Nivel: Avansat
Intrat: 6/8/2010 Postari: 2562 Locatia: tara mea orasul meu de munte
| Bun sfat ! |
|
 Nivel: SMARALD
Intrat: 7/22/2007 Postari: 11809 Locatia: israel
| Mari,iubita succes eu cred in tine si in dragostea cu care le faci pe toate,asta este doar un inceput nu stiu cum va fi in Romania aici de exemplu toate lucruile tale s-ar purta mult pe la festivalele de dance.Inca un mic sfat alaturi de cele spuse de Mihaela mai sus ,cand iti fotografiezi produsele incearca sa o faci nu pe un fundal care este si el inflorat deci nu covertura inflorata ,incearca mai bine un cadru de o singura nuantza ca tricourile sa iasa in evidentza esti artist realizeaza o poveste alaturi de fiecare tricou sau rochitza ceva care sa atraga .De exemplu alaturi de margarete adauga o vaza cu margarete adevarate ceva de genul acesta .Te pup si succes ...deabia astept sa aud impresie de la prima iesire de la Festival. |
|

Intrat: 8/10/2007 Postari: 13444 Locatia: ,....undeva,prin Univers....
| Mihaela, multumesc mult pt sfaturi....Din pacate am citit astazi dar am notat Shirel,....ok...notat...multumesc muuuult |
|

| Un prim pas l-am facut prin prezentarea la acest Festival... Al doilea pas,...mi-am creat propria pagina,...si tin sa va spun ca mi-am facut-o singura,de aceea tare-s mandra pe o retea de socializare Urmatorul pas.....comandarea cartilor de vizita care sa insoteasca produsele Sunt atat de fericita |
|
 Nivel: Senior
Intrat: 6/20/2008 Postari: 5142
| Felicitari si mult succes. |
|

| Multumesc din suflet,Mihaela |
|

| Iata o centralizare a lor: 70 lucrate,din care pana acum,30 vandute si 9 lucrate pt mine si ai mei copii.... Un scor destul de bun pt o incepatoare,pot spune..... |
|
Intrat: 7/22/2007 Postari: 11809 Locatia: israel
| Daaaa si succes in continuare!! |
|
| marivic wrote:Iata o centralizare a lor: 70 lucrate,din care pana acum,30 vandute si 9 lucrate pt mine si ai mei copii.... Un scor destul de bun pt o incepatoare,pot spune.....
Ohoo, scor bun nu gluma. Succes in continuare E bine cand vezi si roade dupa efort Eu una iti multumesc de idee , am folosit-o sa o bag pe Darya in hobbysa ii dau ocupatie in vacanta .Arti a venit cu ideea de tricou" I ♡ my teacher"Daca nu te superi pun doua poze aici pe topicul tau si promit ca le scot apoi Cu ocazia asta am aflat ca pictura nu e chiar preferata mea , mai usor as invarti un pulover pe andrele insa Kaze e tot o arta , meticulos si cu patos...el a bibilit la copac
|
|

Nivel: RUBIN
Intrat: 3/29/2007 Postari: 22774
| Felicitari, Mioara, si la cat mai multe tricouri vandute. Tricourile nu sunt punctul meu forte, sotul meu are alergie la ele, adica nu-i place sa ma vada imbracata in tricou.
Mihaela, simpatice |
|

| Foarte simpatice si frumoase avand in vedere ca sunt lucrate de ei....Bravoooo! PS.Am citit cu mai multa atentie si am vazut ca ai scris ca de fapt Kaze a pictat copacul....Daaaa,meticulos si superb Berre,multumesc din suflet |
|
| Eu port numai tricouri,absolut,as fi clientul perfect .In fiecare vara imi cumpar exact tricourile de anul trecut ca pozele mele desi anii trec sunt toate la fel...eu trec ,tricoul ramane |
|

| Ce zapacita esti |
|

| Dupa o pauza cam lunga m-am reapucat de pictat....Iata ultimile doua tricouri lucrate,pentru o mamica si fiul ei,care au vrut tricouri cu bufnite Acesta este pentru baiat,avand in vedere ca sunt 3 frati,el fiind cel mai mare si alte doua fete gemene
 Iar acesta este pt mama
 |
|

Nivel: RUBIN
Intrat: 4/22/2009 Postari: 20813 Locatia: Pitesti
| Ce dragute sunt !Felicitari Mari si hobbyul asta ar trebui s ate tina departe de depresie sau de starile aiurea .Pe mine crosetatul ma scoate din toate starile .Eu port doar in vacanta tricouri ,am 2-3 ca nu sunt fan ,dar imi place sa vad la altcineva . |
|
|