Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| "7 PiTiCi" va doreste tuturor un Craciun fericit, plin de veselie, intelegere, voie buna si cadouri, multa sanatate, noroc, impliniri, lumina in suflete si caldura in inimi, sa va rasune casa de colinde si de suras de copii, sa cititi pe chipul celor dragi bucurie, sa daruiti si sa primiti in dar IUBIRE !
LA MULTI ANI si CRACIUN FERICIT !
7 PiTiCi |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Multumim! Numai lucruri minunate si bucurii va doresc si eu! Sarbatori fericite! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Multumim, 7 PiTiCi!
Va doresc tuturor un Craciun minunat, plin de bucurii, cadouri si surprize!
|
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Craciun fericit si bun venit in casa mea si la masa mea |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/6/2006 Mesaje: 309
| Craciun fericit tuturor! Sa ne dea Dumnezeu sanatate sa putem sarbatori cat mai multe Craciunuri alaturi de prieteni si de familie! La multi ani! |
|
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| CRACIUN FERICIT |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multumim frumos 7 pitici!!! Craciun fericit |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Craciun fericit celor care ne-au reunit aici,tuturor membrilor forumului ca si celor care ne viziteaza! Sa fiti sanatosi, sa primiti si sa daruiti iubire! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/2/2006 Mesaje: 306
| Multumim din suflet 7 Pitici! Craciun fericit tuturor!
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Inconjurati-va de familie si prieteni, bucurati-va de glasul colindatorilor si de dansul fulgilor de nea!
Astfel, spiritul Craciunului va va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiti celorlalti vi se va intoarce inzecit!
Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea Anului Nou sa va lumineze!
Fie ca anul care vine sa fie pentru toti o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru toti si pentru cei dragi sufletului vostru.
Cu ocazia Sfeintelor Sarbatori de Craciun si a Anului Nou primiti din partea mea un sincer "La Multi Ani", tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze cerul senin al vietii! Va doresc din suflet clipe de neuitat alaturi de cei dragi, iar Domnul sa va aibe in suflet in fiece clipa si sa va lumineze calea! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Multumim frumos si sa ne dea Domnul multa sanatate si multe bucurii alturi de cei dragi ..Craciun fericit. |
|
| CRACIUN FERICIT SI MULTA IUBIRE IN JURUL VOSTRU ! LA MULTI ANI! aidaalex attached the following image(s):
|
|
| Multumim si va dorim si noi Sarbatori fericite. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Multumim 7 Pitici, multumim Adriana Si voua va dorim la fel! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390