Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Suntem la al treilea scaunel de masina.Cum si aici e obligatoriu sa pui copilul in scaunel de cum iesi din spaital , i-am tot cumparat scaunelul potrivit cu varsta. Uneori am avut probleme cu statul in scaunel , dar acum le-am depasit. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Ne-am luat scaunel si pentru masina din Italia.:
0-18kg, 90euro de la Chicco, 2 ani garantie.
Scaunul auto Vector este aprobat pentru transportul in automobile a copiilor cu greutatea de la 0 pana la 18 kg (aproximativ 4 ani).Spatarul este reglabil in 4 pozitii diferite.Dispune de centuri in 5 puncte, de siguranta pt copil, matlasate in dreptul umerilor. Pt grupa 0-13 kg scaunul trebuie instalat pe scaunul de langa sofer daca nu exista (este dezactivat)AIRBAG-ul, sau pe un scaun din spate. Trebuie sa fie instalat in sens contrar sensului de deplasare a automobilului si trebuie fixat exclusiv cu o centura auto de siguranta cu 3 puncte de ancorare.Pt grupa 13-18 kg se instaleaza cu ajutorul centurii auto in sensul deplasarii autovehiculului.Greutatea scaunul auto este de 8.8 kg, 45 cm latime si 69 cm inaltime
  |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| sasha,sa o folosesti sanatoasa |
|

| butterfly wrote:sasha,sa o folosesti sanatoasa
 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Sasha, sa-l folosesti sanatoasa
Si noi ne-am schimbat scaunelul, caci am crescut, ne-am ingrasat si nu mai incapeam in cel vechi .... l-am cumparat din germania cu 60 euro (la noi sub 380 ron, nu l-am gasit )
Graco - Junior Basic Este recomandat pentru copii între 15-36 kg (copii între 3 - 12 ani) Se asigura cu centura de siguranta a masinii 2 Compartimente laterale pentru pahare Spatarul si cotierele laterale sunt reglabile. In timp ce copilul se dezvolta se va scoate spatarul scaunului, ramanand doar partea inferioara a acestuia folosit ca inaltator pentru copii.
Il folosim deja de 2 saptamani si suntem extrem de multumite de el, ca si de cel vechi (chicco K1) .... le recomandam cu placere tuturor Cris-DL attached the following image(s):

|
|

| Multumim la fel!  |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Sasha, Deea, sa folositi sanatoase noile scaune! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| taki
Cris, sa fie ! |
|

| Kiki wrote:Sasha, Deea, sa folositi sanatoase noile scaune!
Multumim! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| sasha, deea plimbari placute in noile scaunele
eu n-am nici o sansa s-o tin pe medeea in scaun Chiar azi am scos de la "naftalina" scaunul ei, nou-nout, nefolosit.ca sa-l aiba in masina lui tati de la inceput.In masina la mine n-o mai pot aburi, sper sa invete regula ca in masina nu se sta fara centuri si fiecare pe locul lui. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Medeea, pui, trebuie sa stai in scaunel ca sa nu faci buba.
Codruta, daca puneti fata in masina cea noua direct in scaunel, poate se va obisnui sa stea in el. Eu as pune-o oricum acolo, indiferent ca urla sau nu. Mai bine in siguranta decat liniste in masina |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| Kiki wrote:Medeea, pui, trebuie sa stai in scaunel ca sa nu faci buba. Codruta, daca puneti fata in masina cea noua direct in scaunel, poate se va obisnui sa stea in el. Eu as pune-o oricum acolo, indiferent ca urla sau nu. Mai bine in siguranta decat liniste in masina
chiar asta mi-am propus: de la inceput sa insist ca daca o iert o data, nu mai am nici o sansa! Sa speram ca va fi bine |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| codruta wrote:
chiar asta mi-am propus: de la inceput sa insist ca daca o iert o data, nu mai am nici o sansa! Sa speram ca va fi bine
Codruta insista sa se obisnuiasca cu scaunelul si centura. Mi incepuse sa-mi scoata mainile din centura si cum o vedeam tregeam imediat pe dreapta si ii puneam centura la loc si o certam. Iar tati i-a arata odata in timp ce eu conduceam ca toata lumea poarta centura. Mi-a prins tare bine cand am avut accidentul ca altfel o culegeam de pe parbriz. Doamne fereste! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| nici la karina nu ii place in scaunel,si asta din cauza noastra,pt ca atunci cand era mai micuta,cum plangea un pic imediat o luam in brate.aici e obligatoriu scaunelul asa ca acum ne-am propus ca o punem in scaun,chiar daca plange(a se citi urla) si poate asa se obisnuieste |
|

| Sasha e topita dupa scaunelele auto. Nici nu l-am pus bine in carut dupa ce l-am cumparat si ea deja vroia in el.
Trebuie sa-i invatati sa stea in scaunele, este bine pentru siguranta tuturor! |
|
|