Costuri de instalare a unui sterilet
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Monday, November 20, 2006 2:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Aveti idee cat costa "manopera" de instalare a unui sterilet? ma intereseaza strict "deranjul" doctorului... merg maine sa imi pun unul cumparat de mine... pe multi bani.... si nu stiu cat sa ii da doctorului...
Kiki
Scris: Monday, November 20, 2006 2:55 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Daca te duci la o clinica privata, au ei tariful lor...am asit pe net intre 500.000 cu steriletul tau si 850.000 cu al lor...
Daca mergi in schimb la spital, eu zic ca ii poti da vreo 300.000 - maxim 500.000 (daca vrei tu sa ii dai mai mult)...
g_nicoleta2000
Scris: Monday, November 20, 2006 3:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Andismom wrote:
Aveti idee cat costa "manopera" de instalare a unui sterilet? ma intereseaza strict "deranjul" doctorului... merg maine sa imi pun unul cumparat de mine... pe multi bani.... si nu stiu cat sa ii da doctorului...

ce fel de sterilet "instalezi?" Daca spui ca-i scump cred ca-i vb despre Mirena. Ti-a fost recomadat de cineva? Si eu ma tot gandesc la sterilet de ceva vreme si nu am curaj sa fac nimic.
Andi&Mariuca
Scris: Monday, November 20, 2006 3:20 PM
Nivel

da mai Kiki, draga! vezi ca sunt cu vaca? am uitat sa precizez ca va intreb asta pt ca merg in spital! eu numai asa merg la dr meu si imi convine! cand e de garda merg la el.
eu ma gandisem la 1.000.000 dar pare cam mult, nu?
asta daca luam in considerare faptul ca pe sterilet am dat nici mai mult nici mai putin de 5.000.000 lei!banghead banghead banghead
iar daca cumva, Doamne fereste, nu il va suporta organismul ma pot duce sa imi dau pumni in cap singura, nu?
Nico, da, este vorba despre Mirena care mi-a fost recomandat de dr meu ginecolog si care se pare ca este cea mai tare din parcare metoda contraceptiva moderna. este de fapt un sistem intrauterin format dintr-un sterilet care are atasat un rezervor cu "hormonei" (ca sa-l citez pe dr meu) pe care ii elibereaza zilnic in uter, in doza f mica (20 microgr/24h) si este valabil 5 ani. combina avantajele steriletului clasic si ale piluleor contraceptive si combate (asa zic ei da' mai vedem) efectele adverse ale acestora... om trai si om vedea.
daca vrei mai multe informatii zi-mi si iti mai povestesc.
eu am luat decizia de a-mi pune sterilet pt ca vreau sa ma asigur ca stau "cuminte" macar vreo 3 ani de acum incolo... mi-e mai mult decat suficient fi-miu si nu vreau sa ma procopsesc cu un Andi junior prea curand. toate la timpul lor. oricat de mult mi-as mai dori un bebe (as fi in stare sa raman gravidutza maine!), nu sunt pregatita si mai am de asteptat.
Kiki
Scris: Monday, November 20, 2006 3:22 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Andismom wrote:
da mai Kiki, draga! vezi ca sunt cu vaca? am uitat sa precizez ca va intreb asta pt ca merg in spital! eu numai asa merg la dr meu si imi convine! cand e de garda merg la el.
eu ma gandisem la 1.000.000 dar pare cam mult, nu? ...

Mie sincer mi se pare mult 1.000.000 in conditiile in care mergi la spital. Nici la clinicile private nu e 1.000.000 montajul.
g_nicoleta2000
Scris: Monday, November 20, 2006 3:27 PM
Nivel

Kiki wrote:

Mie sincer mi se pare mult 1.000.000 in conditiile in care mergi la spital. Nici la clinicile private nu e 1.000.000 montajul.

Sincer iti spun ca nici eu nu as da 1 mil pe montat. 500 de mii este mai mult decat suficient.

Stiu cum functioneza mirena, am citi pe zeci de site-uri inclusiv pe cel oficial dar am o strangere de inima cand ma gandesc la el. In ianuarie am sa merg la un test Papa-Nicolau si atunci am sa iau si o hotarare in privinta Mirenei. Sa ne spui si noua daca te-a durut instalarea; eu iti tin pumnii sa nu simti nimic.hainoroc o dusca inainte merge?
kali
Scris: Monday, November 20, 2006 3:38 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu nu stiu ce sa zic... depinde si ce preturi practica la cabinet. Daca e scump, ma gandesc sa-i dai 1.000.000 sa fie multumit si sa poti apela la el oricand fara retinere.
Daca nu, i-as da 500.000.
Sunt si eu curioasa ce hotarasti, sa stiu si eu ce am de facut in caz de...
Oricum, esti curajoasa.
Andi&Mariuca
Scris: Monday, November 20, 2006 3:44 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:

Sincer iti spun ca nici eu nu as da 1 mil pe montat. 500 de mii este mai mult decat suficient.

Stiu cum functioneza mirena, am citi pe zeci de site-uri inclusiv pe cel oficial dar am o strangere de inima cand ma gandesc la el. In ianuarie am sa merg la un test Papa-Nicolau si atunci am sa iau si o hotarare in privinta Mirenei. Sa ne spui si noua daca te-a durut instalarea; eu iti tin pumnii sa nu simti nimic.hainoroc o dusca inainte merge?

mai Nico, esti bestiala! nu ti-ai pierdut simtul umorului! cum sa iau o dusca inainte iubita? alcool eu merg cu masina ca sunt sofer si cu copilul in masina!
sper sa nu ma doara ca numa cand ma gandesc la pensa aia de col si la umblat deep down inside mi se face pielea brrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... sper sa nu ii infig dr vreun picior in figura ca s-a dus fericirea mea cu el... l-am amenintat cand am nascut ca o sa ii aplic o corectie scurta si eficienta pt el daca ma doare si atunci a ras... cam acid ca ii cam era teama ca ma stie zapa rau de tot! cu nasterea a scapat ca mi-a facut cezariana, da' poate isi face norma cu steriletul!ras sic hohot
totusi, pe unde am mai citit ziceau ca nu doare... mie mi se pare imposibil sa nu doara avand in vedere ca pe prospectul din cutie sunt date instructiuni si desene cu montarea si acolo explica cum se face totul si pare cam dureros da' poate imi face anestezie... de fapt se recomanda un tip de anestezie in cazul in care canalul cervical este ingust... om vedea.
asadar tot nu m-am lamurit cat sa ii dau omului... 1 mil pare mult si la cat am cheltuit deja parca nu imi vine sa mai arunc cu banii... pe de alta parte am o relatie deosebita cu omul asta si este disponibil 100% pt mine, la orice ora, in orice zi si in orice situatie. se poarta super, este un super domn, atent si serviabil. nu am ce sa ii reprosez. copilul meu exista astazi numai si numai datorita grijei si atentiei lui.
Andi&Mariuca
Scris: Monday, November 20, 2006 3:52 PM
Nivel

kali wrote:
Eu nu stiu ce sa zic... depinde si ce preturi practica la cabinet. Daca e scump, ma gandesc sa-i dai 1.000.000 sa fie multumit si sa poti apela la el oricand fara retinere.
Daca nu, i-as da 500.000.
Sunt si eu curioasa ce hotarasti, sa stiu si eu ce am de facut in caz de...
Oricum, esti curajoasa.

bun! si instinctul meu zice la fel! ca sa ma pot incumeta sa il sun la nici 7 dimineata (cum am facut de multe ori in timpul sarcinii) sau noaptea ar trebui totusi sa ii dau 1 mil.desi, sincer va spun, nu asteapta nimic. eu asa dr nu am mai vazut ... ori e prost (ceea nu e cazul) ori este foarte simtit. inclin sa cred a doua varianta. se poarta impecabil si cu tigancile... o raritate!
probabil ca voi merge pe 1 mil desi sunt leftera din cauza costului mare al steriletului si al consultatiei de ieri...
dar sper sa merite investitia, sa dea Domnul sa il accepte organismul si sa imi fie bine cu el pana la urmatorul bebe.
ideea este ca la cabinetul lui particular (unde am fost o data cu o cunostinta, dar nu eu la consultatie ci ea) are tarife destul de maricele... de ex. o consultatie cu eco vaginala 80 lei iar o consultatie cu eco pt urmarire gravida 60 sau 70 lei, nu mai retin).
ma mai gandesc si va zic mai tarziu... ce dilema metafizica am si eu!banghead
de ce ziceti mai fetelor ca sunt curajoasa? da' ce ar trebui sa stiu? m-am documentat pe net si am vorbit cu omu' si am incredere in el... ce sa fac altceva? pe termen lung, in situatia noastra, de mamici, e cea mai buna varianta. si, decat sa imi pun unul de cupru de la care se pot face multe minuni, mai bine merg diret pe unul mai scump dar care este mai usor tolerabil (cel putin teoretic).
Miri
Scris: Monday, November 20, 2006 10:02 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Anca, mult succes!pupici
Parerea mea e sa ii dai omului atit cit te simti tu bine stiind ca i-ai dat!
MNiko
Scris: Monday, November 20, 2006 10:34 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Andismom wrote:

Am citit si ce au scris fetele la raspuns dar tb sa ai grija
Steriletele sunt de mai multe marimi si nu stii tu singura care e marimea ta
Eu am fost la 4 luni dupa ce am nascut la cabinetul particular al doctoritei cu care am nascut, mi-a facut ea un control si mi-a dat o reteta sa il cumpar. M-a costat steriletul cam 200 mii si e pe 8 ani maxim. Iar montajul m-a costat 600 mii (tariful de la cabinet). Doctorita mi-a recomandat aceasta metode inca de la 3 luni dupa nastere. Atentie trebuie montat in prima sau a doua zi din perioada aia mai delicata, lunara
TatyKS
Scris: Monday, November 20, 2006 10:59 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Eu stiu ca aceasta interventie nu e dureroasa...dar asta vom afla dupa ce isi pune Anca!pupici Bafta multa!
De unde esti Anca? zici ca vorbesti de Dr meu...Ilie Mihai din Bucurestipupici Super Dr!
delfinasa
Scris: Tuesday, November 21, 2006 4:59 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Steriletul Mirena este foarte raspandit si aici si doctorii il recomanda, iar pretul este...triplu decat a dat Anca...uff...si nu stiu daca include montajul...oricum, fata de puterea de cumparare din tara costul de 5 mil este fabulos, zau...dar un sterilet normal cat costa? Auzisem ceva de pana-ntr-un milion oare...doctorul meu nu e asa impresionat de acest ultim racnet de sterilet si, dupa nastere, cand m-a informat si de cost, mi-a recomandat sa-mi iau unul din tara si sa mi-l puna el aici...am optat sa nu-mi pun, nu suport ideea de amplasare a unui obiect strain in corpul meu decat in situatii de nevoie si de-asta nici inainte sa raman insarcinata nu mi-am pus...Anca, eu te felicit pt curaj si sa il accepte foarte bine corpul tau, sa n-ai nici o problema cat il vei purta...sa ne spui cum te simti cu el.
mihaela75
Scris: Tuesday, November 21, 2006 6:23 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
fetelor, lamuriti-ma si pe mine ce inseamna " manopera" si "deranjul"...va referiti la dat bani asa, fara chitanta , ca o spaga...sau cum?daca ma duc la spital nu sunt tarife fixe de montare?oare Tr sa dau alti bani peste tariful acela?Eu stiu ca in spitale se da spaga ca nu-s plecata de mult dar in cazul steriletului e normal sa platesti taxa cu chitanta ca nici o asigurare nicaieri in lume nu acopera montarea de sterilet.vreau si eu cand ma duc acasa ca 2 copii mi-e de-ajunsalcool
Anaida
Scris: Tuesday, November 21, 2006 7:44 AM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2006
Da, Mihaela, ai inteles bine...in afara de taxa din spital (parca la noi am vazut ca 250 de mii), se mai pune problema unei "mici" atentii...ca de, taxa intra in contul spitalului, nu in buzunarul doctorului...ce porcarie!!! de-asta imi vine mie sa-mi iau campii...tunete
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.