Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Am gasit ceva ce-mi place de mult timp,poate ma ajutati cu explicatii,nu pare prea greu,imi place foarte mult si am si rrroz,eu care eram impotriva lui carla attached the following image(s):

|
|

| Mai am si alte costumase,m-as incumeta mai mult decat la o rochita,ca daca nu-ti iese o piesa,poate-ti iese cealalta carla attached the following image(s):
   ![[137468][1].jpg](/i.ashx?a=25976) ![[137476][1].jpg](/i.ashx?a=25977)    
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Carla am eu graficul la costumasul roz cu ananasi.La celalalt nu am. mirela74chris attached the following image(s):

|
|

| mirela74chris wrote:Carla am eu graficul la costumasul roz cu ananasi.La celalalt nu am. Multumesc,e tare frumos |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| carla wrote: Multumesc,e tare frumos
Pentru putin! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Vai Carla nu stiu unde le gasesti dar costumasul alb cu floricele e divin.POate gasesti skema la fusta sa nu-mi stric ochiii cu numaratul la picioruse ,te roooog, il fac in vara asta e stabilit t-mihaela attached the following image(s):

|
|

| t-mihaela wrote: Vai Carla nu stiu unde le gasesti dar costumasul alb cu floricele e divin.POate gasesti skema la fusta sa nu-mi stric ochiii cu numaratul la picioruse ,te roooog, il fac in vara asta e stabilit Mihaela,si mie imi place foarte mult dar l-am gasit fara schema,nici nu mai stiu de unde l-am luat |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Nu-i nimic, o sa maresc poza cat pot si trec la nuamrat ochi |
|

| t-mihaela wrote:Nu-i nimic, o sa maresc poza cat pot si trec la nuamrat ochi Sa stii ca e mai bine asa uneori,pe mine schemele ma incurca daca vreau sa ma iau exact dupa ele,mai ales ca nu folosesc acelasi material |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 120
| ok... eu am gasit primul model din primul post dar era intr-o revista ruseasca unde era explicat doar salul... am gasit insa o poza mai detaliata un pic, poate nu o ai... daca ii dai zoom foarte mare se poate vedea ca fusta e lucrata in picioruse duble crescut la fiecare 2 randuri la fiecare 1, 2, 3 ochiuri samd
modelul "aerisit" de la genunchi in jos eu l-am vazut in felul urmator (sa vad daca imi iese explicatia):
- ultimul rand ar tb sa aiba multiplu de 3 ochiuri plus inca un ochi pentru piciorus simplu... - primul rand din model: ies ca niste scoici... se incepe cu lant de 4 ochiuri, in urmatoarele trei ochiuri se face cate un piciorus dublu dar nu pana la capat, se face doar prima bucla din cele doua ochiul final iese prin trecerea firului prin toate buclele de pe croseta (ar tb sa fie 4 bucle... atasez si o explicatie poate se vede mai bine ), se mai face un lant de 4 ochiuri si se face piciorus simplu in urmatorul ochi... si se repeta
- al doilea rand din model: acel zig-zag... manunchi de piciorus triplu (pun si aici o poza... dar executia este similara cu a manunchiului de 2 picioruse duble), lant de 2 ochiuri, manunchi de doua picioruse duble , lant de 2 ochiuri ... si se repeta
- al treilea rand din model: se repeta primul rand numai ca se lucreaza numai in spatiile create de lanturile din 2 ochiuri de la randul precedent
eu sper ca nu m-am facut rau de rusine cu explicatiile mele... daca nu se intelege o sa mai incerc o data
idunn attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Un costumas cu pantalon mama Alessiei attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| pare interesant costumul cu pantalon dar imi place foarte mult costumul roz postat de carla |
|
Inregistrat: 4/21/2008 Mesaje: 130
|  |
|
|  |
|
|