Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| carla wrote:Am gasit un costumas superb,zic eu Superb modelul. |
|
| Liliana, ca de obicei ne incanti cu modele superbe. Mie imi place in special primul. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Inca unul, din pacate fara diagrama prea explicita. LilianaD attached the following image(s):

|
|
| LilianaD wrote:Inca unul, din pacate fara diagrama prea explicita. Este dragut. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Am si eu unul, sper sa va placa .
mamibogdan attached the following image(s):

|
|
| mamibogdan wrote:Am si eu unul, sper sa va placa .
Este dragut, eu as prefera sa fac fusta in loc de pantalani. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 63
| Cred ca este mai bine pus aici,decat la rochii.Asa arata jumatate de bluzica.Este cusuta numai partea din stanga,urmeaza si restul... Nicolleta C attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Nicoleta |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 595
| Nicolleta C wrote:Cred ca este mai bine pus aici,decat la rochii.Asa arata jumatate de bluzica.Este cusuta numai partea din stanga,urmeaza si restul...
toata admiratia:018: :018: :018: ! |
|
| Nicolleta C wrote:Cred ca este mai bine pus aici,decat la rochii.Asa arata jumatate de bluzica.Este cusuta numai partea din stanga,urmeaza si restul... Felicitari Nicoleta, iese ceva de vis |
|
| Nicolleta C wrote:Cred ca este mai bine pus aici,decat la rochii.Asa arata jumatate de bluzica.Este cusuta numai partea din stanga,urmeaza si restul... ooo,nicoleta,ce frumusete!te apropii de crosetul irlandez...sau ma insel? |
|

| Va multumesc frumos, daca nu ar fi de prins florile intre ele ,ar fi mai usor, dar poate asta e tot farmecul... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2010 Mesaje: 353
| Felicitari Nicoleta iese superb!!!!!!! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Nicoleta, e de vis. Respect pentru curajul de a face un asa model. |
|

| multumesc , la inceput am zis ca nu e mare lucru ,dar apoi cind am inceput sa prind florile mi s-a parut un pic mai greu ,si apoi trebuie sa le asezi simetric.dar tinand cont ca iese ceva frumos,se merita stradania |
|
|