costume de baie crosetate
Subiectul anterior · Subiectul urmator
DianaP
Scris: Wednesday, June 30, 2010 10:44 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/5/2010
Multumesc de model pupici , e superb. Cred ca m-am exprimat eu gresit Imi trebuie cu spatele gol, dar nu stiu daca cel negru ar sta bine mai ales ca am pieptul mare (cupa D)ras
Ieri am fost libera dupa masa si fiid sarbatoare am avut timp sa scormonesc in net. Sper sa ma ajutati sa ma hotarasc asupra unuia. Nu am cu cine sa ma sfatuiesc inafara de sotul meu caruia ii plac toatesic

DianaP attached the following image(s):
232.jpg54759759.jpg54759771.jpgcost (118).jpg4.jpg

idunn
Scris: Wednesday, June 30, 2010 12:04 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2010
mie personal imi place cel abastru (penultimul costum) din ultima serie pe care ai pus-o... iar la piept mare cred ca merge mai bine un sutien gen triunghi pe care sa-l prinzi dupa gat... si eu am fost in aceeasi situatie ras ras
DianaP
Scris: Sunday, July 4, 2010 6:09 PM
Nivel

Quote:
mie personal imi place cel abastru (penultimul costum) din ultima serie pe care ai pus-o... iar la piept mare cred ca merge mai bine un sutien gen triunghi pe care sa-l prinzi dupa gat... si eu am fost in aceeasi situatie ras ras

SI mie la fel cel albastru, mai ramane sa vad cu care croseta sa-l fac.Imi dai un sfat?
idunn
Scris: Sunday, July 4, 2010 8:02 PM
Nivel

eu costumul meu l-am facut tot din fir angelica si am folosit o croseta de aluminiu de 3 mm si s-a lucrat foarte usor (eu la angelica oricum mai mult de croseta de 4 mm nu folosesc pentru ca iese prea larg si nu mai se vede frumos)... la chilot de exemplu a iesit foarte strans lucrul

daca vrei mai strans, dar automat o sa iti intre mai mult material poti sa folosesti si o croseta de 2.75 mm, mai jos insa nu cred ca poti sa mergi

succes, tin pumnii... de abia astept sa vad topai majoreta topai majoreta topai majoreta topai majoreta
DianaP
Scris: Tuesday, July 6, 2010 9:35 AM
Nivel

Multumesc frumos pentru incurajare si sfat.pupici
Sa vedem cand pot sa-l termin, vorba sotultul meu :il termini vara aceasta? uff Am si un serviciu in ture de 12 ore tot in picioare si vin foarte obosita la 7 seara, cu copii si altele se duce vremea, a doua zi pe 18 jumatate tre sa fiu la serviciu pana dimineata la 7 jumate si asa se mai duce inca o jumatate de zi.uff asa de multe am in plan sa fac si nu imi ajunge timpul.
idunn
Scris: Tuesday, July 6, 2010 9:55 AM
Nivel

eu deocamdata stau cu fetita acasa dar cand o sa ma intorc la servici o sa fiu si eu la fel asa ca te inteleg perfectnervi nervi
Ana
Scris: Wednesday, July 7, 2010 9:15 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
DianaP
Scris: Monday, July 19, 2010 8:55 PM
Nivel

Buna seara
acum sunt ca tiganul tot cerras
Vreau sa incep sa crosetez costumul de baie din foto si nu stiu modelul de pe abdomen cum se face. Am cautat unde am gasit fotografia dar nu este diagrama . Dupa cate stiu eu spaniola azul este albastru sinu am gasit nici o diagrama la costumul de baie albatru.ma ajutati sa descifrez moelul, va rog. Eu inca nu am multa experienta cu croseta.
Aici am gasit modelul:
http://picasaweb.google.com/cris39maglia/CrochetSwimSuits#

DianaP attached the following image(s):
cost (118).jpg

claudiana
Scris: Tuesday, July 20, 2010 9:15 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/30/2009
Diana am gasit explicatiile tot acolo dar din pacate imaginea este cam stearsa, iti salvezi imaginea in calculator si o maresti, apoi faci ochii cat cepele si numeri piciruse si ochiuri de lantpupici
sunt doua scheme in partea de jos a paginii, sper sa te ajutemajoreta majoreta majoreta majoreta

claudiana attached the following image(s):
cost (119).jpg

DianaP
Scris: Tuesday, July 20, 2010 1:29 PM
Nivel

claudiana multumesc frumos pupici .Mi-am scos aceeasi schema pe imprimanta dar am vazut numai modelul de la cel purpuriu care se vede mai bine, cei drept se cam termina cartusul la imprimanta si nu se vad decat niste umbre.
Cum zice sotul meu daca era altceva o vedeai din prima ras
Am piedut mult timp cautand prin carte si pe net diagrama, sau ceva care sa semene si sa-mi placa. Am incercat foarte multe modele si parca nu se potriveau asa bine. Azi nu ca ma bate Ilie, maine sunt la serviciu dar de joi sunt pe el.
Ange blanc
Scris: Friday, August 6, 2010 1:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/11/2010
Catania a folosit cineva pentru costume de baie? Oare e prea gros? Cum se comporta la apa?
miriam
Scris: Friday, August 6, 2010 4:54 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Irinuta wrote:
Catania a folosit cineva pentru costume de baie? Oare e prea gros? Cum se comporta la apa?

cred ca este cam grosut, mai ales daca intri in apa cu el, parerea mea...
flavia eventual.
si eu am facut unul, vi-l arat indata:
scuze, am avut un musafirsorry
nu este gata slipul, pana il probeaza cui il fac.

ral
Scris: Friday, August 6, 2010 4:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2009
Poze! poze!
KALE
Scris: Friday, August 6, 2010 5:05 PM
Nivel

Inregistrat: 5/21/2010
Irinuta, Catania este intr-adevar cam gros pentru costumul de baie. Eu am lucrat cu firul acesta o geanta (mai mult tasca a iesit hohot )Cred ca merge mai bine Flavia.
miriam
Scris: Friday, August 6, 2010 5:44 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
am pus poze, dar la postarea de mai sus...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.