|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nicolleta C wrote:multumesc , la inceput am zis ca nu e mare lucru ,dar apoi cind am inceput sa prind florile mi s-a parut un pic mai greu ,si apoi trebuie sa le asezi simetric.dar tinand cont ca iese ceva frumos,se merita stradania Ai mare dreptate, Nicoleta. Modelul merita toata stradania depusa pentru al pune cap la cap sa iasa asa cum trebuie. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| wow...Nicoleta ce frumos iese...spor sa ai.... |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Liliana ce frumos e costumasul!! |
| nicoleta este ceva deosebit.va iesi o minunatie. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Nicoleta iese o frumusete asa ca mult spor si rabdare iti doresc! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Nicoleta te admir pentru curajul de-a te apuca de un model asa migalos, dar vorba fetelor...merita, sper sa merite si din punct de vedere financiar , deci... sa nu-ti vinzi munca ieftin. |

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 63
| Va multumesc tuturor.Liliana nu este pentru vanzare, este pt nepoata mea, fata surorii sotului.Asa ca nu se pune problema de plata .imi dorec sa iasa bine, sa fie multumita. Eu nu am prea vandut ,am lucrat mai mult ptr cei dragi . Vreau si eu o idee cum sa fac fusta, pt ca in romburi mi se pare mai greu la imbinarea dintre ele, la colturi am eu o probleme de fapt |

| Am gasit eu ceva pus de ingeras{cum se imbina], dar as vrea sa ii dau apoi mai jos catre tiv, putina largime .Cum fac? maresc nr de picioruse la patrat:? Ingeras te rog .ajuta-ma sau fetele care au mai lucrat patuRici din patrate, va rog.Ele sunt puse in forma de romb si se fixeaza de sus |

| dati-mi si mie va rog o idee cum sa fac fusta la costumasul meu. |
| Nicolleta C wrote: dati-mi si mie va rog o idee cum sa fac fusta la costumasul meu. eu lucrez la o fusta acum ,o gasesti pe topicul de fuste crosetate,merge destul de repede.imi placea si asta mult dar eu am solduri,burta,nu merge ildi attached the following image(s):

|
| ildi wrote: eu lucrez la o fusta acum ,o gasesti pe topicul de fuste crosetate,merge destul de repede.imi placea si asta mult dar eu am solduri,burta,nu merge
Ildi ne cumparam corset, asa facem sa dispara macar burta. |
| ei,miha,corset pe caldura!eu si sutienul abia il suport!prefer sa stau cu grasimile mele!poate o dieta serioasa ar ajuta!doar ca eu la dulciuri nu ma pot abtine! |
| si alte modele
ildi attached the following image(s):

|

| [quote=ildi] Modelul tau este superb. eu vreau ceva simplu ca sa inlocuiesc romburile de la costumas. Nu merge modelul asta ..Doamne Ildi ce vorbesti tu? poza ta e de acum 20 de ani ? hai sa fim serioase, ce naiba ! |
|

| Nu are nimeni nicio idee? Nu ma ajuta nimeni ? |
|
|