Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Idunn vrem continuarea!Slipul ti-a iesit tare bine! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/5/2010 Mesaje: 120
| oanamaria, idunn va multumesc pentru raspuns , chiar acum ma duc la oras , sper sa gasesc sa cumpar. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Chiar ma gandeam daca face cineva costume de baie,si eu imi doresc dar nu stiu cum se comporta in apa. |
|

Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 120
| carla wrote:Chiar ma gandeam daca face cineva costume de baie,si eu imi doresc dar nu stiu cum se comporta in apa.
hai ca peste o luna pot sa va spun personal... mai am un pic la sutien si o sa il postez... sper eu chiar astazi |
|

| am terminat si sutienul ... pentru o prima incercare zic eu ca a iesit destul de bine
mai am niste capete de ate de ascuns dar zic eu ca e ok idunn attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| idunn e foarte reusit |
|

|
mersic |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ti-a iesit forte frumos,sa il porti sanatoasa! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce bine iti sta!Sa-l porti sanatoasa! |
|

| multumesc fetelor...
acum mai tb bronzul ca sa nu mai fiu asa de palida
va tin pumnii pentru vine mai incearca sa isi faca |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/30/2009 Mesaje: 363
| imi place foarte mult cum ti-a iesit si-ti vine foarte bine.Asteptam sa ne spui cum s-a comportat la apa |
|
Inregistrat: 2/5/2010 Mesaje: 120
| Foarte frumos costumul Am cumparat si eu fir angelica albastru, pentru un costum de baie doar ca eu vreau sa fie intreg, adica sa-mi acopere burta cu care m-am ales dupa 3 operatii. Inca nu am ales modelul, toate imi plac. Voi ce ziceti? Am gasit ceva ce mi se pare altfel dar dupa cum imi dau eu seama nu e cu spatelele gol, nu?
DianaP attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| idunn wrote:am terminat si sutienul  ... pentru o prima incercare zic eu ca a iesit destul de bine mai am niste capete de ate de ascuns dar zic eu ca e ok
E super! Sa-l porti sanatoasa! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Idunn e superb!! |
|

| multumesc din nou fetelor... repet, va tin pumnii
DariaP: chiar daca modelul din poza are spatele gol poti sa il adaptezi, si ii faci modelul de la burta pe spate... am mai gasit un model de costum intreg si are explicatii destul de detaliate si asta chiar ca nu e cu spatele gol
idunn attached the following image(s):

|
|
|