Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Vrei neaparat sa le speli? Eu le improspatez la 2-3 luni. Mai intai le aspir bine, bine pe ambele parti, le intind pe terasa pavata cu gresie, pun intr-un pulverizator solutie de covoare si apa (50-50), le pulverizez, las la patrunda spuma bine, dupa care cu ligheanul cu solutie si apa, aceeasi proportie, frecat bine cu peria (nu eu). Apoi stau pe o bara metalica la uscat, la sfarsit batut usor cu o paleta. Iarna le bat pe zapada la sfarsit.
La spalatoria auto nu se poate? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| De improspatat o fac si eu, dar acum chiar au nevoie de spalat. La spalatorie auto nu e posibil iar la o spalatorie pentru covoare ma costa dublu decat am platit covorul. ( 4 euro la kg) |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Bereea,nu poti inchiria o masinarie de curatat covoare?Este asa ceva la voi? La noi e cam scump....ptr.2 zile £50.Mai punem cateva zeci de lire si cumparam a noastra mai bine,imi doresc asa ceva. |
|

| N-am auzit de asa o masina. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Si la noi sunt masini de spalat covoare, obisnuiam sa inchiriez dar vara asta mi-am cumparat pt sufletelul meu un Hoover deep cleaner, e mai mult decat superb si face o treaba excelenta, in 30 minute am covor spalat si aproape uscat, fara par de catel, fara miros, spala si usuca si ma salveaza enorm. Asta dupa ce am scos covorul afara si l-am spalat cu furtunul, nu mai fac prostii din astea in viata mea, s-a imputit apa in covor, s-a uscat intr-o saptamana vai de capul meu!!! Asa ca daca ai ocazia cumpara-ti masinarie de spalat covoare, merita toti banii, de ce nu am stiut si eu acu vreo 10 ani mikaela attached the following image(s):

|
|

| Noi avem toata casa mochetata.Avem nevoie neaparat de o masinarie a noastra.Cat a costat Mikaela? |
|

| L-am luat de aici http://www.hhgregg.com/hoover-maxextract77-multi-surface-pro-steam-cleaner/item/FH50240 Nu cred ca e reclama, daca e considerat reclama, sa stearga un moderator :)
Pretul listat e de 280 $ dar cu taxe si cu 40$ pt premium plan, un fel de garantie garantata hahaha si cu detergentul inca vreo 20$ am ajuns la + 350$. Dar isi merita fiecare banut, extrage toata apa murdara si usuca in urma, scoate si pete netratate si miros. Am experimentat si homemade detergents ptr covoare si merge super, nu trebuie detergent special desi am avut emotii dar merge. Are accesorii si pt tapiserie, canapele, scaune, l-am folosit si la covoarele si scaunele de la masina, ptiu ptiu sa nu fie deochiat dar e cel mai bun prieten al meu de cand avem catelul. SI am invatat ca tot periatul cu ligheanul si spalatul cu peria nu face nimic decat sa curete superficial deasupra, ca toata apa murdara se duce inauntrul covorului, in tesatura si in timp arata aiurea de tot. Asta extrage toata apa aia murdara, eu m-am crucit sa vad ce-a iesit din covoarele noastre pe care le consideram relativ noi, cumparate acum 3 ani. Merita, merita! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Ce mi-ar place si mie unul Mai ales daca spala si canapele...a trebuit sa-mi fac huse la canapelele mele portocalii. Sa-l stapanesti sanatoasa Mikaela!
Edit. Nu-l inchiriezi? |
|

| E super!!!! Merita!
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| mikaela, e super masinaria ta! Sa te bucuri de ea mult timmp! Am vazut si in Ro la magazinele de electrocasnice si in Dedeman, undeva in jur de 1500 ron. Aici insa e prezentat ca si aspirator. |
|

| Eu am doua amarate de covoare , nu stiu daca se merita banii pe masinarie.Si daca nu se pot spala in casa pe paviment iarasi nu ma ajuta cu nimic. Vestea buna e ca am rezolvat problema in mod neasteptat: m-a sunat verisoara mea careia ii spusesem ca n-am unde sa le spal si ca ma bate gandul sa le trimit in tara (varul meu a deschis o spalatorie de covoare cu tehnologie americana) su mi-a spus ca pot venea la ea sa le spal . M-am uitat la vreme , am vazut ca se anunta o saptamana insorita (anul acesta a plouat des si era o problema cu uscatul) si le-am spalat.Adica am avut o "masina" de ultima generatie care a facut toata treaba:
 |
|

| Multumesc fetele! Miriam, il imprumut, nu chirie, nu nik, vino sa-l iei
Lacamioara, sunt si aspiratoare in acelasi model/marca dar asta are 2 compartimente pt apa, unul cu apa curata si unul unde aduna apa murdara. La pretul ala e posibil sa fie ori extra super aspirator or chiar spalator de covor, cine stie cum il eticheteaza ei.
Bereea, se pot spala pe loc dar tu ai gasit solutia! Felicitari si bucura=te de covoare curate si miros proaspat, tare bine face la psihic, eu cand intru in casa si vad si miros curat parca traiesc alta viata |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| In Ro nu cred ca exista! |
|

| Sunt ROxi si in ROmania, am cautat cu Google "aparate de spalat covoare" si am gasit, alte modele dar sunt. SI am vazut ca unele sunt prezentatte ca aspirator de curatat si spalat cum zicea Lacramioara.
http://www.ermach.com/aparate-de-spalat-covoare-si-tapiterie.html http://www.electrobrand.ro/aparat_spalat_covoare_vax_rapide_spring/170.htm
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Multumesc Miha! Al 2-lea chiar are un pret ok! - 800 RON |
|
|