|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Fetelor,sa va fie de bine |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/22/2008 Mesaje: 587
| Frumoase! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Costumele sunt foarte fumoase. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Mai ce costumase super hot am vazut pe aici !!!
Chiar daca poate as reusi peste ani sa le fac, nu as avea curajul sa le si expun |
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/14/2009 Mesaje: 59
| Buna Yulyana,si eu ma numesc Iulia ,suntem tize. Imi plac mult costumele tale de baie,cel verde si cel galben,si te-as ruga sa-mi dai o schema la ele,sau sa-mi spui cum le-ai facut,pas cu pas(sunt la inceput,scuze),in special cel galben m-ar interesa intai,si ce fir ai folosit (si croseta ce nr)ca as vrea sa fie finut,al tau pare f dragut. Inca ceva:nu sunt transparente nici macar un pic nu?ca n-as vrea.Si e adevarat ca se usuca greu? Multumesc anticipat! Giuly attached the following image(s):
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce costume frumoase raly |
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Deja va puneti pe treaba la costume de baie fetelor? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/14/2009 Mesaje: 59
| Fetelor,stie cineva sa croseteze costum de baie ca al yulyanei?Acela galben m-ar interesa,exact modelul din imagine,i-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ar spune cum se incepe,ce tip de picioruse se fac,cum se creste/scade etc. Si mai am unul care-mi place,e alt model pe care nu stiu sa-l fac
Da myha,eu plec in aprilie in "tarile mai calde" si vreau sa mi-l fac pana atunci,caci mi-am pierdut costumul meu perfect de baie(l-am uitat intr-un hotel vacanta trecuta)si n-am mai gasit unul la fel,stii cat de greu e sa-l gasesti pe cel perfect presupun,si atunci m-am gandit sa-mi fac unul singura si astea crosetate se muleaza frumos pe corp. Giuly attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 595
| frumos,frumos...si eu vreauuuuuu!!!!!!!!! |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Nu e costum de baie, dar poate fi! Dar m-a impresionat!!!! zaza_ attached the following image(s):
|
|
| Interesant |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/30/2009 Mesaje: 363
| Fetelor, vine vara!!! Haide-ti la treaba!!! Am savurat tot ce e postat aici si am citit explicatiile pt realizare,teoria am inteles-o acum, sa vad cum ma descurc cu practica. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| MI-am selectat si eu cate ceva,poate reusesc sa fac carla attached the following image(s):
|
|
| Carla is superbe!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/1/2010 Mesaje: 154
| pentru primul model nu am gasit schema mihaelaalinaivan attached the following image(s):
|
|
|