Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Frumoase caciulitele! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Mamiemi,foarte frumoase sa le poarte sanatoasa |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Mamiemi,toate sunt frumoase dar de ce le-ai pus la tricotate ca sunt crosetate? |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Multumesc pentru aprecieri! Carla, topicul a fost deschis pe vremea cand nu stiam decat sa tricotez. As vrea sa am undeva adunate toate lucrarile mele si i-as schimba numele topicului insa nu stiu cum . |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
| mamiemi wrote:  Acesta e cadoul de bun venit pe lume pentru nepotica mea. Din pacate cand l-a probat nu eram acolo, si i-au indoit marginea caciulitei. Doamne,m-am indragostit de printesa si ii sta asa de bine pe post de craciunita Sa-ti traiasca nepotica,sa creasca mare si sanatoasa iar tu sa-i mai faci lucrusoare asa frumoase
Imi plac mult si caciulitele,si tot ce lucrezi.Felicitari |
|
| Multumesc, Dorina! Tu esti maestra! La mine e doar un hobby de care rar gasesc timp, dar mi-e drag! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| mamiemi wrote:Multumesc pentru aprecieri! Carla, topicul a fost deschis pe vremea cand nu stiam decat sa tricotez. As vrea sa am undeva adunate toate lucrarile mele si i-as schimba numele topicului insa nu stiu cum  . spune cum vrei sa se numeasca si unde ai vrea sa-l mut sau poti sa-i schimbi si tu numele,dupa ce postezi un mesaj,apesi "edit" si sus iti apare titlul.Daca nu reusesti ti-l schimb eu |
|
| Multumesc, Carla! NUmele l-am schimbat,dar as vrea sa il mut aici: http://forum.7p.ro/CLUBUL-PITICILOR-INDEMANATICI---LUCRU-DE-MANA.aspx?g=topics&f=58 DAca ai putea tu sa faci asta...
|
|
| Ati mai pomenit asa ceva? Caut de o jumatate de ora propriul topic! Carla, daca treci pe aici, muta si topicul meu unde te-am rugat!
Am mai facut si eu cate ceva, asa pe fuga, dar sunt fooooarte lenesa cu pozele.
Omide pentru Teo:

|
|
| Mai postez si creatii mai vechi pe care le-am imprastiat prin forum: Martisoare de anul trecut:

Caciulite pentru doua surioare:
 Capsunica pentru Filo:

Caciulita pentru o fetita mica:
 Rochite pentru nepotele gemene:

Rochite pentru o fetite dragi (plus inca una acelasi model ca altul nu am mai exersat si careia nu am avut timp sa ii fac o floricica):

Atat ca am constatat ca nici pe a doua nu am pozat-o si nici caciulitele |
|
| jachetuta si caciulita pentru Filo, iar Matei pe post de Manechin:

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce dragut e Matei! Foarte frumoase lucrusoarele facute de tine!Spor la lucru in continuare! |
|
| Vestuta lui Filo>
 Maieut si caciulita pentru Teo:
 Botosei diversi pentru pitici ai prietenilor:

Balerini pentru Teo:
 Pentru Matei:

Rochita, Caciulita si balerini pentru Filo:

|
|
| Vestuta lui Matei:

Va multumesc tuturor care ati postat creatiile voastre, ati explicat modele, in primul rand AdrianeiC - ca mi-a deschis pofta de crosetat si Ligiei ca mi-a explicat cu rabdare. De la toate am avut cate ceva de invatat. |
|
| Alta caciulita pentru Matei:

... si pentru Filo:

tot pentru Matei:
 |
|
|