|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Ati folosit? Pareri pro? pareri contra? |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| eu am avut crema de maini, de picioare si de corp si au fost super bune! hidrateaza f bine, miros splendid si am fost multumita. aaaa si sare de baie am avut. |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sarea de baie mi-a placut enorm |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| AVON are o gama cu astfel de cosmetice si am folosit si eu crema pt maini,pt.picioare si masca pt fata.Mie imi place la nebunie mirosul si sunt multumita de creme ca hidrateaza bine.Masca de fata ca toate mastile de bani putini! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/10/2009 Mesaje: 457
| Fetelor pot doar sa va spun ca produsele originale cu saruri de la Marea Moarta sunt excelente!!
Oanamaria si masca lor de fata este nemaipomenita.Nu cunosc produsele Avon,dar originalul e super si fff scump!!! |
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Sharamir wrote:Fetelor pot doar sa va spun ca produsele originale cu saruri de la Marea Moarta sunt excelente!!
subscriu! eu le-am primit de la sursa si fac toti banii!!!
Avon... am niste indoieli sincer, no offence! |
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Eu mi-am luat anul trecut, marca minus417 (-417), cred ca asta-i nr corect (nu sunt acum acasa, pt a verifica); mi-am luat crema de maini, de picioare si pt conturul pleoapelor. A doua oara nu mai cumpar, sau altceva din aceasta gama. Pret prea mare, pt calitatea pe care o au. daca supar pe cineva. Parerea mea - plangeti dupa bani, mai bine altceva care stiti sigur ca e bun. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Teo, astea sunt! Ma gandeam ca daca sunt asa scumpe sunt si bune. Si cica sunt si la super-oferta. Bine ca nu am aruncat cu bani.
Multumesc fetele! |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| oanamaria wrote:AVON are o gama cu astfel de cosmetice si am folosit si eu crema pt maini,pt.picioare si masca pt fata.Mie imi place la nebunie mirosul si sunt multumita de creme ca hidrateaza bine.Masca de fata ca toate mastile de bani putini!
Si eu le-am folosit! Foarte bune. |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Gama Geomar e tot cu saruri de la Marea Moarta,iar gama Dermasel are si masti de fata si sare de baie cu sare de la Marea Moarta. |
|
|