Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| buna fetelor.sper sa vorbim si de aceste minunatii,si anume costumele populare romanesti. mihamihaela attached the following image(s):

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce sa vorbim?! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Le-am mutat la croitorie,si eu as vrea sa invat sa croiesc si sa cos bluze traditionale,are cineva habar cum se croiesc,tipare? |
|

| ok.multumesc ,carla.sunt noua pe aici si recunosc nu prea stiu sa umblu.incerc,sper sa nu supar pe nimeni. imi place sa cos,sa croiesc ....ceea ce vezi in poze sunt facute de mine.iia de baiat are 8 ani de cand e facuta.imi trebuia neaparat ptr baiat la gradinita si nu aveam de unde sa fac rost ,asa ca m-am gandit sa ii fac eu.fara sa stiu nimic din croitorie.mam luat dupa o camasa a sotului.cele de fete le-am facut in aceasta iarna ptr colegele de la gradinita ale fetitei mele.acum zic eu ca stiu ceva croitorie.chiar vreau sa fac cate un costum din fiecare zona a tarii.e nevoie de munca,talent ,rabdare,vointa..... |
|

| am gasit un model fff frumos dupa parerea mea.vreau sa-l incerc si eu. mihamihaela attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Este frumoasa broderia,sa ne arati cum ti-a iesit! |
|

| sigur.sper sa-mi iasa .eu il cos.nu o sa iasa ca broderia dar sper sa fie cat mai asemanator. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Mihamihaela,sunt superbe costumasele facute de tine!!! Floricele de pe costumase de unde le iei,de unde te inspiri,imi plac foarte mult!
|
|

| buna andrushka.multumesc.din natura.pur si simplu iau o foaie de mate si incep sa fac floricele ,semne geometrice ,struguri,frunze etc .daca imi ies cum vreau eu in musculite il aplic pe costum. |
|

| superbe creatii!!!Felicitari!!!
Si eu ma mai ocup cateodata cu asa ceva (adica pun pe foaie de matematica ce vad si apoi tricotez dupa model).
Totusi,daca vrei sa faci cate un costum din fiecare zona,trebuie sa faci un studiu mai amanuntit asupra fiecarei zone,adica ce flori ,ce culori,din ce e compus costumul,etc(asta daca vrei sa iasa o treaba buna).Si eu m-am gandit la un moment dat sa fac cateva costumase,dar nu am mai reusit sa pun in aplicare proiectul.Daca reusesti sa faci ceva,poate ne arati si noua. |
|

| asa este.acum lucrez o rochita ptr fetita mea.vreau sa o termin pana luni.saptamana viitoare trebuie sa ma apuc de o iie ptr o fetita .cand o termin o pun aici. |
|

| nu stiu cum sa fac ca pozele sa apara mai mici cand le deschizi.ma inveti si pe mine te rog?stiu de un program dar ies prea mici sau nu ma descurc eu. |
|

| http://www.youtube.com/watch?v=7Y49hOXmnZw&feature=related |
|

| mihamihaela wrote:nu stiu cum sa fac ca pozele sa apara mai mici cand le deschizi.ma inveti si pe mine te rog?stiu de un program dar ies prea mici sau nu ma descurc eu.
Cand deschizi poza pe ecranul monitorului,iti apare butonul "modify" si apoi dai pe "resize" si modifica 600X400 (este foarte buna aceasta dimensiune)apoi dai"done" si apoi salvezi poza la dimensiunea aceasta.
|
|

| multumesc multtt andrushka |
|
|