Covoare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Wednesday, November 18, 2009 9:19 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Am vazut pe aici cateva covoare care m-au incantatcool cool ...mai ales cele albe
mihaelab
Scris: Thursday, November 19, 2009 9:27 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/18/2009
Ana
Scris: Thursday, November 19, 2009 9:34 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Is Frumoase Mihaela....hearts
Maria & Mario
Scris: Thursday, November 19, 2009 1:54 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mihaela, sunt din lana ? ce dimensiuni are primul, cel cu nuante de crem , maron , gri ? La ce pret doresti sa il vinzi ? angel

Mi-ar place asa ceva in living !

Maria & Mario attached the following image(s):
2.jpg

Anelise
Scris: Tuesday, February 23, 2010 9:21 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Oana, Carla, ce frumoase sunt cele doua covoare postate de voi! love cool
bulibuli
Scris: Thursday, July 22, 2010 1:55 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Mi s-a pus pata ca vreau covor/covoare in living... oare ce s-ar potrivi la un living imeeens? poate ma ajutati cu niste idei, ca mie mi se pare ca nu se potriveste mai nimic... alcool

vai, ce tare e asta!! mi-as lua sa-mi pun asa 2 covoare, cu cate o pernuta fiecare, pe care sa poti sa te asezi daca vrei love dar culorile nu prea merg cu ce am eu

bulibuli
Scris: Thursday, July 22, 2010 7:27 PM

deci.. asta e livingul meu vazut de sus, care din variante merge mai bine, covoare ovale sau dreptunghiulare? sau unul singur la canapea si gata?

miriam
Scris: Thursday, July 22, 2010 7:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
dupa mine ar merge mai bine dreptunghiular, mai ales la canapea, daca nu ai incalzire in pardoseala, iar la intrare poti sa optezi pt 2 mai mici. am vazut ca acum se gasesc la fel 2\3 cu 1,5\1 acelasi model.
Mela
Scris: Thursday, July 22, 2010 8:06 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
mie imi place cum arata cu cele ovale.

Ana,o masuta nu ai in living sau n-ai trecut-o pe schita?
si,de curiozitate,unde e tv-ul:in mobila cumva?
bulibuli
Scris: Thursday, July 22, 2010 8:11 PM

miriam wrote:
dupa mine ar merge mai bine dreptunghiular, mai ales la canapea, daca nu ai incalzire in pardoseala, iar la intrare poti sa optezi pt 2 mai mici. am vazut ca acum se gasesc la fel 2\3 cu 1,5\1 acelasi model.

asa?
bulibuli
Scris: Thursday, July 22, 2010 8:16 PM

Mela wrote:
mie imi place cum arata cu cele ovale.

Ana,o masuta nu ai in living sau n-ai trecut-o pe schita?
si,de curiozitate,unde e tv-ul:in mobila cumva?

Mobila nu am inca, dar am pus-o ca sa vad spatiul, va fi din asta modulara, cu cateva rafturi moderniste, si Tv-ul acolo va fi... masuta nu am inca, vreau sa o fac odata cu mobila si mastile de la calorifere ca sa aiba aceeasi nuanta, acum am o masuta super draguta, dar e culoarea cires cum aveam mobila cand stateam la apartament, deci nu se va potrivi cu mobila wenge (pe desen facuta cu negru, evident ca nu va fi neagra ras )
Mela
Scris: Thursday, July 22, 2010 8:20 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
atunci n-ar fi mai bine sa muti canapeaua in fata mobilei,din cate vad acum nu sunt tocmai pararele si nu stiu cat o sa va fie de comod sa va uitati la tv cu capul mereu intors spre dreapta...(asta daca nu aveti deja canapea si e asa,in forma de L,atunci nu prea ai cum s-o pui ca sa dea bine in fata mobilei)
bulibuli
Scris: Thursday, July 22, 2010 8:32 PM

Mela wrote:
atunci n-ar fi mai bine sa muti canapeaua in fata mobilei,din cate vad acum nu sunt tocmai pararele si nu stiu cat o sa va fie de comod sa va uitati la tv cu capul mereu intors spre dreapta...(asta daca nu aveti deja canapea si e asa,in forma de L,atunci nu prea ai cum s-o pui ca sa dea bine in fata mobilei)

da, nu am cum, asta a fost problema inca de cand m-am mutat.. unde vom pune televizorul..
ca nici canapeaua nu pot sa o pun pe peretele opus mobilei, ca acolo e intrarea, care e o arcada mare, desenul nu e chiar fidel, e facut asa din ochi.. am zis ca o sa stea tv-ul asa sucit inspre noi, sau alta varianta sa-l pun pe un suport cumva mai sus, cat mai in stanga pe acel perete, sau pe o comoda in treptul geamurilor alora in forma de semicerc, dar atunci ar fi aiurea cand e lumina afara, nu te poti uita prea bien la tv.. cred ca ramanem la prima varianta, daca nu vin baietii de la mobila cu alte idei.. canapeaua si fotoliile le am deja, mobila o sa o fac la comanda si vedem noi cum o scoatem la capat...
miriam
Scris: Thursday, July 22, 2010 9:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
asezarea lor , asa cum arata mai bine.
bulibuli
Scris: Thursday, July 22, 2010 10:16 PM

sau asa (varianta 4)

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.