|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| S.ELENA wrote:
Eu abia am reusit in decembrie sa-mi pun perdea la bucatarie. Poate reusesc zilele astea sa va pun si o poza cu ea ca mi-e tare draga.
parca esti eu!! fix cu asta ma "laudam" si eu mai devreme la topicul "bucataria" ia sa pui poze!!
iubasweet, e bine de stiut... si mie imi plac mult alea pufoase si chiar ma intrebam cum se intretin... |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si eu am pufoase si abia stept sa scap de ele -sunt ingrozitor de greui de intretinut si se fac foarte urate in timp. Inca nu ne-am luat ca nu le-a venit randul ,dar in urmatoarele luni pana vine bebe trebuie sa schimbam toate covoarele si le iau cu peri mici .
|
| gata, m-ati convins!!! pe cuvantul meu ca numai dupa pufoshenii imi fugeau ochii, dar de-acum ma reorientez oricum, mai dureaza pana mi-oi lua eu covoare, dar nu-i nicio graba, abia studiez piata mai aprofundat |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/31/2012 Mesaje: 19
|
Mi-am clatit ochii cam o ora privind covoare pe net, sunt multe si arata demential, iar cele pentru copii sunt o minunatie. Noi inca nu am luat covor in camera copilului, dar acum am gasit si inspiratia :D |
| iubasweet wrote:link
Mi-am clatit ochii cam o ora privind aceste covoare, arata demential, iar cele pentru copii sunt o minunatie. Noi inca nu am luat covor in camera copilului, dar acum am gasit si inspiratia :D
ar fi bine sa stergi linkul de mai sus, cat si de la semnatura, reclama e interzisa pe forum... |
|
| bulibuli wrote:ar fi bine sa stergi linkul de mai sus, cat si de la semnatura, reclama e interzisa pe forum...
Gata, rezolv imediat, scuze ;) |
|
| iubasweet wrote:
Gata, rezolv imediat, scuze ;)
nu face nimic astea-s regulile forumului |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Hai ca ma bag si eu inseama - DAR eu am 2 covoare latzoase ! Si sunt super super incantata de ele ! Sunt din lana + matase amandoua , facute in India ! Sunt super aspectuase , tin foarte cald si foarte usor de intretinut ! Nu sunt chiar ieftine ! Un aspirator foarte bun ( eu am Dyson ) si un Spray Vanish la 2 - 3 luni e tot ce imi trebuie ! Arata impecabil si dupa 2 ani de folosit non stop ! Si ca sa va confirm proba ; iarna trecuta l-am scos pecel mare 3 / 4 m in zapada si l-am batut ! Nu a ramas scama sau praf neam , ca m-a bombanit bine sotul ayunci , ca sunt cu OCD ! Dar am trecut cu brio testul curateniei ! Nu stiu cum sunt cele sintetice ..... totusi ! Asa ca nu trageti concluzii repede, tineti seama si de calitate .... |
|
| probabil ca ai dreptate, dar la noi e mai greu sa gasesti cu adevarat de calitate si sa nu coste chiar cat o garsoniera...
eu ma uit la hainele de copii de ex. - cand am luat pentru botezul finutului eram inca in singapore si am luat de acolo o buna parte, cand am ajuns aici eram pur si simplu socata de preturi, si mai ales de calitatea slaba... si e doar un exemplu, asta mi-a venit acum ca eu cu asta ma ocup zilele astea... dar la fel mi se par si perdelele, covoarele, etc.. calitate slaba la preturi exagerate.. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bulibuli, cunosc ! Si degeaba comentez, ca nimic nu se schimba !! Acasa e jale la hainutele de copii si raport calitate pret ! Iar covoare destul de reonabilcalitativ acasa gasiti la Ikea ! Au pe site covoare latzoase din lana, chiar ok la pret !
|
|
| Maria & Mario wrote:Bulibuli, cunosc ! Si degeaba comentez, ca nimic nu se schimba !! Acasa e jale la hainutele de copii si raport calitate pret ! Iar covoare destul de reonabilcalitativ acasa gasiti la Ikea ! Au pe site covoare latzoase din lana, chiar ok la pret !
stiu, dar din pacate nu poti face comanda online sau alta varianta de comanda la distanta, si e numai in bucuresti (ma rog, o mai fi si prin alt oras!?) si acum plang dupa o lustra de la ei |
|
| bulibuli wrote:stiu, dar din pacate nu poti face comanda online sau alta varianta de comanda la distanta, si e numai in bucuresti (ma rog, o mai fi si prin alt oras!?)  si acum plang dupa o lustra de la ei
Stiu eu o metoda prin care se poate comanda de la ikea daca nu esti din bucuresti, dar nu am voie sa pun link, cum facem sa iti zic? e un site care are si serviciul asta, daca iti convin conditiile, poate reusesti sa obtii lustra ;) |
|
| Aici e serviciul de care ti-am zis. Sper sa iti fie de ajutor. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Si eu am covor latos...nu exagerat.Am dat 400lei pe el acum 3 ani si inca arata bine.Nu e alb si se intretine usor ,zic eu.Daca ai aspirator bun.Pana acum il bateam la o luna si il scoteam in zapada(se curata excelent).Acum am primit un aspirator beton care l curata perfect.Eu sunt multumita |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Am gasit cateva modele frumusele pentru camera copilului Petronella attached the following image(s):

|
|
|