Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Aici o sa incerc sa postez cam tot ce voi lucra pentru copii mei si nu numai. Mami_de_gemeni attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| dragutze modele de fular... dar as avea o rugaminte: poti sa faci ceva mai mici imaginile? ca trebuie sa dau scroll sa pot sa le vad si de la stanga la dreapta si de sus in jos |
|
| Care este marimea optima pentru a posta fotografiile din calculator, sa stiu pe viitor cum sa le micsorez. |
|
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| nu stiu sa iti zic, dar macar la jumatate decat sunt acum cred ca sunt destul de mari ca sa se vada bine si destul de rezonabile ca sa nu mai dau scroll la ele... scuze |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Mami de gemeni frumoase lucrusoare dar inca nu ai voie sa iti deschizi un topic propriu ...mai ai de muncit pana departe ...abia la 1000 de postari ai voie :018: |
|
| georgyana wrote:Mami de gemeni frumoase lucrusoare dar inca nu ai voie sa iti deschizi un topic propriu ...mai ai de muncit pana departe ...abia la 1000 de postari ai voie :018:
Multumesc pentru aprecieri, insa in Regulament nu scrie despre acet lucru. Am citit cu mare atentie si nu consider ca l-am incalcat.
|
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Poate ca au schimbat regulamentul intre timp ...ca nu am mai citit dar asa era acum 2 luni in urma sau poate mai mult ...multor fete ne-a inchis topic-urile personale din acest motiv dar te va indruma un moderator mai bn |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mami_de_gemeni wrote:
Multumesc pentru aprecieri, insa in Regulament nu scrie despre acet lucru. Am citit cu mare atentie si nu consider ca l-am incalcat.
In regulament nu scrie....dar la sectiunea lucru de mana,administratoarea forumului a luat hotararea de-a inchide topicele cu creatii individuale deschise de catre userii noi sau cu mai putin de 1000 postari.Convinge-te cautand prin sectiunea crosetat si tricotat,vei vedea ce a specificat AdrianaC.Fara suparare |
|
| Atunci cer politicos moderatoarei sectiunii sa inchida topicul. Voi astepta linistita sa imi expun creatiile mai incolo sau la topicul deja existent. Imi cer totodata scuze daca s-a incalcat Regulamentul. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Ok,atunci inchid aici.mami de gemeni,iti asteptam creatiile la topicurile respective |
|
| Dragele mele, aici voi aduna ceea ce lucrez cu drag pentru familia mea si clienti. Incep prin a readuna ceea ce am postat pana acum. Primele pe lista sunt caciulitele crosetate. Mami_de_gemeni attached the following image(s):
|
|
| Vestutele crosetate si tricotate Mami_de_gemeni attached the following image(s):
|
|
| Ceva sapcute crosetate. Mami_de_gemeni attached the following image(s):
|
|
| Fete de perna crosetate. Mami_de_gemeni attached the following image(s):
|
|