Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
|
             TUTUROR, PLIN DE REALIZARI SI IMPLINIREA TUTUROR VISELOR!!!!!!!!!
 |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/26/2007 Mesaje: 45
| Si din partea mea sarbatori fericite, un an nou mai bun si plin de realizari pe toate planurile! Craciun Fericit si La multi ani! Si o colinda pentru voi, ca asa se cade inainte de Craciun http://www.youtube.com/watch?v=fJFYtwiT92Y&feature=related |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| CRACIUN FERICIT SI TOT CE VA DORITI !!!!!!!
|
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Craciu fericit alaturi de cei dragi! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Fie ca spiritul Craciunului sa va lumineze gandul si sa va gaseasca aproape de familie si de prieteni, alaturi de care sa treceti fericiti si sanatosi pragul ANULUI NOU. VA DORIM DIN TOATA INIMA UN CRACIUN FERICIT, LINISTE SI ARMONIE ALATURI DE CEI DRAGI.

CRACIUN FERICIT!! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Craciun fericit , plin de bucurii si cu multa sanatate alaturi de cei dragi.
  |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| g_nicoleta2000 wrote:Oare eu sunt singura nervoasa pe Craciun? Ma asalteaza, ma enerveaza, nu am timp de nimic.....maine trebuie sa fac bradul, sa ornez casa, sa fac mancare, sa cumpar cadouri  ....si la ora 17 sa fiu gata inbracata si dragutz coafata ca vine Mosul la Alex...  Ma trasnsform intr-un Grinch...si spun in soapta "Urasc Craciunul!" Si eu sunt suparata. Nu reusesc sa fac tot ce imi propun, sunt mult prea obosita si nu reusesc sa realizez intr-o zi decat jumatate din ce reuseam sa fac alta data. Ma bucur ca totusi anul asta nu am musafiri si ca e si sotul acasa, care m-a ajutat foarte mult fata de alte dati, chiar daca reuseste sa ma enerveze ori de cate ori face cate ceva. Ma calmeaza gandul ca vine ziua de Craciun si o sa stam toti trei in fata bradului, o sa ascultam colinde si o sa desfacem cadourile.
Craciun fericit tuturor. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 318
| CRACIUN FERICIT ! Sa ne ajute D-zeu si sa ne dea sanatate multa ,sa fim mai buni, mai credinciosi si mai toleranti. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Craciun Fericit, mamici, pitici si tatici! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| g_nicoleta2000 wrote: Ma trasnsform intr-un Grinch...si spun in soapta "Urasc Craciunul!"
Asa imi scapa si mie cateodata printre dinti... dar nu si anul acesta, pentru simplul motiv ca nu ne-am propus prea multe, putina mancare si nimic extravagant sau complicat, o scurta vizita la nasi si o seara linistita in trei!
Va dorim tuturor un Craciun cald, linistit si bucurie in suflete! |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| CRACIUN FERICIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Multa sanatate si fericire,si sarbatori fericite alaturi de cei dragi voua!!Pupici pentru toate mamicile si bebeii! |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Craciun fericit si multe bucurii tuturor piticilor si piticutilor! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Craciun fericit tuturor! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| va doresc tuturor sa gasiti puterea si intelepciunea de a aprecia si a va bucura de ceea ce sunteti,de ceea ce stiti,ce ceea ce aveti, de ceea ce doriti... sa nu uitati ca in ziua de Craciun Isus se nastea intr-o lume mai rea decat a noastra. craciun fericit! |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Sfanta Sarbatoare de Craciun sa va aduca pace si bucurie in suflete! Sarbatori Fericite,fetelor |
|
|