Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/2/2011 Mesaje: 269
| nicoleta, nu gasesc cuvinte ptr minunea ta de costumas. mare rabdare. te rog ai schema de la florile mari de la cupe si cea de la fusta de jos? ms |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| iozefina wrote: nicoleta, nu gasesc cuvinte ptr minunea ta de costumas. mare rabdare. te rog ai schema de la florile mari de la cupe si cea de la fusta de jos? ms Stai putin sa o caut . Asa arata schema dar in functie de ce ai tu nevoie poti sa mai si improvizezi cate ceva. Spre exemplu la floarea de la fusta, de la mijloc eu am mai facut parca inca 2 petale asa am crezut eu ca da mai bine. Ma bucur ca iti place .spor la treba ! o sa vezi ca nu e chiar atat de greu de facut Nicoleta C attached the following image(s):

|
|

| multumesc ptr schema, e clar ca ma depaseste, nu stiu acolo la petale dupa ce se face rotundul acela |
|

| iozefina wrote:multumesc ptr schema, e clar ca ma depaseste, nu stiu acolo la petale dupa ce se face rotundul acela Trebuie sa scoti schema si sa o maresti sa vezi mai bine . La floarea ptr san faci un lant de 24 ochiuri . 1 picior mare{prins icu 5 ochiuri in urma}, lant de3 ochiuri. iar picior, de inca 3 ori, apoi lant de 5 .si prinzi de unde ai plecat. te intorci si faci pic mic si picioare mari asa cum arata schema pana la capatul petalei si apoi treci la urmatoarea petala respectand schema, nu e greu . bafta |
|

| multumesc. o sa incerc azi |
|

| nicoleta, am reusit , mie mi-a iesit mai micuta floarea ptr ca lucr cu bumbac mercerizat cumparat de la r si e cam subtirel firul . acum , sunt ca tiganul................la floricele mai mici ai schema?. multumesc ptr ajutor si ptr rabdarea ta |
|

| iozefina wrote:nicoleta, am reusit , mie mi-a iesit mai micuta floarea ptr ca lucr cu bumbac mercerizat cumparat de la r si e cam subtirel firul . acum , sunt ca tiganul................la floricele mai mici ai schema?. multumesc ptr ajutor si ptr rabdarea ta daca vrei poti sa maresti nr de picioruse ca sa se incadreze pe sanul tau ,dar sa le faci asa marite la toate petalele. |
|

| iozefina wrote:nicoleta, am reusit , mie mi-a iesit mai micuta floarea ptr ca lucr cu bumbac mercerizat cumparat de la r si e cam subtirel firul . acum , sunt ca tiganul................la floricele mai mici ai schema?. multumesc ptr ajutor si ptr rabdarea ta daca vrei poti sa maresti nr de picioruse ca sa se incadreze pe sanul tau ,dar sa faci toate petalele la fel. Si sa faci orice fel de floare iti place tie, dar sa le asezi simetric . Nicoleta C attached the following image(s):

|
|

| Iozefina cum stai cu bluzita ? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Buna ziua,fetelor;nu am mai intrat de mult pe forum(plecata sau lipsa de timp)dar ma minunez de lucrurile superbe pe care le-ati facut.Mai am de parcurs topicurile (sa ajung la zi). Nicoleta,este superb costumasul.Meriti multe (si pentru curaj).La cat mai multe creatii la fel de frumoase. |
|

| felixthecat wrote:Buna ziua,fetelor;nu am mai intrat de mult pe forum(plecata sau lipsa de timp)dar ma minunez de lucrurile superbe pe care le-ati facut.Mai am de parcurs topicurile (sa ajung la zi). Nicoleta,este superb costumasul.Meriti multe  (si pentru curaj).La cat mai multe creatii la fel de frumoase. Chiar daca iti raspund cam tarziu ,eu iti multumesc,ma bucur ca-ti place. Acum lucrez la o rochita la fel de migaloasa.Sper sa o termin in curand .Sigur, am sa v-o arat cand v-a fi gata. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Nicoleta mult,mult spor si de abia astept sa vad rochia. |
|

| felixthecat wrote:Nicoleta mult,mult spor si de abia astept sa vad rochia. Multumesc frumos ,nu mai am prea mult. Dar m-am cam plictisit stii cu este catre final. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| atunci nu cred cati strica putina galerie:hai nicoleta :027: :027: hai nicoleta :010: :010: |
|

| bire.anamaria wrote:atunci nu cred cati strica putina galerie:hai nicoleta :027: :027: hai nicoleta :010: :010: Multumesc! |
|
|