Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Superbe modelele Anamaria, multumim. |
|
| si àsta? ildi attached the following image(s):

|
|
| Este foarte dragut, nu ai schema la el? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| superb |
|
| Mami_de_gemeni wrote:Este foarte dragut, nu ai schema la el? am pus eu cu o pagina in urma |
|
| bire.anamaria wrote:am pus eu cu o pagina in urma ai dreptate!am gasit acelasi lucru daca nu se supara nimeni mai postez schema odata ildi attached the following image(s):

|
|
| Multumesc fetelor, cred ca o sa imi fac si un costum de baie cat de curand.
|
|
| Mami_de_gemeni wrote:Multumesc fetelor, cred ca o sa imi fac si un costum de baie cat de curand. wow,te pui pe treaba! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Dar pentru doamne cu un bust mai generos si pretentii mari? Ce facem cu sutienul, de ex mie nu imi place sa acopere doar un pic sanul sa se vada pe ici , pe dincolo, si unde mai pui faptul ca nu toate femeile au silicoane sa stea cu dansele la inaintare. Eu ma gandeamsa folosim niste balene de la un sutien vechi sau unul ieftin si sa facem un model adaptat formelor noaste mai rubensiene. |
|
| [quote=iasmina_ioana]Dar pentru doamne cu un bust mai generos si pretentii mari? Ce facem cu sutienul, de ex mie nu imi place sa acopere doar un pic sanul sa se vada pe ici , pe dincolo, si unde mai pui faptul ca nu toate femeile au silicoane sa stea cu dansele la inaintare. Eu ma gandeamsa folosim niste balene de la un sutien vechi sau unul ieftin si sa facem un model adaptat formelor noaste mai rubensiene.[/quote da,merge! |
|
| iasmina_ioana wrote:Dar pentru doamne cu un bust mai generos si pretentii mari? Ce facem cu sutienul, de ex mie nu imi place sa acopere doar un pic sanul sa se vada pe ici , pe dincolo, si unde mai pui faptul ca nu toate femeile au silicoane sa stea cu dansele la inaintare. Eu ma gandeamsa folosim niste balene de la un sutien vechi sau unul ieftin si sa facem un model adaptat formelor noaste mai rubensiene. Draga mea, merge sa iti concepi sutienul asa cum doresti si sa iti pui push up sub el. |
|
| asta mi las face si eu bire.anamaria attached the following image(s):

|
|
| ce mai astepti anamaria?pune-te pe treaba! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| am tot admirat costumele de baie facute de voi si m-am hotarat sa incep si eu unu.Am promis de anul trecut unei cunostinte .Iata ce a iesit (l-am terminat zilele trecute):

|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| E foarte reusit.Felicitari |
|
|