Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| cris22tyna wrote:
Graco - Junior Basic Este recomandat pentru copii între 15-36 kg (copii între 3 - 12 ani) Se asigura cu centura de siguranta a masinii
cris22tyna, scrie pe instructiuni ca se foloseste de la 3 ani? scaunul asta cum il vad eu e un booster recomandat dupa 5 ani |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miha, am vazut si eu scaunul pe net si e recomandat pt 3-12 ani Uite AICI am vazut eu. Vrem si noi scaun din asta, adica de genul asta, dar cu centuri. Suntem in cautari. |
|

| De fapt la 3 ani copilul e destul de inalt, nu cred ca centura masinii ii trece peste gat.Si noi suntem in cautari dar noi suntem inca piticot, tre sa iau scaun cu centuri proprii .In septembrie cand nasc fac rocada trec pe bebe mic in scaunul infant si-i iau Dariei altul de fetita mare cu fata spre sensul de mers Cris22tyna, poate faci o poza cu Deea in scaun ca sa vad si eu cum vine centura...posibil ca astia pe aici sa fie si un pic paranoia daca centura sta strans si mana ta nu intra pe sub ea probabil e ok
Sashalici, imi place scaunelul tau, stai binemersi cu fata, o vezi si pe mami Abia astept sa iau si eu, tot asa cu centura in 5 puncte,in septembrie . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| mihaela75 wrote:De fapt la 3 ani copilul e destul de inalt, nu cred ca centura masinii ii trece peste gat.Si noi suntem in cautari dar noi suntem inca piticot, tre sa iau scaun cu centuri proprii.
eu ma saturasem sa tot mut scaunul din masina sotului in masina mea (inainte de a o vinde) si am mai cumparat un scaun, aproximativ acelasi model cu cel postat de Cris22. Desi Leea e destul de inalta (95 cm) centura ii vine cam in gat. Norocul meu ca e potrivit pt Andrei, cauia centura de la masina ii trece peste gat. i-am scos spatarul si l-am facut inaltator pt Andrei. Nu cred ca merge modelul acesta pt Daria. Pt Leea folosim momentan unul 9-18 kg, pe care l-a adus sotul din State, cumparat la un pret de nimic (25$). |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| si noi avem scaun asemanator cu cel al deei,doar ca are centura proprie,inca nu ne incredem in centura masinii,cred ca e prea mic inca darius pt karina,folosim ca cel al sashei.noi nu mai folosim cosuletul,adica nici nu il mai avem,l-am lasat in tara,deci e ceva timp de cand nu mai avem cosulet |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| si eu vreau sa caut un scaunel din asta gen fotoliu pt Andi insa in nici un caz cu centura masinii ca sistem de prindere! am la bloc o fetita de 2 ani si cateva luni careia parintii i-au luat asa ceva si sta cam "spanzurata" saraca cu centura de la masina trasa peste ea cu toate ca ea este destul de inaltuta. nu mi se pare ok. doar dc copilul este inalt bine si nu il jeneaza. eu voi cauta ceva cu centura proprie dar sa vad ce oi gasi. poate am noroc in Austria. nu stiu cum il aduc, cred ca il teleportez. pe aici am vazut numai porcarii, scumpe de iti smulgi parul din cap si cu un design ciudat. nu imi vine sa cred ca voi ati luat cu 60-90 euro asa scaune frumoase si de firme de renume...aici cel mai amarat scaun de la chicco este minimum minimorum 100 euro. dar am vazut si unele gen fotoliu, tot de la Chicco, cu 400 euro!
Taki, e normal ca scaunelul Sashei sa fie asa de ieftin in Italia, brandul Chicco este la el acasa acolo. exact scaunelul Sashei l-am vazut eu zilele trecute intr-un complex comercial din Brasov undeva pe la 250-300 euro.
Crisstyna, Graco in Romania are niste preturi de urli... si la carucioare si la scaune de masina si alte accesorii. voi chiar ati facut o treaba super cu scaunelul ala.
pitici, sa le folositi cu mare placere si drag! |
|

| mariuta wrote:
Nu cred ca merge modelul acesta pt Daria. Pt Leea folosim momentan unul 9-18 kg, pe care l-a adus sotul din State, cumparat la un pret de nimic (25$).
Nuuu, nu merge, nici nu ma gandesc, de fapt nici n-am voie sa pun copil de un an in scaun dinala.Chiar ieri am testat piata ,am gasit cu centuri proprii se poate aseza si cu fata la sofer si cu spatele, se lasa un pic pe spate daca bebele doarme,asa o sa iau ca Daria e prea mica pentru scaun fix si mai ales fara centuri cum am zis, abia pe la 5 ani pui copilul in booster .Si pe aici preturile sunt cam...hmm, iti permiti sa cumperi dar parca tot mi se par scumpe ,peste 120 $. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Taki, Cris, felicitari pentru noile achizitii! Codruta, mult succes si nu ceda!Pana la urma va intelege si Medeea care e treaba cu scaunelul de masina! |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| mihaela75 wrote: Cris22tyna, poate faci o poza cu Deea in scaun ca sa vad si eu cum vine centura...posibil ca astia pe aici sa fie si un pic paranoia  daca centura sta strans si mana ta nu intra pe sub ea probabil e ok .
Scuze, abia acum am vazut measjul
Centura masinii intra printr-o "ureche" a scaunului si nu ii vine in gat pt ca se poate ajusta suportul pt cap (cu cele 2 "urechi") astfel incat sa-i fie bine copilului si oricum este recomandat copiilor de 3-11 ani, pentru 15-36 kg (noi avem 3,3 luni si 16.600 kg) .... este super scaunul, sunt ff multumite Iar cand facem nani, il intoarcem aproape la orizontal pe bancheta masinii si tot asa, punem centura prin "urechea" scaunului

aici tocmai parcasem si ii scosesem centura... dar se pune prin "urechea" de sus acum, de la spatarul banchetei... offf, nu stiu cum sa explic, poate o mai prind pe Deea la un somnic si ii fac o foto

|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cris22tyna e super scaunul.imi place mult cum se lasa pe spate cand doarme copilul,nu am mai vazut asa scaun,sau nu am fost eu atenta |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cris, e fain scaunelul. Acum stiu si eu ce sa caut cand va creste Cristinica. |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Multumim eu, cum am mai spus, sunt foarte multumita de el, tocmai pentru ca la drum mai lung Deea adoarme, iar scaunul asta e super pt masina si mai ales pt nani, se lasa mult pe spate .... nu stiu daca teoretic asa se foloseste el, dar eu am gasit solutia sa-l intorc si sa-l las cat se poate la orizontala, ancorat cu centura masinii o urmaresc pe Deea la nani si o sa fac fofo si incenturata, pt a vedea mai bine cum vine
Eu am o intrebare ... copilul "Deea" (adica un copil de la 3 ani in sus)are voie, in Romania, pe distante scurte/sau lungi,cu scaunelul si centura, in fata pe locul din dreapta bineinteles, ca doar nu la sofer ? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| cris22tyna wrote:Eu am o intrebare ... copilul "Deea" (adica un copil de la 3 ani in sus)are voie, in Romania, pe distante scurte/sau lungi,cu scaunelul si centura, in fata pe locul din dreapta bineinteles, ca doar nu la sofer ? NU! Categoric nu. Poti lua o ditamai amenda. Eu am intrebat chiar si la politie si am vazut scris si in codul rutier. Pana la 12 ani numai in spate si copilul mic in dispoziteve speciale adaptate varstei lui. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| Acelasi scaunel ca si Cris22tyna il avem si noi si suntem foarte multumiti. |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Trebuie sa schimbam si noi scoica de la masina fiindca Alexandra nu mai sta confortabil in ea...
Deoarece nu avem inca 9 kg, va trebui sa alegem un scaunel din grupa 0-18 kg. Am gasit mai multe modele, mai multe preturi...voi de care folositi???
Am gasit cateva care ne plac marca: Brevi, Chicco sau Premaman. Toate sunt pana in aproximativ 600 RON.
|
|
|