Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Hai sa vedem impreuna modele,ce mai este nou si modern in general sa vorbim despre: - covoare pentru copii,covoare manuale, covoare de lana, covoare de blana, covoare unicat, covoare moderne, covoare personalizate, tehnici de intretinere covoare, detergenti speciali pentru covoare, scoatere pete de pe covoare si alte tesaturi, carpete.
- Unde gasim magazine de covoare sau unde putem comanda pe net.
- Ce preferati intre covor, mocheta, gresie, parchet.
- Imagini cu covoare care v-au placut.
Am vazut aici ceva foarte interesant si care chiar m-ai placut ,o idee nebuna dar zic eu reusita!

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| fain Shirel interesant... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| interesant,din manusi |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| mai,mie nu-mi place deloc covorul din manusi,mi se pare urat si nu e practic ,cum il cureti si speli?
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| ee... ciudat.. nici nu pot spune precis daca imi place sau nu... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ciudat, dar interesant. Mie imi place, dar cu siguranta nu s-ar potrivi pe nicaieri la mine. Trebuie si camera facuta intr-un anumit fel. Daca e mic, poate fi scuturat cand faci curat, si banuiesc ca poate fi si spalat cumva. |
|

| Eu chiar de asta si l-am pus este facut de cineva de la noi si mi-a placut ideea ,nici eu nu as vrea asa un covor in casa,parca o si vad pe Eden cum incearca sa-si vare mana in fiecare manusa.Nu.nu in nici un caz la mine acasa.Dar astept poze cu alte minunatii si de la voi.Eu chiar am cumparat covor nou am sa pun foto mai tarziu v-am mai spus seamna covorul cu Cfitzi pisica noastra. |
|
| eu am un covor preferat acasa, nu e nimic fancy, dar e rotund, grena, si e de la mama mea nu ma despart de el nici cand o fi sa intorc banii cu lopata si sa am pretentii de covoare din blana de delfin, sau ce s-o mai purta..
am gasit si eu ceva dragut si interesant, zic eu:
 |
|

| Ala alb cu pernele negre este superbbbbb! Dar cred ca se murdareste repede si binenteles nu este indicat in casele cu copii.Imi iau si eu unul dupa ce imi cresc si nepotii! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| frumoase covoare, recunosc, desi eu personal sunt anti-covoare.Am unul singur care a fost frumos doar cand a fost nou.In scurt timp a inceput medeea sa completeze modelul cu plastelina. m-am chinuit ceva sa-l curat iar acum sta rulat intr-un colt. |
|

| shirel wrote:nici eu nu as vrea asa un covor in casa,parca o si vad pe Eden cum incearca sa-si vare mana in fiecare manusa.
Draga de ea! Pup mititica!
Buli, m-ai imbolbavit! Ce covoare frumoase! Superb!
Eu sunt pro covoare. Imi plac foarte mult. Abia astept sa cumpar si eu, dar mai am putintel de asteptat. |
|
| eu sunt pro covoare, pro perdele, pro parchet din lemn, imi place casa cat mai calduroasa, nu-mi place stilul asta office, care se poarta in ultimii ani... desi, este mult mai comod si mai "aerisit", mai practic, recunosc...
|
|

| bulibuli wrote:eu sunt pro covoare, pro perdele, pro parchet din lemn, imi place casa cat mai calduroasa, nu-mi place stilul asta office, care se poarta in ultimii ani...  desi, este mult mai comod si mai "aerisit", mai practic, recunosc...
Me too. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Cum a scris si Codruta si eu sunt anti-covoare, din cauza timpului pierdut pt curatarea lor. Gresia si parchetul se curata mult mai usor si repede, decat covoarele. Unde stau acum, in apartament, n-am decat un sigur covor, 1X0,8m, pe hol, la intrare. La casa am tot unul singur, 1X1m, in living. Si sunt si anti-office-style. |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Si eu sunt anti-covoare dar acum a trebuit sa punem pentru copii.Abia astept sa le arunc |
|
|