Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Multumim la fel va dorim si voua Adriana, multumim 7 pitici Sarbatori fericite tuturor |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| multumin frumos! Sarbatori fericite si voua!! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Adriana, multumim ca ai facut posibil sa existe un loc in care sa ne intalnim si sa ne cunostem!Sarbatori fericite incununate de dragostea si frumusetea unei adevarate familii ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| 
La multi ani cu sanatate Sa aveti belsug, de toate Bucurii si nestemate De-acum si pe mai departe.
Sarbatori Fericite!
 |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 132
| []
Sarbatori fericite ureaza acestei comunitati calde si Andreea si mami ei!Sa ne gaseasca sarbatorile fericiti(e) si cu multa sanatate!!!! |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Fetelor,va doresc un CRACIUN FERICIT si multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.Dumnezeu fie cu voi |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| I wish you a Merry Christmas, I wish you a Merry Christmas, I wish you a Merry Christmas,
AND HAPPY NEW YEAR!
 |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/13/2007 Mesaje: 123
| CRACIUN FERICIT,tuturor mamicilor si piticilor de pe acest forum. LA MULTI ANI! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| 
Craciun fericit tuturor!
Sa va puna Moshul sub brad tot ce va doriti!
 |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Craciun fericit si multe, multe impliniri! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
|
Craciun fericit tuturor
Cristy attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Oare eu sunt singura nervoasa pe Craciun? Ma asalteaza, ma enerveaza, nu am timp de nimic.....maine trebuie sa fac bradul, sa ornez casa, sa fac mancare, sa cumpar cadouri ....si la ora 17 sa fiu gata inbracata si dragutz coafata ca vine Mosul la Alex... Ma trasnsform intr-un Grinch...si spun in soapta "Urasc Craciunul!" |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| g_nicoleta2000 wrote:Oare eu sunt singura nervoasa pe Craciun? Ma asalteaza, ma enerveaza, nu am timp de nimic.....maine trebuie sa fac bradul, sa ornez casa, sa fac mancare, sa cumpar cadouri  ....si la ora 17 sa fiu gata inbracata si dragutz coafata ca vine Mosul la Alex...  Ma trasnsform intr-un Grinch...si spun in soapta "Urasc Craciunul!"
asta e marea problema a femeilor in ajunul sarbatorilor: si mama si femeie si gospodina si de toate ... ca in loc de manichiura am plasturi pe la toate degetele de cate ori am zis ca nu mai gatesc nimic evedez in salonul de frumusete in ajunul sarbatorilor .... dar tot la cratita ajung |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| FORUM 7 PITICI VA DORESC CA STEAUA LUMINOASA A CRACIUNULUI SA VA CALAZUIASCA PASII PE UN DRUM PLIN DE REALIZARI,SUCCESE SI TOT CEEA CE VA DORITI SA VI SE IMPLINEASCA...PRINTRE CEI DRAGII....SA IERTATI,SA DARUITI SA PRIMITI ,SA VA IUBITI...SI SA VA BUCURATI DE TOT CE VA INCONJOARA! CRACIUN FERICIT! |
|
|