Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Multumesc, Valentina! Am scapat de "burtici". Am cumparat un fermoar mai gros, si l-am cusut asa cum ai spus tu, intai insailat, apoi cusut definitiv. Daca in iarna nu avea nevoie de el, nu m-am prea stresat, acum ca mai sunt si zile calde, il imbraca, asa ca m-am chinuit pana a iesit. Am niste poze la un prieten, cand mi le trimite, le postez. Dar decat sa cos un fermoar, mai bine impletesc 3 pulovere!!!!!! |
|
| Ultimele creatii:
 Ieri fetita mea a implinit 12 ani. Acesta a fost cadoul meu. Bluza nu are nici o cusatura. Sapca i-a placut foarte mult. Eu as fi preferat sa fie mai putin incretita. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Cat este de frumoasa fetita ta !!!!!Sa traiasca si sa fie sanatoasa! Mamiemi superb cadoul!!!!!!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2007 Mesaje: 180
| Te invidiez, asa fata mare si frumoasa.......... |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Mamiemi, LA MULTI ANI fetitei tale, care apropo, este superba Si felicitari tie pentru minunatiile pe care le lucrezi! |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| la multi ani fetei tale .cred ca e foarte incantata de asa mamica cu maini de aur |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| la multi aniii!!! sa se faca mare mare mare... frumoase lucrusoarele facute de tine... |
|
| Va multumesc din suflet pentru urari si cuvintele frumoase! Si copiii vostri sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mamiemi ce fetita frumoasa ai si ce par are ce mai faci?ce mai lucrezi pentru copilasi? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
|  |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Ghiuly,am si eu o curiozitate,de ce ai pus felicitari la toate topicurile de lucru de mana, cam 10000 la numar si cate ore ti-a luat sa faci treaba asta ? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/26/2009 Mesaje: 353
| Mamiemi Foarte frumusel setul.La multi ani fetei tale si sa-l poarte cu placere. |
|

| t-mihaela wrote:Ghiuly,am si eu o curiozitate,de ce ai pus felicitari la toate topicurile de lucru de mana, cam 10000 la numar si cate ore ti-a luat sa faci treaba asta ?
poi sa felicite toata lumea,nu? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| t-mihaela wrote:Ghiuly,am si eu o curiozitate,de ce ai pus felicitari la toate topicurile de lucru de mana, cam 10000 la numar si cate ore ti-a luat sa faci treaba asta ?
La ea nu e Craciun ca e de alta religie si probabil ca nu avea treaba fata ,iar daca era pe alt forum era suspendata pentru asta. |
|

| oanamaria wrote:
La ea nu e Craciun ca e de alta religie si probabil ca nu avea treaba fata ,iar daca era pe alt forum era suspendata pentru asta.
da ce religie are ca nu sarbatoreste nasterea Domnului? |
|
|