|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 41
| fetelor, va multumesc mult pentru mesaje... Si sincer... am facut poalele cam in 10-12 zile, doar noaptea, ca ziua...cu cei doi strengari... astept sa vad ce faceti si voi... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/17/2006 Mesaje: 698
| mai ce costum super! am avut si eu cand eram mica, mi-l facuse mama...eram tare mandra de ia si fota mea, dar ...l-a dat la cineva si am ramas fara el, ca o imbracam si eu pe Ema, dar am zis ca o sa-i cumpar o ie frumoasa...intr-o zi... pupam si noi mandrete de fata |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| S.ELENA wrote:Vai, cat e de frumusica!!!!!! Si ce mandra este de costumul ei!!!! Eu "am radacinile" in Gorj, langa Tismana, dar am stat cativa ani la Oravita si Lescovita si de atunci m-am indragostit pur si simplu de zona Banatului!!!!
Ce domnisorica superba.Gordi felicitari
Elena si radacinile mele tot in Gorj sunt in comuna Baile Sacelu acolo il am pe bunicul meu, ce zona frumoasa, vai ce de amintiri frumoase .Mi-e tare dor Si eu am avut costum national al o serbare in scoala generala facut de bunica mamei mele. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| gordi wrote:Uite si poza cu fetita mea in costum popular. 
mai-mai, ce mandrete de romancuta |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Am admirat-o de la inceput, dar am uitat sa postez. Sa-ti traiasca, Gordi, e superba! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 9/29/2008 Mesaje: 86
| giordi superba fetita si costum, dar pune si ia mai deaproape sa vedem si acolo cusatura....eu sunt din zona buzaului..acum stau in bv dar nu ma incanta pe nergu la copii asa ca o sa impumut din alte parti...m-am tot uitat pe la targuri..erau 40-50 roni o ie de copilas...mi se pare prea mult....mai ales ca multe nu erau de calitate.... deci asteptma si poze cu manecile
fain subiect... |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Acum am vazut topicul asta...superba micuta in costumas popular ...felicitari si tie, mami, pentru maninile pricepute si rabdarea si dragostea cu care faci costumasele . Are si fii-mea o ie primita cadou, pe care i-o dau vara...a etalat-o si anul acesta la un festival popular, insa impreuna cu o fustita rosie, ca fota si brau n-am avut la momentul respectiv ...ia sa-mi vedeti romancutza delfinasa attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Fetelor, cat costa un port national indiferent de regiune , pentru adulti?Si de unde se cumpara ca nu gasesc online |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Cat mi-am dorit sa-i iau o ie Alessandrei, dar pur si simplu mi-a zburat din cap asta-vara |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| t-mihaela wrote:Fetelor, cat costa un port national indiferent de regiune , pentru adulti?Si de unde se cumpara ca nu gasesc online Mihaela,am gasit ceva aici |
|
| Mersi Carla, sunt frumusele.Motivul cu trandafiri nu mi-e cunoscut ,oare din ce zona or fi...mai caut poate ceva mai multe cusaturi pe maneci , mai pline .Sau poate pana la urma imi fac singura chiar daca-l termin peste 5 ani |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| trandafirii cred ca sunt de prin banat |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Mihaela, imbatranesti pana faci un costum din asta daca nu ai experienta de lucru cu tehnicile de broderie pe panza topita si materialul ala gros de fota. Sunt faine toate costumele pe de websiteul pus de Carla si daca-mi aduc aminte, si in magazinele artizanale prin care am fost in Buc., tot cam astea erau preturile la costume (cred ca le poti scrie/telefona sa poti combina ce ie si fota iti place si nu le regasesti intr-un costum de-a gata expus de ei si poate si la pret poti obtine ceva discount). Aveti festival de porturi populare internationale? |
|
| Delfinasa, stiu ca sunt festivaluri pentru alte tari nu stiu de Ro .Costumul tot din tara o sa-l iau ca de facut eu o sa-mi ia o viata La scoli si la mine la gradi se aniverseaza o data pe an Ziua Multiculturala ,toti vin imbracati in portul lor popular, a fost o veselie .O fetita romanca a veit cu ie . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ce frumos!!Eu copiilor nu le-am cumparat in Romania si pacat ca nu m-am gandit la asta ramkane pe data viitoare.Chiar acuma este festivalul romanesc in Eilat si este tare frumos pacat ca ai mei nu au costume. Cel mai tare toatusi as vrea sa-mi vad sotul intr-un costum de al nostru din zona Moldovei sau a bucuvinei! Ce spui Mihaela sa-l vezi si pe Kaze al tau in asa un costum?Ar fi tare comic! |
|
|