Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Superbe toate Ingeras. Asa minge ar trebui sai fac pentru Robert sa stau fara griga ca numi darima casa Felicitari inca o data sa ai spor in toate si,,, pupam copilasii . |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Multumesc frumos uite de asta l-am facut mingea,este a lui Ionut,dar ei se joaca impreuna.Hai crosetaza-le minge! Pupici de la noi |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Wow ce de frumuseti ai facut Mihaela!!!Nu imi pot lua ochii de la ele. Felicitari penru tot ceea ce faci.Ai maini de aur! Si o intrebare:acrilul folosit de tine se scamoseaza la spalat? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2013 Mesaje: 124
| Maaaaaaaaaaaaama,sunt minunate Ingerash e adevarat, nu am mai crosetat din primii ani de casnicie si atunci faceam mileuri din laseta si cate o caciula rar, asta se intampla prin 1997(ce baba sunt am 35 de ani si aproape 16 de casnicie). Pe tine te-am descoperit acum vreo 2ani pe la serviciu, cand nu aveam ce face intram si ma uitam la operele tale de arta.Acum gata am reinceput sa lucrez si de prin august tot bag la croseta si caciuli, huse de telefon ,fulare, vreo 3vestute pentru fiica-mea si acum am trecut la mine.Parca nu am curaj sa trec la paturici.Oricum esti minunata, nemaipomenita si apreciez enorm puterea ta de munca si mai ales consecventa Din partea mea |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| ingerash wrote:Carla,ma crezi ca am doar 6 caciuli incepute,lucrez la un burlan pentru mine,vreau sa tricotez o bascuta si intr-e timp fac cate o comanda E usor de facut Te cred ,si la mine sunt si pe masa si pe sub masa....Am sa incerc mingea ca-mi place tare mult! |
|

|
Multumesc draga mea pentru aprecieri Mirela,am spalat intotdeauna crosetatele la masina,setat la delicate,la 40*,nu s-au scamosat,intins,lalait....nu am primit reclamatii de la cliente;o crosetareasa,prietena cu mine ma sfatuit sa spal crosetatele bagate intr-un saculet de bumbac(la fel si jucariile plusate).Sunt fidela la doua soiuri de acril,am testat multe pana sa dau de astea. |
|

|
Inseamna ca sunt si eu baba,mai mare ca tine cu un an Draga mea nu am cuvinte,te-am contagiat,multe au patit-o sa sti ca si mine de la altele....e contagioasa arta asta si ca tratament se cere sa continui sa te joci cu ate Imi place sa fac paturici,mai ales din patratele,colorate,cu floricele...dantele pe margine....Ma bucur sincer si iti doresc sa continui sa lucrezi multe,multe
Carla,asa si la mine cateodata,noroc ca am niste cutii colorate si acolo le mai arunc,apoi intr-un tarziu ma ambitionez si le termin.Daca ai nevoie de ajutor cu mingea, sti unde sa ma gasesti |
|
| Draga mea poti posta modelul de la ultima caciula Madalinei prezenta in semnatura. |
|

|
Cea cu visiniu,alb si panglica? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Ingerash sunt superbe!Felicitari pentru toate lucrurile pe care le faci!!! |
|

| andrushka,multumesc frumos! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Ingerash , numai frumuseti ai facut, imi place stiulul tau vesel.... |
|
| ingerash wrote:Cea cu visiniu,alb si panglica? Da, e superba si as vrea sa fac una asemanatoare si eu. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2013 Mesaje: 124
| Ingerash, poti sa imi spui ce acril iti place?Avem voie? Multumesc |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Mihaela sunt foarte frumoase toate! Felicitari |
|
|
|