Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Nicoleta,este SUPERB costumasul!FELICITARI! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Multumesc frumos Ildi,cred ca si tu esti la fel. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2010 Mesaje: 353
| Nicoleta este superb costumasul,executie perfecta,culoare frumoasa,multe felicitari |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Nicoleta - am ramas fara cuvinte - impecabil! |
|
| multumesc frumos . |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| Nicoleta C wrote:Imediat. 8oog angelica mama!!!ce frumos este! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nicoleta C wrote:Multumesc frumos Ildi,cred ca si tu esti la fel. eu parca nu am toata rabdarea aceea,poate incep acum un pic,pina acum,abia asteptam sa termin un obiect,lucram cu o "foame"zici ca eram disperata,zi si noapte,vreau sa ma calmez un pic .mersi di felicitari din nou! |
|
| ildi wrote: eu parca nu am toata rabdarea aceea,poate incep acum un pic,pina acum,abia asteptam sa termin un obiect,lucram cu o "foame"zici ca eram disperata,zi si noapte,vreau sa ma calmez un pic .mersi di felicitari din nou! aaa.. nu Ildi doar ziua. si nu tot timpul ,mai e si casa si sericiulsi. cateodata ma mai si odihnesc dar azi si maine parca nu sunt eu deabia astept sa treaca sarbatorile astea si eu ma plictisesc de multe ori de un lucru chiar la sfarsit si mai aman . |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Nicoleta superb costumasul !Foarte frumos sa-l poarte sanatoasa si tie multe felicitari ! |
|
| oanamaria wrote:Nicoleta superb costumasul !Foarte frumos sa-l poarte sanatoasa si tie multe felicitari ! Multumesc frumos Oana . tu ce mai faci? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Nicoleta C wrote:Multumesc frumos Oana . tu ce mai faci? O paturica ! |
|
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| nicoleta felicitari ,superb costumul |
|
| |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nicoleta C wrote:aaa.. nu Ildi doar ziua. si nu tot timpul ,mai e si casa si sericiulsi. cateodata ma mai si odihnesc dar azi si maine parca nu sunt eu deabia astept sa treaca sarbatorile astea si eu ma plictisesc de multe ori de un lucru chiar la sfarsit si mai aman . eu,in ultima luna,am lucrat ca apucata,dar incerc sa ma linistesc .aveam un munte de rufe de calcat,am lasat tot in al 2lea plan si croseta a fost pe primul.dar acusi vine caldura,vacanta,asa ca gata.si incerc sa le alternez,am mereu 2 lucruri incepute si lucrez alternativ,altfel ma plictisesc.sa ai spor nicoleta,in continuare,sa faci lucruri frumoase! |
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Nicoleta superb. |
|
|