Creatii Ingerash-Paturi,paturici,coverturi... si obiecte de decor pentru casa
Subiectul anterior · Subiectul urmator
victoria1
Scris: Thursday, January 10, 2013 8:35 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Superbe toate Ingeras.newclap newclap newclap Asa minge ar trebui sai fac pentru Robert sa stau fara griga ca numi darima casahohot Felicitari inca o data sa ai spor in toate si,,, pupam copilasiipupici pupici pupici pupici pupici .
ingerash
Scris: Thursday, January 10, 2013 9:24 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
victoria1 wrote:
Superbe toate Ingeras.newclap newclap newclap Asa minge ar trebui sai fac pentru Robert sa stau fara griga ca numi darima casahohot Felicitari inca o data sa ai spor in toate si,,, pupam copilasiipupici pupici pupici pupici pupici .

Multumesc frumos computerlove uite de asta l-am facut mingea,este a lui Ionut,dar ei se joaca impreuna.Hai crosetaza-le minge!majoreta majoreta majoreta Pupici de la noi pupici pupici pupici coeur
mirela74chris
Scris: Friday, January 11, 2013 12:57 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Wow ce de frumuseti ai facut Mihaela!!!Nu imi pot lua ochii de la ele.love love love love
Felicitari penru tot ceea ce faci.Ai maini de aur!newclap newclap newclap
Si o intrebare:acrilul folosit de tine se scamoseaza la spalat?topai
d@n@
Scris: Friday, January 11, 2013 2:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/5/2013
computerlove computerlove Maaaaaaaaaaaaama,sunt minunatecomputerlove computerlove
Ingerash e adevarat, nu am mai crosetat din primii ani de casnicie si atunci faceam mileuri din laseta si cate o caciula rar, asta se intampla prin 1997(ce baba suntsic am 35 de ani si aproape 16 de casnicie).
Pe tine te-am descoperit acum vreo 2ani pe la serviciu, cand nu aveam ce face intram si ma uitam la operele tale de arta.Acum gata am reinceput sa lucrez si de prin august tot bag la croseta si caciuli, huse de telefon ,fulare, vreo 3vestute pentru fiica-mea si acum am trecut la mine.Parca nu am curaj sa trec la paturici.Oricum esti minunata, nemaipomenita si apreciez enorm puterea ta de munca si mai ales consecventafloare3 Din partea meafirstprize iloveyou
carla
Scris: Friday, January 11, 2013 4:56 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
ingerash wrote:

Carla,ma crezi ca am doar 6 caciuli incepute,lucrez la un burlan pentru mine,vreau sa tricotez o bascuta si intr-e timp fac cate o comandahainoroc
E usor de facut pupici computerlove
Te cred ,si la mine sunt si pe masa si pe sub masa....Am sa incerc mingea ca-mi place tare mult!
ingerash
Scris: Friday, January 11, 2013 4:57 PM
Nivel

mirela74chris wrote:
Wow ce de frumuseti ai facut Mihaela!!!Nu imi pot lua ochii de la ele.love love love love
Felicitari penru tot ceea ce faci.Ai maini de aur!newclap newclap newclap
Si o intrebare:acrilul folosit de tine se scamoseaza la spalat?topai

Multumesc draga mea pentru apreciericomputerlove iloveyou Mirela,am spalat intotdeauna crosetatele la masina,setat la delicate,la 40*,nu s-au scamosat,intins,lalait....nu am primit reclamatii de la cliente;o crosetareasa,prietena cu mine ma sfatuit sa spal crosetatele bagate intr-un saculet de bumbac(la fel si jucariile plusate).Sunt fidela la doua soiuri de acril,am testat multe pana sa dau de astea.
ingerash
Scris: Friday, January 11, 2013 5:10 PM
Nivel

d@n@ wrote:
computerlove computerlove Maaaaaaaaaaaaama,sunt minunatecomputerlove computerlove
Ingerash e adevarat, nu am mai crosetat din primii ani de casnicie si atunci faceam mileuri din laseta si cate o caciula rar, asta se intampla prin 1997(ce baba suntsic am 35 de ani si aproape 16 de casnicie).
Pe tine te-am descoperit acum vreo 2ani pe la serviciu, cand nu aveam ce face intram si ma uitam la operele tale de arta.Acum gata am reinceput sa lucrez si de prin august tot bag la croseta si caciuli, huse de telefon ,fulare, vreo 3vestute pentru fiica-mea si acum am trecut la mine.Parca nu am curaj sa trec la paturici.Oricum esti minunata, nemaipomenita si apreciez enorm puterea ta de munca si mai ales consecventafloare3 Din partea meafirstprize iloveyou

Inseamna ca sunt si eu baba,mai mare ca tine cu un an hohot hohot hohot dance Draga mea nu am cuvinte,te-am contagiat,multe au patit-o sa sti ca si mine de la altele....e contagioasa arta asta si ca tratament se cere sa continui sa te joci cu ate majoreta
Imi place sa fac paturici,mai ales din patratele,colorate,cu floricele...dantele pe margine....Ma bucur sincer si iti doresc sa continui sa lucrezi multe,multe iloveyou computerlove pupici

Carla,asa si la mine cateodata,noroc ca am niste cutii colorate si acolo le mai arunc,apoi intr-un tarziu ma ambitionez si le termin.Daca ai nevoie de ajutor cu mingea, sti unde sa ma gasesti pupici computerlove
Mami_de_gemeni
Scris: Friday, January 11, 2013 6:11 PM

Draga mea poti posta modelul de la ultima caciula Madalinei prezenta in semnatura. pupici pupici pupici
ingerash
Scris: Friday, January 11, 2013 6:57 PM
Nivel

Mami_de_gemeni wrote:
Draga mea poti posta modelul de la ultima caciula Madalinei prezenta in semnatura. pupici pupici pupici

Cea cu visiniu,alb si panglica? pupici
andrushka
Scris: Friday, January 11, 2013 7:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/9/2011
Ingerash sunt superbe!Felicitari pentru toate lucrurile pe care le faci!!!newclap newclap newclap
ingerash
Scris: Friday, January 11, 2013 7:23 PM
Nivel

andrushka,multumesc frumos! computerlove pupici
kmn
Scris: Friday, January 11, 2013 8:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2010
Ingerashlove love love , numai frumuseti ai facut, imi place stiulul tau vesel....newclap newclap
Mami_de_gemeni
Scris: Friday, January 11, 2013 8:37 PM

ingerash wrote:
Cea cu visiniu,alb si panglica? pupici

Da, e superba si as vrea sa fac una asemanatoare si eu.pupici pupici
d@n@
Scris: Saturday, January 12, 2013 7:41 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/5/2013
Ingerash, poti sa imi spui ce acril iti place?Avem voie?
Multumeschearts
Marilum
Scris: Saturday, January 12, 2013 9:14 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/25/2011
Mihaela sunt foarte frumoase toate!newclap newclap newclap Felicitaripupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.