Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Postez aici si-mi cer scuze daca trebuia in alta parte , rog sa fiu ajutata , dar am terminat de cusut un costum national pentru nepotica mea si vreau sa ma mandresc voua ! sper sa reusesc sa pun si pozele !Am cumparat panza panama si am cusut in pct de cruce cu ata rosie Catrintele le-am luat de la artizanat si eu am cusut pe ele paiete cu margele si fir lucitor Sint tare mandra de realizarea mea Voua va place ? endy attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Frumos foc! Cred ca zona ta e "inflorata". Ai lucrat superb! Mi-ar place si mie sa mai cos pe pinza...dar o inrebare ....oare rosu nu iese? |
|
| In zona mea costumele sint cu catrinte negre dar cum am plecat de acasa cam de multisor m-am adaptat zonei !Am cusut cu ata mulline si ghem cu cap de pisica A iesit putin la spalat dar am limpezit bine ., am stors in masina de spalat in sac si am uscat intins .Sint foarte multumita ! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/14/2013 Mesaje: 55
| endy wrote:Postez aici si-mi cer scuze daca trebuia in alta parte , rog sa fiu ajutata , dar am terminat de cusut un costum national pentru nepotica mea si vreau sa ma mandresc voua ! sper sa reusesc sa pun si pozele !Am cumparat panza panama si am cusut in pct de cruce cu ata rosie Catrintele le-am luat de la artizanat si eu am cusut pe ele paiete cu margele si fir lucitor Sint tare mandra de realizarea mea Voua va place ? ce frumusete! |
|
| Clara multumesc de laude ! |
|
| endy wrote:Clara multumesc de laude ! cu mare drag! meriti din plin!cita rabdare!cit timp ti-a trebuit? |
|
| Am lucrat cu mare drag cu gandul la nepotica mea care e o rasfatata pe linga fratiorul ei ! as face multe pentru ei de aceea ma straduiesc sa le fac bucurii din suflet pentru suflet ! |
|
| endy wrote:Am lucrat cu mare drag cu gandul la nepotica mea care e o rasfatata pe linga fratiorul ei ! as face multe pentru ei de aceea ma straduiesc sa le fac bucurii din suflet pentru suflet ! ce ganduri frumoase!sa ai putere si sanatate sa le lucrezi cit mai multe! |
|
| Multumesc mult ! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Foarte frumos costumul Mi-amintesc ca atunci cand eram copil imi cosea bunica tot asa.Si cred ca mi-ar place si pentru fetita mea o ie. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Endy felicitari pentru migala,rabdare si executie!Este superb costumul! Sa il poarte cu mare drag si mandrie ,nepotica ta! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Imi spui si mie te rog cum ai croit ia? Ma tenteaza sa-mi fac si eu una, am niste in superb dar habar n-am cum sa-l croiesc. Nu ma pricep la croitorie, dar parca iile erau ceva simplu de facut. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| foarte frumos.nu iese la spalat daca ai cusut cu acea ata.nu stiu cum este panza asta.eu cos pe panza alba de bumbac.care e diferenta intre ele?e ma lucioasa,mai subtire mai grosuta?
pcinfo uite aici http://forum.7p.ro/costume-populare-romanesti.aspx?g=posts&t=13065&p=3 |
|
| Fetelor ma magulesc laudele voastre Bereea, Mirela , Mihamihaela ,Carmen va multumesc ! Am cusut pe panza ,,panama .,, asa se numeste se vad bine firele pe ea si se pot face cruciulita !Alta panza mai finuta nu am gasit ! Am croit raglan dupa alta bluza , dar mult mai mare ca si marime ca apoi am strins-o in snurul de la gat Cum creste fetita bluza v-a fi tot mai decoltata sa-i dea largime , pe cind acum e strinsa linga gat Panza am pus-o in apa calda la muiat sa nu intre apoi si sculurile de muline le-am spalat inainte sa fiu sigura ca cu iese Culoarea de cusut depinde de zona M-am dus in magazin si cind am vazut ce scumpe sint costumele m-am ingrozit Asa am iesit mult mai ieftin si-mi place enorm Va multumesc inca o data Tin sa mentionez ca la croitorie nu ma pricep de loc dar mi-a iesit mai ales ca iia sta incretita si mineca dreapta Deci tip raglan ! |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Ooo, superb Endy Brrraaavo! Si vad ca ai pus si poze
Mihamihaela are dreptate, mai este un topic subiect cu costume populare |
|
|