Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| superbe Mari,mult succes incontinuare iti pun ceva de inspiratie,de sezon
Ruth attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Marivic Iti inteleg dezamagirea ...dar totusi la inceput parca erai incantata si aveai comenzi , sau ma insel Mult succes la festival , spor la treaba , sa ai ce vinde acolo ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ruth si eu am salvat aceasta poza ...multumesc Eileen,sunt inca foarte incantata de ceea ce fac si-mi place foarte mult dar sunt dezamagita in ceea ce priveste mentalitatea oamenilor,asa zisele,,remarci firoscoase''pe care le fac.... Sunt mai incantati de un kitch luat din ,,Europa''de 2 lei care e o carpa si nu apreciaza aceste lucruri si in general hand-mad-ul....caci nu stiu sa valorizeze aceste lucruri.... Multumesc din suflet,sper ....sa dea Dumnezeu!...caci pun mult suflet in ceea ce fac Si ultimile .... Un tricou Duka,cu spatele gol pt mine
I LOVE AFRICA
|
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Admiratie Marivic ! vad ca merge ,,afacerea,, bravo pentru tine si mult noroc ! |
|
| Endy,multumesc.... Sa dea Dumnezeu.... |
|
| Cine imi poate da si mie informatii,cum imi pot baga tricourile pe ebay.uk?am inteles ca pe uk,pot livra din Romania,...dar pasii care sunt....sau daca are cineva cont ma poate lamuri si pe mine ce trebuie sa fac? |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Mari, super, adevarata opera!
Cu cativa ani in urma am admirat intr-o vitrina pe Calea Victoriei, la un magazin de designer, o rochita super cu pictura manuala . Nici nu am avut curajul sa privesc eticheta.
Mult succes! Cu siguranta vei gasi admiratori care sa-ti poarte creatiile |
|
| Lilly, multumesc din suflet.... Am vazut ce preturi sunt la designeri.....la mine nu sunt umflate Sa te auda Dumnezeu Si alte cateva.... Cele cu margarete,deja date....au fost facute pe comanda....
Rochie,,Fata prin ploaie''
Bufnita
,,Copacul vietii''
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Foarte frumoase tricourile cu margarete, si imi mai plac mult cel cu copacul si cel cu bufnita! |
|
| daca vrei,imi poti trimite PM |
|
| Noutati.....
Rochita Ellos
Rochita Kenvello....acesta este spatele....
O incercare...
Rochita Kenvello
|
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Marivic ! sint foarte frumoase ! sa ai multe realizari ! |
|
| ENDY,MULTUMESC SA DEA DUMNEZEU |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Superb totul Mari!!!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Mari, tu nu esti branduita, sa nu iesi pe piata anonima ,fuga pana iesi la taraba fa-ti etikete , indiferent cat de rudimentara ,chiar scrisa de mana pe cartonase legare cu sforicica ,neaparat iti trebuie etikete) sau un logo mic undeva in colt ,ceva al tau sa se stie tricoul asta e facut de Mari iar pe Mari o pot gasi in cutare loc sa mai comande..Anonimatul iti omoara afacerea inainte de a incepe.
Alt lucru ce observ ...picturile simple ( cel cu margarete si cel negru cu flori de exemplu) sunt mai usor de digerat si cu siguranta mai usor de vandut (deja ai primit vreo doua feedback-uri) foloseste-le ca rampa pentru inceput ,cele cu desene mai complicate mai artistice fa putine de testare a pietei. Arta e greu de digerat si cam imposibil de vandut cat esti in viata Apropo tricourile cu margarete ti le-as cumpara dintr-o suflare si cel negru cu flori , si eu sunt o persoana antiflori dar pe astea le-as purta
Nu te descuraja, deja vad o mare diferenta intre primele tricouri si ultimele .Daca faci ceva cu placere imposibil sa nu ai succes intr-o zi e chestiune de timp
|
|
|