Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Eu unde am fost de n-am vazut costumasul mov? Foarte frumos Nicoleta, felicitari !!!! si spor la rochita |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| miriam wrote:Eu unde am fost de n-am vazut costumasul mov? Foarte frumos Nicoleta, felicitari !!!! si spor la rochita Multumesc ! ar trebui sa-mi fie un pic rusine ,cu atatea incurajari si eu trag chiulul....sa dam vina pe caldura? sau pe lene? |
|

| Si inca ceva pentru doamne mai plinute Nicoleta C attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Asta visiniu e superb. Ai si schema la el? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Superbe modele Cel visiniu mi se pare ca e rochie cu jachetica deasupra.
|
|

| Ange blanc wrote:Asta visiniu e superb. Ai si schema la el? Din pacate fara shema. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/2/2011 Mesaje: 269
| nicoleta , acum ma apuc de bluza. am lucrat un costumas ptr un nepotel si vreo 2 rochite.sper sa o termin si eu anul asta
|
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| iozefina....ce rochie vrei sa faci?, mult spor oricum nicoleta....cum mai stai cu rochita? |
|

| kmn wrote:iozefina....ce rochie vrei sa faci?, mult spor oricum nicoleta....cum mai stai cu rochita? Of.. Carmen am abandonat tot . Nu mai fac nimic. Am facut topurile in viteza , crezand ca vand ceva. Si nimic.Gata m-am potolit, numai am chef de nimic. Sigur trebuie sa termin rochita ca nu mai am mult dar ... Cand este gata sigur am sa v-o arat. |
|

| iozefina wrote:nicoleta , acum ma apuc de bluza. am lucrat un costumas ptr un nepotel si vreo 2 rochite.sper sa o termin si eu anul asta
Incet dar sigur .Important este ca-ti doresti sa faci. |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| nicoleta m-ai dat gata ,este superb costumasul,nu stiu unde eram de nu am vazut pana acum si pot sa-ti spun ca-mi face cu ochiul |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| off nicoleta, imi pare rau... mult spor.... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Nicoleta,acum am vazut si eu costumasul mov,este de vis!!!! |
|

| Multumesc frumos! am tot intrat ,dar pe fuga.Acum am vazut.Carla am fost in examene.Baiatul meu a fost admis la Academia Tehnica Militara la Mecatronica-geniu. |
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Felicitari! Succes baiatului! |
|
|