Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Ieri am curatat covorul de la Daria din camera cu spuma de la Sano,sunt foarte multumita de acest spray-spuma ,este mult mai bun decat cel de la Biocarpet. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| La mine cu covoarele se descurca sotul, el le batea, el le spala cu otet si fairy, pana cand un verisor de-al lui ne-a spus de o spalatorie care avea un centru langa noi. Asa de tare i-a laudat ca am hotarat sa ducem covorul din camera de la Cosmin (covorul este mic si pentru un test merge :) ) vedem ce iese ca l-am lasat acolo pentru 4 zile. |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Sa-mi laud si eu sotiorul! A aspirat si samponat covoarele in toata casa, vreo 100 si ceva de metri patrati Pupa-l-ar mama, dragul de el! A folosit Doctor Rug, a inchiriat masinaria si in 2 ore am avut covoare ca si noi! Cred ca se saturase de gura mea mikaela attached the following image(s):

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Noi le ducem la spalatorie auto si le face ca noi ,dar trebuie sa le lasam acolo vreo 2-3zile pana se usuca . Noi avem 2covoare imense din lana si abia astept sa scap de ele cand ne mutam la casuta noastra .Astea sunt ale gazdei si nu le agreez sub nici o forma . |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Noi tot la spalatorie; e asa comod! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| ieri am descoperit o guma pe covorul cu printese al Larisei.stiti cumva vreo metoda de a o scoate de-acolo? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Pui gheata deasupra si devine casanta. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mela wrote:ieri am descoperit o guma pe covorul cu printese al Larisei.stiti cumva vreo metoda de a o scoate de-acolo?
Pune putin otet pe guma si se desprinde,eu asa procedez. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu am renuntat sa mai ma chinui. Cat dau pe solutii si cat timp se pierde....Chem o firma ( trebuie programare la tel 0723.967.787) si pentru 5 lei pe metru patrat spala mocheta chiar la mine acasa...in 2 ore e uscata !! Mai multe detalii pe site-ul lor www.clean-service.ro |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| reclama |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/9/2013 Mesaje: 1
| buna! sunt noua in acest forum si m-ar interesa cu ce sa curat eu un cojocel de blana sintetica? nu il duc la curatat pentru ca nu am incredere in altii. ce-si face omul cu mana lui... ma gandeam ca un detergent pentru mochete ar fi bun? dar ce marca?
multumesc anticipat! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/30/2014 Mesaje: 1
| Pentru curatarea editat de moderator puteti folosi Biocarpet, iar pentru reinprospatarea culorilor va recomand sa puneti putin otet in apa, apoi periati usor covorul. |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Se curata foarte bine cu apa si bicarbonat. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| ecarpet wrote:Pentru curatarea editat de moderator puteti folosi Biocarpet, iar pentru reinprospatarea culorilor va recomand sa puneti putin otet in apa, apoi periati usor covorul.
Le curatam si cumparam de unde vrem Reclama!!
|
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Suntem in septembfie si eu inca nu mi-am spalat covoarele. Si ni i nu stiu cum sa procedez, unde sa le spal? Inainte le spalam la serviciu, dar acum nu se mai poate. Imi vine sa le trimit in tara sa mi le spele. |
|
|