Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Marianita wrote:Cat de frumoase sunt esarfele mami!!!!!iar baticutul Gail ese superb  ,in viitorul apropiat mi-as dori sa incep si eu un Gail,dar trebuie sa ma mai documentez,mi se pare super greu... Nu este deloc greu, trebuie doar sa fii atenta la model.
|
|
| Astazi am mai facut un fular cret si iari am terminat doua saluri Gail.

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Mami felicitari ! dar tu nu dormi , nu stai nu te odihnesti ? cind ai timp de toate ? |
|
| Am devenit "workaholic", de recent. Cu toate ca Marti plecam spre Bucuresti nu pot sta locului. La baticute am lucrat in doua reprize la pranz si seara dupa ce am pus copii la somn. Fularul cret, l-am dumirit azi in 2 ore. Acum copii sunt trezi si misuna prin casa si pe langa mine, intr-o veselie si energici cu bateriile incarcate. In mai putin de 20 de minute, mergem sa pregatim cina (chiftelute de dovlecel cu cartofi).
|
|

| Sa aveti pofta si sa fiti sanatosi ! Deci esti incarcata de cadouri !Faci multe bucurii dupa cite ai pregatit . |
|
| endy wrote:Sa aveti pofta si sa fiti sanatosi ! Deci esti incarcata de cadouri !Faci multe bucurii dupa cite ai pregatit . Da, am multe cadouri. Asta e doar a doua parte, prima parte deja e la Bucuresti le-am trimis acum 1 saptamana.
|
|

| Sa ajungeti si voi cu bine si sa va bucurati de vacanta . |
|
| Abia asteptam binemeritata vacanta. Plasam copii in grija bunicilor si noi parintii iesim in oras sa ne relaxam singurei.
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/11/2012 Mesaje: 152
| Mamidegemeni,ce frumoase lucruri faci! Am vazut ca ai facut saluri crete...am si eu material pentru saluri...cred ca am sa fac si eu unul de proba:). |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Woooooooow ce frumuseti ai facut intr-un timp atat de scurt. Radare se vede ca nu sunt pe la voi |
|
| Nu prea sunt, din fericire pentru mine. In seara asta ma odihnesc, am doar de intins rufe la uscat si atat. Ma rasfat in fata TV in compania sotului.
|
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| ce frumoase sunt!
|
|
| miha,sunt frumoase toate! iti doresc concediu placut,draga! |
|
| Multumesc draga mea! Deja nu mai am rabdare, parca as vrea sa fac sa treaca timpul mau repede, dar cum? |
|
| Mami_de_gemeni wrote:Multumesc draga mea! Deja nu mai am rabdare, parca as vrea sa fac sa treaca timpul mau repede, dar cum? mai e putin,doar de un pic de rabdare ai nevoie! |
|
|