Costumase crosetate
Subiectul anterior · Subiectul urmator
iozefina
Scris: Monday, May 28, 2012 9:19 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/2/2011
wav nicoleta, nu gasesc cuvinte ptr minunea ta de costumas. mare rabdare. te rog ai schema de la florile mari de la cupe si cea de la fusta de jos? ms
Nicoleta C
Scris: Monday, May 28, 2012 10:59 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
iozefina wrote:
wav nicoleta, nu gasesc cuvinte ptr minunea ta de costumas. mare rabdare. te rog ai schema de la florile mari de la cupe si cea de la fusta de jos? ms
Stai putin sa o caut . Asa arata schema dar in functie de ce ai tu nevoie poti sa mai si improvizezi cate ceva. Spre exemplu la floarea de la fusta, de la mijloc eu am mai facut parca inca 2 petale asa am crezut eu ca da mai bine. Ma bucur ca iti place .spor la treba ! o sa vezi ca nu e chiar atat de greu de facut

Nicoleta C attached the following image(s):
m10.jpg

iozefina
Scris: Monday, May 28, 2012 11:39 AM
Nivel

multumesc ptr schema, e clar ca ma depaseste, nu stiu acolo la petale dupa ce se face rotundul acela
Nicoleta C
Scris: Monday, May 28, 2012 12:23 PM
Nivel

iozefina wrote:
multumesc ptr schema, e clar ca ma depaseste, nu stiu acolo la petale dupa ce se face rotundul acela
Trebuie sa scoti schema si sa o maresti sa vezi mai bine . La floarea ptr san faci un lant de 24 ochiuri . 1 picior mare{prins icu 5 ochiuri in urma}, lant de3 ochiuri. iar picior, de inca 3 ori, apoi lant de 5 .si prinzi de unde ai plecat. te intorci si faci pic mic si picioare mari asa cum arata schema pana la capatul petalei si apoi treci la urmatoarea petala respectand schema, nu e greu . bafta
iozefina
Scris: Tuesday, May 29, 2012 7:11 AM
Nivel

multumesc. o sa incerc aziplans plans
iozefina
Scris: Wednesday, May 30, 2012 7:53 AM
Nivel

nicoleta, am reusit , mie mi-a iesit mai micuta floarea ptr ca lucr cu bumbac mercerizat cumparat de la r si e cam subtirel firul . acum , sunt ca tiganul................la floricele mai mici ai schema?. multumesc ptr ajutor si ptr rabdarea talove
Nicoleta C
Scris: Wednesday, May 30, 2012 3:21 PM
Nivel

iozefina wrote:
nicoleta, am reusit , mie mi-a iesit mai micuta floarea ptr ca lucr cu bumbac mercerizat cumparat de la r si e cam subtirel firul . acum , sunt ca tiganul................la floricele mai mici ai schema?. multumesc ptr ajutor si ptr rabdarea talove
daca vrei poti sa maresti nr de picioruse ca sa se incadreze pe sanul tau ,dar sa le faci asa marite la toate petalele.
Nicoleta C
Scris: Wednesday, May 30, 2012 3:29 PM
Nivel

iozefina wrote:
daca vrei poti sa maresti nr de picioruse ca sa se incadreze pe sanul tau ,dar sa faci toate petalele la fel. Si sa faci orice fel de floare iti place tie, dar sa le asezi simetric .

Nicoleta C attached the following image(s):
miha.jpg

Nicoleta C
Scris: Thursday, June 7, 2012 9:49 PM
Nivel

Iozefina cum stai cu bluzita ?
felixthecat
Scris: Friday, June 8, 2012 4:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2011
Buna ziua,fetelor;nu am mai intrat de mult pe forum(plecata sau lipsa de timp)dar ma minunez de lucrurile superbe pe care le-ati facut.Mai am de parcurs topicurile (sa ajung la zi).
Nicoleta,este superb costumasul.Meriti multe newclap (si pentru curaj).La cat mai multe creatii la fel de frumoase.
Nicoleta C
Scris: Wednesday, June 13, 2012 2:01 PM
Nivel

felixthecat wrote:
Buna ziua,fetelor;nu am mai intrat de mult pe forum(plecata sau lipsa de timp)dar ma minunez de lucrurile superbe pe care le-ati facut.Mai am de parcurs topicurile (sa ajung la zi).
Nicoleta,este superb costumasul.Meriti multe newclap (si pentru curaj).La cat mai multe creatii la fel de frumoase.
Chiar daca iti raspund cam tarziu ,eu iti multumesc,ma bucur ca-ti place. Acum lucrez la o rochita la fel de migaloasa.Sper sa o termin in curand .Sigur, am sa v-o arat cand v-a fi gata.pupici pupici
felixthecat
Scris: Wednesday, June 13, 2012 8:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2011
Nicoleta mult,mult spor si de abia astept sa vad rochia.
Nicoleta C
Scris: Thursday, June 14, 2012 3:12 PM
Nivel

felixthecat wrote:
Nicoleta mult,mult spor si de abia astept sa vad rochia.
Multumesc frumos ,nu mai am prea mult. Dar m-am cam plictisit stii cu este catre final.
bire.anamaria
Scris: Thursday, June 14, 2012 5:34 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
atunci nu cred cati strica putina galerie:hai nicoleta :027: :027: hai nicoleta :010: :010:
Nicoleta C
Scris: Thursday, June 14, 2012 6:22 PM
Nivel

bire.anamaria wrote:
atunci nu cred cati strica putina galerie:hai nicoleta :027: :027: hai nicoleta :010: :010:
Multumesc!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.