Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Fiindca vad ca ai ceva talent vreau sa te provoc din nou cu ceva super misto care ai sa vezi ca indata va deveni foarte trend nici pe la noi nu este inca cunoscut.Avem nevoie de un set alb de farfuri (dar putem sa folosim si cescutze sau chiar si farfurii mai vechi de care nu mai avem nevoie sau pe care vrem sa le inoim cu ceva personal al nostru)si carioci speciale de desenat portelanul de toate culoriile.Nu stiu daca se gasesc in Romania dar cred ca se pot comanda pe net....si la treaba .Poste cateva fotografii ptr inspiratii! shirel attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Buna idee,Shirel...dar la noi nu stiu daca ar cumpara.... Din pacate hobby-ul meu nu prea are cautare,cu toate ca eu vad in asta o schimbare in viata fiecaruia.....in mod cert in a mea a fost.....Oamenii nu au curaj sa poarte asa ceva,...iar ce-i mai rau......nu vad diferenta intre acrilice si vopseluri textile.... Mai nou,voi lucra pe fuste si rochii ....poate voi avea mai mult noroc.... |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| marivic wrote:Buna idee,Shirel...dar la noi nu stiu daca ar cumpara.... Din pacate hobby-ul meu nu prea are cautare,cu toate ca eu vad in asta o schimbare in viata fiecaruia.....in mod cert in a mea a fost.....Oamenii nu au curaj sa poarte asa ceva,...iar ce-i mai rau......nu vad diferenta intre acrilice si vopseluri textile.... Mai nou,voi lucra pe fuste si rochii ....poate voi avea mai mult noroc....
Imi pare rau sa aud asta dar in schimb incearca sa te introduci in magazine online internationale cu rochii dar sa incerci si cu tricouri plus ca poti sa spui clientului ca faci si la comanda cu o ideea de a lui chiar .Sau inca ceva incearca si ptr astia mici fustitze cu inimioare chiar poti si sa le personalizezi cu numele lor .hai nu te lasa batuta inceputul este mai greu ...vezi daca eu nu am talentul tau .Hai astept rochiile ! |
|
| Am sa postez aici dar si in albumul din pagina mea,tot ceea ce fac.....am inteles...multumesc mult pentru idei si sugestii |
|
| Rochita stil marinar
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Bravo Mari,ce minunatii ies din mainile tale! |
|
| Multumesc,Raly.....dar ma inspir foarte mult de pe internet....Voi participa cu standul meu la Festivalul Vlasiei care se tine in fiecare an la noi,in data de 15 iunie.Cred ca voi aparea si in ziarul local |
|
| Ultimele noutati....
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| fusta cu flori e o nebunie!!!! |
|
| Este,Roxintya.....In fata vine la jumatatea genunchiului iar in spate are trena.....Este superba! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/16/2014 Mesaje: 10
| Foarte rumos cel cu cafeaua... parca e facut pentru mine... :)
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Acum am vazut ce faci tu aici ... n-am intrat , crezand ca e despre crosetat, andrelat . Spor la treaba si vanzari. |
|
| Taty,multumesc,sa dea Dumnezeu! Ma pregatesc....sunt in focuri,ca sa zic asa pentru Festivalul Vlasiei,aici la noi pe 15 iunie unde am stand cu lucrarile mele....sper sa am si vanzare.... |
|
| Ralluca |
|
| Noutati
|
|
|