Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2007 Mesaje: 149
| Giuly wrote:Fetelor,stie cineva sa croseteze costum de baie ca al yulyanei?Acela galben m-ar interesa,exact modelul din imagine,i-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ar spune cum se incepe,ce tip de picioruse se fac,cum se creste/scade etc.  Si mai am unul care-mi place,e alt model pe care nu stiu sa-l fac Da myha,eu plec in aprilie in "tarile mai calde" si vreau sa mi-l fac pana atunci,caci mi-am pierdut costumul meu perfect de baie(l-am uitat intr-un hotel vacanta trecuta  )si n-am mai gasit unul la fel,stii cat de greu e sa-l gasesti pe cel perfect presupun,si atunci m-am gandit sa-mi fac unul singura si astea crosetate se muleaza frumos pe corp.
Buna ! Imi cer scuze ca nu am putut raspunde pana acum...cel galben cat si cel verde sunt din bumbac mercenizat , cu picioruse duble( adica eu le zic asa celor care dau mai intai dupa croseta firul apoi prind de randul anterior ). Se incepe de la baza , pe unde am introdus eu snurul acela . Faci lantic , de cat vrei tu sa fie cupa, mai mica, mai mare, apoi la fiecare rand am inceput sa scad din lateral cate un piciorus. Nu stiu daca maresti poza , daca se poate vedea mai bine ce incerc sa explic. Asa cum am mai spus eu rar folosesc schema in ceea ce fac . Voi reveni si cu alte lucruri ce am mai facut dar sa incarc poze . Timpul asta cam scurt sa mai am timp si pentru ce imi mai place , bine ca mai am timp sa mai stau uneori cu croseta si un fir. . Sper ca putin, putin , am fost inteleasa in legatura cu acel model. Iti multumesc ca ti-au placut. |
|

Inregistrat: 2/1/2010 Mesaje: 154
| Un costum de baie sexy, pentru manechine. mihaelaalinaivan attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/30/2009 Mesaje: 363
|  daca tot e la moda movul...priviti..poate va inspira |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| claudiana wrote: daca tot e la moda movul...priviti..poate va inspira superbe |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Foarte frumoase costumele facute de voi insa am si eu o rugaminte la voi.niste scheme mai pe intelesul tuturor nu aveti??unele si ptr aia mai fraieri k din cele in rusa nu inteleg nimic. |
|
Inregistrat: 2/5/2010 Mesaje: 120
| Buna seara, Vreau sa-mi crosetez un costum de baie si nu stiu ce fir sa aleg. M-am gandit sa va intreb pe voi ca aveti mai multa experienta ca mine. Eu cu croseta nu am facut decat cateva caciulite pentru copii si cand eram mai tinerica mi-am crosetat o bluzita.
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu ti-as recomanda firul de bumbac Angelica pentru costum de baie! |
|

| http://picasaweb.google.com/Nitochka08/Biquinis# |
|

| http://picasaweb.google.com/cris39maglia/CrochetSwimSuits#
http://picasaweb.google.com/cris39maglia/Duplet1#
http://picasaweb.google.com/cris39maglia/COSTUMIDIBAGNO# |
|

Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 120
| hai ca eu m-am pus pe treaba... mi-am adus aminte ca luna viitoare plec la mare si ar tb reinnoite costumele de baie
deocamdata nu am terminat decat slipul... a fost la foc continuu, ieri l-am facut... sa vad ce o sa fac in partea de sus ca mama natura m-a cam inzestrat si nu pot sa il fac gen triunghi asa ca ma gandeam ceva de genul bustiera, ma mai gandesc
tot slipul este facut jumatate de piciorus dublu (cred ca asa e traducerea - half double crochet) si nu am avut drept model decat o pereche de slipi
pupici idunn attached the following image(s):

|
|

| idunn vei fi unica pe plaja. foarte frumos si spor in continuare |
|

|
asta era si scopul |
|

| idunn wrote:asta era si scopul :018: |
|

| Idunn ce frumos a iesit si ce culori faine,asteptam si restul |
|

| acum caut inspiratie dar zic eu ca o sa imi vina o idee pana la urma...
si apropo ca mi-am adus aminte... firul angelica merge super bine pentru asa ceva |
|
|