Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2008 Mesaje: 406
| In sfarsit m-am mobilizat si am facut si eu ceva poze la cateva din bluzele facute de mine. Cat am avut rabdare le-am luat pe mine si le-am facut poze. Celelalte le-am pozat doar asa, desi arata mult mai bine imbracate. Scuze ca nu am o tinuta prea grozava la pozat.
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Lia ,foarte frumoase toate |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Lia, Imi plac mult cele crosetate! |
|
| Multumesc pentru aprecieri. |
|
Inregistrat: 5/10/2009 Mesaje: 457
| Lia felicitari! Absolut S U P E R B E ! ! ! ! ! ! ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Felicitari, cata rabdare ai sa faci atatea minunatii |
|
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Sunt foarte frumoase toate,toate!
Cata rabdare poti sa ai! |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Lia, dar astea sunt opere de arta! M-ai lasat fara grai! Sa le porti sanatoasa si iubita! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Lia, sunt absolut superbe ! Cele crosetate sunt magnifice !
As vrea si eu modelul de la cea alba, ca pare mai simpla. Partea de jos m-am prins cum se face, dar am nevoie de schema de la flori si de modul de imbinare.
Poate incerc si eu una pentru Alice |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Waw,zici ca-s cumparate, ce frumos lucrezi Si ce bine stau pe tine |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| LIA am ramasara cuvinte. Cele crosetate cu frunzulite sunt minunate.Te rog sa mi spui si mie cum lucrezi?Le faci pe bucatele adica o floricica ,o frunzulita ,dar cum le imbinoi de iese perfect? As fii foarte fericita sa mi explici si ti multumesc . Sa nu uit -ESTI O FRUMOASA |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Waw! Si mie imi plac in mod deosebit cele crosetate, dar... cate rabdare si talent!! Felicitari! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| minunate topurile crosetate! mi-au placut la nebunie cel rosu, mov, albastru. superbe! cata rabdare iti trebuie si cat talent deosebit ca sa faci asa ceva! felicitari Lia! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Intradevar , cele crosetate sunt absolut superbe ! felicitari ! Eu una m-am indragostit de cel lila si primul alb ! Felicitari ! |
|
| Fetelor, multumesc mult, mult de tot pentru aprecieri . Vad ca cele crosetate au facut furori. Azi nu am timp, dar maine fac si poze la ceea ce lucrez, va explic cum le fac si va raspund la toate intrebarile, sper sa nu va suparati.
|
|
|