Covoare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Tuesday, January 31, 2012 11:32 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
S.ELENA wrote:

Eu abia am reusit in decembrie sa-mi pun perdea la bucatarie. Poate reusesc zilele astea sa va pun si o poza cu ea ca mi-e tare draga.

parca esti eu!! hohot fix cu asta ma "laudam" si eu mai devreme la topicul "bucataria" hohot hohot hohot ia sa pui poze!! pupici

iubasweet, e bine de stiut... si mie imi plac mult alea pufoase si chiar ma intrebam cum se intretin... ras
oanamaria
Scris: Wednesday, February 1, 2012 8:12 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Si eu am pufoase si abia stept sa scap de ele -sunt ingrozitor de greui de intretinut si se fac foarte urate in timp.
Inca nu ne-am luat ca nu le-a venit randul ,dar in urmatoarele luni pana vine bebe trebuie sa schimbam toate covoarele si le iau cu peri mici .
bulibuli
Scris: Wednesday, February 1, 2012 10:19 AM

gata, m-ati convins!!! pe cuvantul meu ca numai dupa pufoshenii imi fugeau ochii, dar de-acum ma reorientez alcool oricum, mai dureaza pana mi-oi lua eu covoare, dar nu-i nicio graba, abia studiez piata mai aprofundat sic
iubasweet
Scris: Wednesday, February 1, 2012 1:06 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/31/2012

Mi-am clatit ochii cam o ora privind covoare pe net, sunt multe si arata demential, iar cele pentru copii sunt o minunatie. Noi inca nu am luat covor in camera copilului, dar acum am gasit si inspiratia :D
bulibuli
Scris: Wednesday, February 1, 2012 1:36 PM

iubasweet wrote:
link

Mi-am clatit ochii cam o ora privind aceste covoare, arata demential, iar cele pentru copii sunt o minunatie. Noi inca nu am luat covor in camera copilului, dar acum am gasit si inspiratia :D

ar fi bine sa stergi linkul de mai sus, cat si de la semnatura, reclama e interzisa pe forum... ras
iubasweet
Scris: Wednesday, February 1, 2012 1:41 PM
Nivel

bulibuli wrote:

ar fi bine sa stergi linkul de mai sus, cat si de la semnatura, reclama e interzisa pe forum... ras

Gata, rezolv imediat, scuze ;)
bulibuli
Scris: Wednesday, February 1, 2012 3:20 PM

iubasweet wrote:

Gata, rezolv imediat, scuze ;)

nu face nimic thumleft astea-s regulile forumului salut
Maria & Mario
Scris: Wednesday, February 1, 2012 6:36 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Hai ca ma bag si eu inseama - DAR eu am 2 covoare latzoase ! Si sunt super super incantata de ele ! Sunt din lana + matase amandoua , facute in India ! Sunt super aspectuase , tin foarte cald si foarte usor de intretinut ! Nu sunt chiar ieftine !
Un aspirator foarte bun ( eu am Dyson ) si un Spray Vanish la 2 - 3 luni e tot ce imi trebuie ! Arata impecabil si dupa 2 ani de folosit non stop !
Si ca sa va confirm proba ; iarna trecuta l-am scos pecel mare 3 / 4 m in zapada si l-am batut ! Nu a ramas scama sau praf neam , ca m-a bombanit bine sotul ayunci , ca sunt cu OCD ! Dar am trecut cu brio testul curateniei !
Nu stiu cum sunt cele sintetice ..... totusi !
Asa ca nu trageti concluzii repede, tineti seama si de calitate ....
bulibuli
Scris: Wednesday, February 1, 2012 8:27 PM

probabil ca ai dreptate, dar la noi e mai greu sa gasesti cu adevarat de calitate si sa nu coste chiar cat o garsoniera...

eu ma uit la hainele de copii de ex. - cand am luat pentru botezul finutului eram inca in singapore si am luat de acolo o buna parte, cand am ajuns aici eram pur si simplu socata de preturi, si mai ales de calitatea slaba... alcool si e doar un exemplu, asta mi-a venit acum ca eu cu asta ma ocup zilele astea...
dar la fel mi se par si perdelele, covoarele, etc.. calitate slaba la preturi exagerate..
Maria & Mario
Scris: Wednesday, February 1, 2012 8:35 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Bulibuli, cunosc ! Si degeaba comentez, ca nimic nu se schimba !! Acasa e jale la hainutele de copii si raport calitate pret !
Iar covoare destul de reonabilcalitativ acasa gasiti la Ikea ! Au pe site covoare latzoase din lana, chiar ok la pret !
computerlove
bulibuli
Scris: Thursday, February 2, 2012 1:44 AM

Maria & Mario wrote:
Bulibuli, cunosc ! Si degeaba comentez, ca nimic nu se schimba !! Acasa e jale la hainutele de copii si raport calitate pret !
Iar covoare destul de reonabilcalitativ acasa gasiti la Ikea ! Au pe site covoare latzoase din lana, chiar ok la pret !
computerlove

stiu, dar din pacate nu poti face comanda online sau alta varianta de comanda la distanta, si e numai in bucuresti (ma rog, o mai fi si prin alt oras!?) alcool si acum plang dupa o lustra de la ei plans
iubasweet
Scris: Friday, February 3, 2012 10:18 AM
Nivel

bulibuli wrote:

stiu, dar din pacate nu poti face comanda online sau alta varianta de comanda la distanta, si e numai in bucuresti (ma rog, o mai fi si prin alt oras!?) alcool si acum plang dupa o lustra de la ei plans

Stiu eu o metoda prin care se poate comanda de la ikea daca nu esti din bucuresti, dar nu am voie sa pun link, cum facem sa iti zic? e un site care are si serviciul asta, daca iti convin conditiile, poate reusesti sa obtii lustra ;)
iubasweet
Scris: Friday, February 3, 2012 10:38 AM
Nivel

Aici e serviciul de care ti-am zis. Sper sa iti fie de ajutor.
koko2008
Scris: Friday, February 3, 2012 10:38 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Si eu am covor latos...nu exagerat.Am dat 400lei pe el acum 3 ani si inca arata bine.Nu e alb si se intretine usor ,zic eu.Daca ai aspirator bun.Pana acum il bateam la o luna si il scoteam in zapada(se curata excelent).Acum am primit un aspirator beton care l curata perfect.Eu sunt multumitaras
Petronella
Scris: Friday, February 3, 2012 9:43 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Am gasit cateva modele frumusele pentru camera copilului

Petronella attached the following image(s):
aks--7616-catchy-carpet--140x200_120px.jpgaks--7626--princess-carpet--140x200_120px.jpgaks--7647-flora-carpet-pink-140x200_120px.jpgaks-7613-aks-7614.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.