Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nicolleta C wrote:[quote=ildi] Modelul tau este superb. eu vreau ceva simplu ca sa inlocuiesc romburile de la costumas. Nu merge modelul asta ..Doamne Ildi ce vorbesti tu? poza ta e de acum 20 de ani ? hai sa fim serioase, ce naiba ! poza e de anul trecut,nicoleta,acum 7 ani inainte de sarcina,aveam 10-12 kg mai putin,nici macar un gram de clisa! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 63
| ildi wrote: poza e de anul trecut,nicoleta,acum 7 ani inainte de sarcina,aveam 10-12 kg mai putin,nici macar un gram de clisa!
La cat esti tu de inalta ici nu se pune ,ce sa mai zic eu? |
|
| Nicolleta C wrote:La cat esti tu de inalta ici nu se pune ,ce sa mai zic eu? ei,zici ca nu,julia imi spune mereu ca sunt cam grasuta si alaltaieri la scoala a scris o compunere cu mama si a scris asa. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| nicoleta...vrei fusta sa fie tot din motive atasata ca si bluza sau sa fie lucrata dintruna?
eu stii cum as face? as "construi" fusta pe un tipar din panza, respectand aceleasi elemente ca si la bluza iar partea care vine mai plina, as face fie piciorus inalt fie grupuri de 2 picioruse despartite de un ochi de lant...
constumasul trebuie sa arate a costumas, nu poti face bluza intrun fel si fusta in alt fel...asa vad eu....
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Sunt de aceeiasi parere cu Carmen.Eu nu vad romburi la costumas. |
|
| Asa arata schema.deci este fusta este formata din romburi . Mie mi-a fost frica sa o fac asa, vroiam sa dau putina largime si nu prea stiam cum ,asa ca am facut numai picioruse . Nu este gata,doar ce am inceput-o. am terminat numai parte din fata la bluza. si am facut florile ptr a 2 parte .Urmeaza sa le montez. Nu va spun cum a iesit Nicolleta C attached the following image(s):
|
|
| kmn wrote:nicoleta...vrei fusta sa fie tot din motive atasata ca si bluza sau sa fie lucrata dintruna?
eu stii cum as face? as "construi" fusta pe un tipar din panza, respectand aceleasi elemente ca si la bluza iar partea care vine mai plina, as face fie piciorus inalt fie grupuri de 2 picioruse despartite de un ochi de lant...
constumasul trebuie sa arate a costumas, nu poti face bluza intrun fel si fusta in alt fel...asa vad eu....
Nici nu am zis asta, doar ca nu vroiam sa fac numai picioruse. Vroiam sa fac ceva asemanator cu modelul dar mai simplu nu romburi |
|
| partea de sus nu e chiar o bluzita cai mai mult un sal......dar din spate se vede cai costum bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
| Anamaria, este minunat costumasul. |
|
| am gasit si un sacou.nu este costum dar nu este topic special pentru el sil pun aici bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
| anamaria este superb costumasul!uitasem ca azi e duminicasi iar ai sa ne incanti cu lucruri minunate! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Am terminat costumasul.Sa va arat ce a iesit. Nicoleta C attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Nicoleta m-ai lasat fara cuvinte! superb! |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Nicoleta e superb O poza la purtator cand vedem? |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| nicoleta, a iesit minunat ...felicitari maxime , l-ai facut cu angelica, nu?...cat fir a intrat? si o poza pe destinatara pe cand? |
|
|