Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Lenus , sa il folositi sanatosi si fara dureri de dintzuci . Detaliaza optiunile scaunului. E pe kg ? Cum se prinde de ancheta ? Posteaza si tu o foto. Saptamana asta trebuie sa ii schimbam si noi fetei scoica. Picioarele nu si le poate intinde. Plus ca nu mai vrea singura in spate, vrea sa ne vada. Si deja sta in funduletz super bine, deci un fotoliu auto e varianta. Doar ca aici daca intri tre sa stii exact ce vrei ca te imbrobodesc astia de te zapacesc.
Poate cineva care a fost in situatia mea ne poate da o manutza de ajutor. Ce se cere de la un scaun auto ? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| cute_baby_of_mine wrote: Asa ca am optat pentru un scaunel mult mai simplu, pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 4 ani, cu 4 pozitii intermediare. Firma: Safety Baby, pret 2,9 milioane.
Lenus, asa scrie si pe scaunul Sarei,o fi de la aceeasi firma? Al nostru are urmatoarele caracteristici: - posibilitatea pozitionarii copilului mai pe spate sau in sezut(trei optiuni de inclinare a spatarului), - locuri speciale prin care sa fie trecuta centura de siguranta.Pina la 10 kg.se recomanda cu spatele spre directia de mers,iar centura este trecuta prin spatele scaunului,iar de la 10-18 kg.,cind copilul este pus cu fata pe directia de mers,centura va trece peste pieptul copilului; -mai exista inca trei locuri prin care se pot monta centurile aferente prinderii copilului,pe masura ce acesta creste.
Cred ca asta e tot! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Alina wrote:
Daca Matei sta linistit, eu zic ca centura e suficient, oricum cred ca stai pe locurile din spate cu el, nu? Daca nu e linistit in masina, eu nu cred ca e suficient.
Matei sta linsitit in centura, dar problema ar fi ca nu voi sta cu el in spate ci...la volan ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Si am luat si fotoliu auto- baby Relax :  |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| taki wrote:Si am luat si fotoliu auto- baby Relax :
Sa-l folositi cu placere, Taki! |
|

| Kiki wrote:Sa-l folositi cu placere, Taki!
|
|

| taki wrote:Si am luat si fotoliu auto- baby Relax : 
O porcarie de scaunel, nu arata deloc asa cum este in poze...foarte dezamagita am fost.
Am cumparat unul nou si ne simtim foarte bine in el.
 |
|

| Bine ca ati gasit unul bun! sa-l folositi cu placere! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Am trecut si noi la front facing carseat si nu va spun ce fericita e fii-mea ca poate vedea in fata, ca deja nu mai statea in cosulet cand mergeam toti 3 undeva, ci numai in picioare si gramada pe taica-su, iar cand mergea numai cu mine, facea niste figuri pan-o legam cu centurile de mi se ridica parul-n cap de nervi si toata agitata sa se intoarca spre mine  |
|

| Bravo Karina, acum sa stai cuminte! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Mai, in carticica pe care am primit-o de la masina, astia de la Citroen spun ca pana la varsta de 2-3 ani (adica pana la 13 kg) copilul trebuie sa stea in cosul auto (cel de bb) cu spatele la directia de mers.
Acum, eu ma gandeam ca Matei nu are nici 11 kg, deci sa nu ii skimb cosul cu un scaun auto aiurea, dar mi s-ar parea normal sa il pun cu fata in directia de mers, nu cu spatele (eu stiam ca pana la 1 an bb sta cu spatele la directia de mers, si dupa 1 an cu fata).
Acum, ce sa fac?Cum sa il asez?Cu fata sau cu spatele? |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| stele_pe_cer wrote:Acum, ce sa fac?Cum sa il asez?Cu fata sau cu spatele?
Mai, dar tu iti faci prea multe probleme, inutil chiar, nu te supara. E firesc ca pasagerii sa stea cu fata in directia de mers. Sau cum vrei sa se uite la tine? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| Am cumparat unul nou si ne simtim foarte bine in el. ce frumusica esti sasha
|
|

| Eu il tin pe David cu fatza catre sensul de mers. Scaunul pe care il am merge tinut in ambele sensuri, si cum nu ii place cu spatele, prefera cu fatza, asa il tin. Daca e cumva la mine in brate, e gramada peste taica-su, sa vada ce face acolo la volan. Asta in schimb se intampla foarte -foarte rar, pentru ca nu imi place sa il tin in brate in masina, e mai sigur in scaun. |
|

| Noi punem scaunul Sarei cu spatele spre directia de mers, dar ii place pentru ca priveste masinile din urma noastra |
|
|