Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Un timp am cochetat cu aceasta idee si vazand ca in ziua de azi se cauta cat mai multe lucruri hand-made,mi-am facut curaj si am inceput sa lucrez cate ceva. Am inceput cu cateva tricouri,din care am si vandut(cam timid ce-i drept,la colege decat) Apoi,am simtit ca ma relaxez total cand ma apuc de asa ceva...asa ca m-am pus pe treaba. As vrea sa va arat cateva din tricourile pictate de mine,iar daca va plac,astept PM. Vreau sa va spun ca am folosit vopseluri speciale pt.textile si de foarte buna calitate.

Pasesc umil,cu smerenie printre atatea persoane profesioniste de la aceste topicuri....Tot ce voi lucra voi posta aici.... PS.Daca nu am voie sa deschid un asemenea topic,imi cer scuze,....dar nu am gasit nimic referitor la asa ceva. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mie una imi plac foarte mult si mi se pare o idee super!!! Mult, mult succes, Mari! |
|

| Lizuc,multumesc muuuult |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Si mie imi plac, sunt foarte faine, capata "personalitate"! |
|

| Aurishta,multumesc |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Margaretele sunt superbe !!!
|
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Super tare ideea si tricourile! Iti tin pumnii!!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cristy wrote:Margaretele sunt superbe !!!
Mie tot ele imi plac! Mari, buna idee, bravo! |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Daca va puteti imagina... eu tot cautam margelele si nu pricepeam de ce nu le vad... pentru ca asa au devenit margaretele in ochii mei
Chiar sunt super; mie-mi plac si bufnitele... colorate sa fie! Si macii, si floricele... si gentile (piele) pictate imi plac!! Nu se ia la spalat? Si Deea imi zicea sa-i cumpar vopsea pentru textile, ca s-a saturat de pictat foi, pereti; vrea haine acum...
|
|

| Va multumesc Sunt disponibile,...putem discuta pe PM daca vreti La spalat,nu se ia....Le speli la 30-40 grade si le calci pe dos.Eu am pictat haine de ale mele de anul trecut si le-am purtat si spalat de ,,n'' ori....nu s-au decolorat,nu s-au luat....culorile. Va multumesc din suflet! Astazi,mi-am mai cumparat tricouri si mai am de gand sa creez zilele acestea cat stau acasa....
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Bravo, Mari, inca un talent ascuns de-al tau scos la lumina! Esti de admirat, toate sunt grozave! Tine-ne la curent. |
|

| Monica,multumesc din suflet! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Sunt foarte faine! Imi plac mult cel cu casute si pom, cel cu margarete, si cel corai cu flori. |
|

| Roxie,te astept daca vrei sa comanzi Multumesccccccc
|
|

| Si caldeeeeee....

|
|
|