris: Monday, May 11, 2009 11:45 PM
Nivel

Inregistrat: 1/17/2008
Lialove love love love superbe ,mi-e imi plac toatefirstprize firstprize firstprize firstprize bravo bravo bravo bravo abia astept sa vad ce lucrezi acumtopai topai
Lia33
Scris: Tuesday, May 12, 2009 6:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/24/2008
Multumesc inca o data fetelor pentru aprecieri.
Adriana, la cea alba am cautat dar nu am gasit in format electronic modelul folosit, dar o sa incerc sa ti-l scriu.
Este un model de multiplu de 7 ochiuri. *Sari trei ochiuri si in al patrulea ochi faci 7 picioruse duble dupa care lasi trei ochiuri si din al optulea faci in urmatoarele sapte ochiuri cate un piciorus simpu in fiecare ochi*, api repeti de la steluta.
Urmatorul rand, doar picioruse simple in fiecare ochi.
Randul trei, in ochiul de margine faci 4 picioruse duble, lasi trei ochiuri si apoi faci 7 picioruse simple in fiecare ochi, lasi trei ochiuri si in al patrulea faci 7 picioruse duble, lasi din nou trei ochiuri si apoi din nou in urmatoarele 7 ochiuri cate un piciorus simplu.
Randul 4, doar picioruse simple in fiecare ochi.

Floarea este facuta de mine asa ca o sa ti-o scriu.
Lant de cinci picioruse , il inchei dupa care faci pe el 17 picioruse duble. Apoi un lant de 6 ochiuri la fiecare trei picioruse, la doua din ele va fi la patru. Apoi pe lant un piciorus simplu, unul dublu tras prin toate trei, unul dublu, si 7 picioruse triple, unul dublu, unul dublu tras prin toate trei si unul simplu, si tot asa la fiecare petala. Apoi vii pe fiecare petala si faci coltisori, patru pe fiecare si anume, un piciorus simplu, trei ochiuri de lant, in urmatorul ochi un piciorus simplu, inca un piciorus simplu, trei ochiuri de lant, pana cand ai terminat cei patru coltisori si in rest faci in ochiurile care mai sunt picioruse simple. De coltisori prinzi florile intre ele.

Pun si niste poze mai de aproape, cat mi-a permis aparatul.

Sper sa fie cat de cat inteligibil.:018:
Lia33
Scris: Tuesday, May 12, 2009 6:57 PM
Nivel

Si acuma cum am facut bluzita albastra si mov. Adriana a avut dreptate e din bucatele care se cos impreuna.

Am folosit fir de la coats, Puppets - ghemute de 10 g, care ei zic ca sunt pt. brodat. Dupa ce termin de scris pun si poze.
Stau toate asa de bine pt ca am facut un tipar si pe acela lucrez. Am gasit mai nou la un magazin de tesaturi material pt intaritura care este tare si e minunat pt prins pe el. Masurile pt tipar le-am luat doar putin lejere, adica aproape fixe .ras
Lucrez pe dosul lucrului, pt ca apoi pe fata nu se vede ca sunt cusute, ma rog, daca nu cauti cu lupa.
Ca sa fie compact potrivesc fiecare frunza, floricica, rondea. De aceea fac frunzele de diferite marimi, pt ca sa le potrivesc in fuctie de loc.
E destul de migalos, la prima a fost mai greu, mai apoi a devenit mai usor si merge mai repede.
Atasez poze de la ce lucrez acuma, poate va faceti o idee.
valentina
Scris: Tuesday, May 12, 2009 7:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/8/2007
Lia, cata migala! Wow Felicitari pentru toate lucrurile ce-ti ies din maini!

bulibuli
Scris: Tuesday, May 12, 2009 7:31 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Waaaaaw, Lia, ai maini de aur... si rabdare de fier, as adauga!!!
Unde mai pui ca ai si un corp superb.. Felicitari!!
oanamaria
Scris: Tuesday, May 12, 2009 8:44 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
LIA iti multumesc din suflet pentru explicatii si ai explicat atat de frumos si pe intelesul meu .Nu stiu daca o sa si fac asa minunatii ,o sa incerc ,dar mereu m -am intrebat cum se fac bluzele aste si la un moment dat eram convinsa ca exista o masina speciala care le facehohot hohot hohot.
SUPERB !!!!!!!!!!!1 newclap newclap newclap IMI VINE SA TE PUPcomputerlove computerlove computerloveO si fac pupici pupici pupici .(ghemuletele alea mici nu sunt coton perle?)
Sharamir
Scris: Tuesday, May 12, 2009 9:03 PM
Nivel

Inregistrat: 5/10/2009
Lia eu o biata incepatoare am ramas fara cuvinte...Jos palaria!!!!newclap newclap newclap
alinus
Scris: Tuesday, May 12, 2009 9:06 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2008
Lia superbe lucrurile ce ies din manutele tale! Imi place mult topul ala negru crosetat si bluzita la care tocmai ai pus explicatii. TE rog frumos explici un pic cum se face topul negru? incepi cu lantisor sau cum?
Lia33
Scris: Tuesday, May 12, 2009 9:15 PM
Nivel

Alinus, Am gasit modelul de la cea neagra si il atasez. E nr. 14.
Faci un lant la inceput pe care ar fi bine apoi sa faci un rand de picioruse scurte si apoi continui cu diagrama 14.

img
Lia33
Scris: Tuesday, May 12, 2009 9:25 PM
Nivel

oanamaria wrote:
LIA iti multumesc din suflet pentru explicatii si ai explicat atat de frumos si pe intelesul meu .Nu stiu daca o sa si fac asa minunatii ,o sa incerc ,dar mereu m -am intrebat cum se fac bluzele aste si la un moment dat eram convinsa ca exista o masina speciala care le facehohot hohot hohot.
SUPERB !!!!!!!!!!!1 newclap newclap newclap IMI VINE SA TE PUPcomputerlove computerlove computerloveO si fac pupici pupici pupici .(ghemuletele alea mici nu sunt coton perle?)

Cu mare placere oanamaria, chiar as fi curioasa sa vad care se apuca sa faca asa ceva si cum va iesi. Esti draguta cu masina speciala.....hohot
E cotton 100% mercerizat, nu stiu daca perle. Am gasit acuma un fir si mai frumos de la Coats dar din pacate nu se gaseste in magazine (cel putin cele din Arad), e Anchor Freccia. Dupa bluzita roz urmeaza un portocalie cu Anchor Freccia. E un fir putin lucios, matasos parca.

Fetelor mie imi place tare mult sa le fac, de aceea am atata rabdare si imi place si sa inventez eu modele. Cele tricotate cu combinatii sunt dupa desenele mele. Si rochia rosie tot asa.
ingerash
Scris: Tuesday, May 12, 2009 10:04 PM
Nivel

Inregistrat: 1/17/2008
newclap newclap newclap newclap felicitari ,ai un real talent,mult spor in continuarecomputerlove pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.