Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Superbe, ca de obicei |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| costumase mihamihaela attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Ce frumoase sunt ...ce mult mi-ar placea o ie alba de vara |
|

| Foarte faine imi faci pofta de brodat |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/14/2013 Mesaje: 1
| Buna seara tuturor,ma numesc Georgeta si va "spionez" de ceva timp.In primul rand felicitari pentru indeminarea voastra in crearea acestor minunatii.Mama m-a invatat sa tricotez si sa cos in cruci.Dupa o lunga pauza,de 2 ani incoace am inceput din nou sa tricotez.Pina aici toate bune.De asta vara cand am fost acasa in concediu mi-a intrat in cap ca trebuie sa-mi cos o ie.Am costum din Maramures,dar este daruit de o ruda.O ie trudita de manutele proprii este cred eu un gest de smerenie fata de generatiile de Romance care au perpetuat traditiile si valorile noastre,si satisfactia de a ti-o coase singura nu are egal.Dupa frenetice cautari in rete am gasit tiparul,voi sacrifica un cearsaf ca sa fac o proba de model ,ata se gaseste din belsug,panza mi-am cumparat-o,am gasit in Romania panza topita,problema mea e cusutul.Vroiam sa cer sfaturi expertelor in ceea ce priveste tehnica cusutului,in special celor care folosesc ochelari.Am constatat ca ochelarii pe care-i folosesc la cusutul stergarelor imi obosesc lejer ochii.Este cineva care foloseste lentila care mareste?Din experienta voastra este vreo diferenta?Deocamdata cred ca plictisit destul....va urez spor la treaba si toate cele bune....larevedere |
|

| trandafiri trandafiri mihamihaela attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| E foarte frumoasa ia!Felicitari inca o data Mihaela!
Am gasit o adresa de Facebook unde sunt expuse multe motive pentru ii si nu numai si sunt specificate si caror zone apartin.
www.facebook.com/SemneCusute/photos_stream andrushka attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/20/2012 Mesaje: 131
| draga miha,felicitari ptr operele de arta care iti ies din maini si am o rugaminte :din ce material le faci si modelul il desenezi intai ? o zi buna iti doresc si multumesc anticipat |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Superbe Mihaela! Spor in continuare!
De la semne cusute m-am inspirat si eu. Sunt superbe modelele , in special cele din Vrancea.... dar trebuie sa ai rabdare si multa pricepere sa cosi motivele acelea. |
|

| Mirela nu fac nici un desen.ma inspir din semne cusute,sau desenez o floare in musculite pe foaie de matematica apoi il cos. Cos pe panza alba de bumbac sau panza topita |
|

| Iata o ie noua... mihamihaela attached the following image(s):

|
|

| Si aceasta este foaaaaaaaaaarte frumoasa! |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238