Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Am vazut pe aici cateva covoare care m-au incantat ...mai ales cele albe |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/18/2009 Mesaje: 117
| http://picasaweb.google.com/mihaela.buzatu2000/Covoare# Le vand doritorilor. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Is Frumoase Mihaela.... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Mihaela, sunt din lana ? ce dimensiuni are primul, cel cu nuante de crem , maron , gri ? La ce pret doresti sa il vinzi ?
Mi-ar place asa ceva in living ! Maria & Mario attached the following image(s):

|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Oana, Carla, ce frumoase sunt cele doua covoare postate de voi! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Mi s-a pus pata ca vreau covor/covoare in living... oare ce s-ar potrivi la un living imeeens? poate ma ajutati cu niste idei, ca mie mi se pare ca nu se potriveste mai nimic...

vai, ce tare e asta!! mi-as lua sa-mi pun asa 2 covoare, cu cate o pernuta fiecare, pe care sa poti sa te asezi daca vrei dar culorile nu prea merg cu ce am eu
 |
|
| deci.. asta e livingul meu vazut de sus, care din variante merge mai bine, covoare ovale sau dreptunghiulare? sau unul singur la canapea si gata?

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| dupa mine ar merge mai bine dreptunghiular, mai ales la canapea, daca nu ai incalzire in pardoseala, iar la intrare poti sa optezi pt 2 mai mici. am vazut ca acum se gasesc la fel 2\3 cu 1,5\1 acelasi model. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| mie imi place cum arata cu cele ovale.
Ana,o masuta nu ai in living sau n-ai trecut-o pe schita? si,de curiozitate,unde e tv-ul:in mobila cumva? |
|
| miriam wrote:dupa mine ar merge mai bine dreptunghiular, mai ales la canapea, daca nu ai incalzire in pardoseala, iar la intrare poti sa optezi pt 2 mai mici. am vazut ca acum se gasesc la fel 2\3 cu 1,5\1 acelasi model.
asa?
 |
|
| Mela wrote:mie imi place cum arata cu cele ovale.
Ana,o masuta nu ai in living sau n-ai trecut-o pe schita? si,de curiozitate,unde e tv-ul:in mobila cumva?
Mobila nu am inca, dar am pus-o ca sa vad spatiul, va fi din asta modulara, cu cateva rafturi moderniste, si Tv-ul acolo va fi... masuta nu am inca, vreau sa o fac odata cu mobila si mastile de la calorifere ca sa aiba aceeasi nuanta, acum am o masuta super draguta, dar e culoarea cires cum aveam mobila cand stateam la apartament, deci nu se va potrivi cu mobila wenge (pe desen facuta cu negru, evident ca nu va fi neagra ) |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| atunci n-ar fi mai bine sa muti canapeaua in fata mobilei,din cate vad acum nu sunt tocmai pararele si nu stiu cat o sa va fie de comod sa va uitati la tv cu capul mereu intors spre dreapta...(asta daca nu aveti deja canapea si e asa,in forma de L,atunci nu prea ai cum s-o pui ca sa dea bine in fata mobilei) |
|
| Mela wrote:atunci n-ar fi mai bine sa muti canapeaua in fata mobilei,din cate vad acum nu sunt tocmai pararele si nu stiu cat o sa va fie de comod sa va uitati la tv cu capul mereu intors spre dreapta...(asta daca nu aveti deja canapea si e asa,in forma de L,atunci nu prea ai cum s-o pui ca sa dea bine in fata mobilei)
da, nu am cum, asta a fost problema inca de cand m-am mutat.. unde vom pune televizorul.. ca nici canapeaua nu pot sa o pun pe peretele opus mobilei, ca acolo e intrarea, care e o arcada mare, desenul nu e chiar fidel, e facut asa din ochi.. am zis ca o sa stea tv-ul asa sucit inspre noi, sau alta varianta sa-l pun pe un suport cumva mai sus, cat mai in stanga pe acel perete, sau pe o comoda in treptul geamurilor alora in forma de semicerc, dar atunci ar fi aiurea cand e lumina afara, nu te poti uita prea bien la tv.. cred ca ramanem la prima varianta, daca nu vin baietii de la mobila cu alte idei.. canapeaua si fotoliile le am deja, mobila o sa o fac la comanda si vedem noi cum o scoatem la capat... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| asezarea lor , asa cum arata mai bine. |
|
| sau asa (varianta 4)
 |
|
|