costume populare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
endy
Scris: Monday, January 14, 2013 4:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Postez aici si-mi cer scuze daca trebuia in alta parte , rog sa fiu ajutata , dar am terminat de cusut un costum national pentru nepotica mea si vreau sa ma mandresc voua ! sper sa reusesc sa pun si pozele !Am cumparat panza panama si am cusut in pct de cruce cu ata rosie Catrintele le-am luat de la artizanat si eu am cusut pe ele paiete cu margele si fir lucitor Sint tare mandra de realizarea mea Voua va place ?

endy attached the following image(s):
18042012.jpg20042012(001).jpg20042012(002).jpg20042012.jpg

vali horhoianu
Scris: Monday, January 14, 2013 7:49 PM
Nivel

Inregistrat: 1/26/2010
Frumos foc! Cred ca zona ta e "inflorata". Ai lucrat superb! Mi-ar place si mie sa mai cos pe pinza...dar o inrebare ....oare rosu nu iese?
endy
Scris: Monday, January 14, 2013 8:47 PM
Nivel

In zona mea costumele sint cu catrinte negre dar cum am plecat de acasa cam de multisor m-am adaptat zonei !Am cusut cu ata mulline si ghem cu cap de pisica A iesit putin la spalat dar am limpezit bine ., am stors in masina de spalat in sac si am uscat intins .Sint foarte multumita ! computerlove
clara
Scris: Monday, January 14, 2013 9:08 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/14/2013
endy wrote:
Postez aici si-mi cer scuze daca trebuia in alta parte , rog sa fiu ajutata , dar am terminat de cusut un costum national pentru nepotica mea si vreau sa ma mandresc voua ! sper sa reusesc sa pun si pozele !Am cumparat panza panama si am cusut in pct de cruce cu ata rosie Catrintele le-am luat de la artizanat si eu am cusut pe ele paiete cu margele si fir lucitor Sint tare mandra de realizarea mea Voua va place ?

ce frumusete!newclap newclap newclap
endy
Scris: Monday, January 14, 2013 9:23 PM
Nivel

Clara multumesc de laude !computerlove
clara
Scris: Monday, January 14, 2013 9:24 PM
Nivel

endy wrote:
Clara multumesc de laude !computerlove

cu mare drag! meriti din plin!cita rabdare!cit timp ti-a trebuit?
endy
Scris: Monday, January 14, 2013 10:38 PM
Nivel

Am lucrat cu mare drag cu gandul la nepotica mea care e o rasfatata pe linga fratiorul ei ! as face multe pentru ei de aceea ma straduiesc sa le fac bucurii din suflet pentru suflet !computerlove
clara
Scris: Monday, January 14, 2013 11:26 PM
Nivel

endy wrote:
Am lucrat cu mare drag cu gandul la nepotica mea care e o rasfatata pe linga fratiorul ei ! as face multe pentru ei de aceea ma straduiesc sa le fac bucurii din suflet pentru suflet !computerlove

ce ganduri frumoase!sa ai putere si sanatate sa le lucrezi cit mai multe!computerlove
endy
Scris: Tuesday, January 15, 2013 8:23 AM
Nivel

Multumesc mult !
bereea
Scris: Tuesday, January 15, 2013 8:34 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Foarte frumos costumulnewclap newclap Mi-amintesc ca atunci cand eram copil imi cosea bunica tot asa.Si cred ca mi-ar place si pentru fetita mea o ie.
mirela74chris
Scris: Tuesday, January 15, 2013 8:45 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Endy felicitari pentru migala,rabdare si executie!Este superb costumul!newclap newclap newclap Sa il poarte cu mare drag si mandrie ,nepotica ta!
pcinfo
Scris: Tuesday, January 15, 2013 9:55 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Imi spui si mie te rog cum ai croit ia? Ma tenteaza sa-mi fac si eu una, am niste in superb dar habar n-am cum sa-l croiesc. Nu ma pricep la croitorie, dar parca iile erau ceva simplu de facut.
mihamihaela
Scris: Tuesday, January 15, 2013 1:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/6/2011
endy
Scris: Tuesday, January 15, 2013 4:42 PM
Nivel

Fetelor ma magulesc laudele voastre
Bereea, Mirela , Mihamihaela ,Carmen va multumesc ! Am cusut pe panza ,,panama .,, asa se numeste se vad bine firele pe ea si se pot face cruciulita !Alta panza mai finuta nu am gasit ! Am croit raglan dupa alta bluza , dar mult mai mare ca si marime ca apoi am strins-o in snurul de la gat Cum creste fetita bluza v-a fi tot mai decoltata sa-i dea largime , pe cind acum e strinsa linga gat Panza am pus-o in apa calda la muiat sa nu intre apoi si sculurile de muline le-am spalat inainte sa fiu sigura ca cu iese Culoarea de cusut depinde de zona M-am dus in magazin si cind am vazut ce scumpe sint costumele m-am ingrozit Asa am iesit mult mai ieftin si-mi place enorm Va multumesc inca o data computerlove
Tin sa mentionez ca la croitorie nu ma pricep de loc dar mi-a iesit mai ales ca iia sta incretita si mineca dreapta Deci tip raglan !
mikaela
Scris: Wednesday, January 16, 2013 12:45 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
love Ooo, superb Endy newclap newclap Brrraaavo! Si vad ca ai pus si poze computerlove newclap

Mihamihaela are dreptate, mai este un topic subiect cu costume populare angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.